User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: Mass effect Installation problem

  1. #1
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Mass effect Installation problem

    Did any body tried Mass Effect?

    I got a problem when it start to run. It says file name error. Is it for Graphics card or some thing other?
    RЯ

  2. #2

    Default Re: Mass effect Installation problem

    eita gpu er karonei houar sombhobona besi. aage pore ekta gpu kine felan. gpu charaa bibechona korle aapnar pc bhalo.

  3. #3
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Mass effect Installation problem

    gfx card-er karone hoite pare ..
    can u post some screenshot of error? not like bigger u post :closedeyes:


  4. #4
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Mass effect Installation problem

    Firstly resize that image.The default allowed is 1024X768

  5. #5

    Default Re: Mass effect Installation problem

    I had a few issues with Mass Effect, downloaded crack and also ea engine patch from piratebay. Do that, the ones that come with the dvd are crap and useless. Was a great game, I wish I had kept my saved games now that Mass Effect 2 is coming out very soon.

  6. #6
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default Re: Mass effect Installation problem

    on board graphics card wont be able to to run mass effect. it runs of unreal engine 3.

    Mass Effect is an awesome game. cant wait for 2nd

  7. #7
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Re: Mass effect Installation problem

    Amar computer a UT3 (15-25 FPS) chole. Does ut3 has ut engine 3?
    Next time Iwill resize my pic.
    I can't upload my screen shot. How to do this?
    RЯ

  8. #8
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: Mass effect Installation problem

    Quote Originally Posted by freelance View Post
    Next time Iwill resize my pic.
    I can't upload my screen shot. How to do this?
    probably because of file size/dimension limit. resize the image in paint/photoshop, then upload.

  9. #9
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: Mass effect Installation problem

    salman vai forum e pic auto scaling er system koren... jate boro pic post korle-o scale kore soto kore show kore...
    Example::
    Last edited by coldfire7; April 30th, 2009 at 22:34.

  10. #10
    Member
    • Power_gamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P7P55D
      • CPU:
      • core i5 750 @ 3.8GHz
      • RAM:
      • 2*2GB DDR3(1333)
      • Hard Drive:
      • 1TB 500GB 350GB
      • Graphics Card:
      • 5870 1GB (sapphire)
      • Display:
      • samsung T240(HDMI)
      • Sound Card:
      • ATI HDMI output
      • Speakers/HPs:
      • 7:1 / Creative HS-1000
      • Keyboard:
      • Logic
      • Mouse:
      • A4tech X7 (XL-747H)
      • Controller:
      • Dilong USB controler
      • Power Supply:
      • 650 thermaltake
      • USB Devices:
      • Creative HS-1000
      • UPS:
      • 1000W
      • Operating System:
      • Win7
      • Benchmark Scores:
      • 3dmark:18216 (i5 @ 3.8GHz + 5870stock)
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 16
      • Upload Speed:
      • 1mb

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    94

    Default Re: Mass effect Installation problem

    i dont know im having somthing like the same problem ....the game mass effect installed smoothly and crcked but after clicking on the launcher to play the game ..then just nothing happens....ki korbo kichui bujtesina????!!!!!!!!!!!! ......im currently using Win7

  11. #11
    Member
    • MWApocalypse's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5200 @ 3 GHz
      • RAM:
      • Apacer 3 GB (2 GB+ 1 GB @800 BUS)
      • Hard Drive:
      • Samsung 320 GB
      • Graphics Card:
      • XFX HD4850 512 MB Standard
      • Display:
      • Samsung 20" widescreen LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia
      • Mouse:
      • A4 tech
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 400W
      • Optical Drive:
      • ASUS 24X DVD-RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32-bit edition Build 7600
      • Comment:
      • I fell in love with it...
      • ISP:
      • Deltasoft
      • Download Speed:
      • 20-35 KB/s
      • Upload Speed:
      • 35
    MWApocalypse's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shewraphara, Dhaka
    Posts
    72

    Default Re: Mass effect Installation problem

    dont click the launcher....click the exe file from the directory (that is where the game is installed) not from the desktop....i ran it on win7....it worked smoothly....of this does not work...uninstall...then reinstall....crack it...and then click the exe file from directory....just dont click the launcher....hope it works....coz its a gr8 game.....

  12. #12
    Member
    • Power_gamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P7P55D
      • CPU:
      • core i5 750 @ 3.8GHz
      • RAM:
      • 2*2GB DDR3(1333)
      • Hard Drive:
      • 1TB 500GB 350GB
      • Graphics Card:
      • 5870 1GB (sapphire)
      • Display:
      • samsung T240(HDMI)
      • Sound Card:
      • ATI HDMI output
      • Speakers/HPs:
      • 7:1 / Creative HS-1000
      • Keyboard:
      • Logic
      • Mouse:
      • A4tech X7 (XL-747H)
      • Controller:
      • Dilong USB controler
      • Power Supply:
      • 650 thermaltake
      • USB Devices:
      • Creative HS-1000
      • UPS:
      • 1000W
      • Operating System:
      • Win7
      • Benchmark Scores:
      • 3dmark:18216 (i5 @ 3.8GHz + 5870stock)
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 16
      • Upload Speed:
      • 1mb

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    94

    Default Re: Mass effect Installation problem

    Quote Originally Posted by MWApocalypse View Post
    dont click the launcher....click the exe file from the directory (that is where the game is installed) not from the desktop....i ran it on win7....it worked smoothly....of this does not work...uninstall...then reinstall....crack it...and then click the exe file from directory....just dont click the launcher....hope it works....coz its a gr8 game.....
    nop it dosent work...bt i know now how 2 make it work..u just need 2 right click on the launcher then select 'run as administrator' thats it....

  13. #13
    Member
    • shohag2018's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 860 OC'[email protected] 3.5ghz (TT Frio OCK).
      • RAM:
      • a-DATA 8GB 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung evo 250gb SSD+1 TB 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 970 OC
      • Display:
      • Sony Bravia 26inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 ll Nokia BT stereo 503 ll Nokia BT Stereo 505
      • Keyboard:
      • A4tech bloody b314
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3m
      • Controller:
      • Xbox 360 wired original
      • Power Supply:
      • Corsair VS 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung dvd-rw
      • USB Devices:
      • Transcend 8GB.
      • UPS:
      • Apollo 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 pro x64
      • Benchmark Scores:
      • Cinebench r15- 600, Unigine valley- 54fps
      • Comment:
      • Going under renovation, Next is CPU-mobo!
      • ISP:
      • Aftab IT
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 4 mbps
    shohag2018's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,966

    Default Re: Mass effect Installation problem

    lol...koto je ajib problem dey game majhe majhe...batman install deyar pore akbar amare koy "finger print error" !! i mean what the phuck! akta limit to ase tai na?!!

Similar Threads

  1. Mass Effect
    By Tian in forum RPG
    Replies: 37
    Last Post: April 16th, 2011, 17:49
  2. Mass Effect making move to movies
    By CHR.Overload in forum PlayStation
    Replies: 0
    Last Post: October 17th, 2008, 06:02
  3. Mass Effect map problem; need help!!!!
    By SF_RockR in forum FPS
    Replies: 0
    Last Post: September 20th, 2008, 11:38
  4. Mass Effect
    By EaGL1337 in forum RPG
    Replies: 1
    Last Post: July 23rd, 2008, 09:42
  5. Mass Effect PC Review!!
    By cRush in forum RPG
    Replies: 0
    Last Post: May 28th, 2008, 00:13

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21754 seconds with 14 queries.