User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Weird problem

  1. #1
    Member
    • shahriar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte MA78LMT-S2 (760G)
      • CPU:
      • AMD Athlon IIX4 640 3.0 GHZ
      • RAM:
      • 2X2 GB TeamElite DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • Samsung spinpoint 320GB 16M + Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon 5770
      • Display:
      • Asus VH192D 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • AltecLansing Octane7/Cosonic
      • Keyboard:
      • Logitech Glossy
      • Mouse:
      • A4TECH Q3-310
      • Controller:
      • Something non branded
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-1814BLT & DVD-E818A7T
      • USB Devices:
      • transcend V70 4GB
      • UPS:
      • Apollo 650VA
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • More than i need :P :P
      • ISP:
      • Banglalion SafariKing 512
      • Download Speed:
      • ~55 kB/s
      • Upload Speed:
      • ~18 kB/s
    shahriar's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    530

    Default Weird problem

    Hi guys i'm facing a weird problem.my windows is showing me blue screen.i cant even log in.when it starts it always shows it & its impossible to log in.i disabled my overclocking & set every default settings in bios.just for once i was able to log in & then i tried to restore my system but again showed me blue screen.i reinstalled my windows.for sometimes it was ok but then again a new problem it says plz select proper boot device.after an hour i successfully logged into windows.but after some days the blue screen problem starts again.now its really annoying:mad:.1more thing safe mode is also not working.

  2. #2
    SenSei
    • SenSeiFAR's Gadgets
      • Motherboard:
      • Satellite L505D-S5992
      • CPU:
      • AMD Turion II Dual Core
      • RAM:
      • DDR3 SD 3GB
      • Hard Drive:
      • 320 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4200 graphics with shared memory
      • Display:
      • Toshiba 15.6 LCD
      • Sound Card:
      • SteelSeries Siberia USB Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • SteelSeries Siberia In Ear / Razer Moray+
      • Keyboard:
      • Logitech K200
      • Mouse:
      • Razer Mamba
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2 (x2)
      • Power Supply:
      • No clue
      • Optical Drive:
      • San Disk 4 gb
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • SBC [at&t]
      • Download Speed:
      • 10240
      • Upload Speed:
      • 1024
      • Console:
      • 32
    SenSeiFAR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    6,347

    Default Re: Weird problem

    Two things.

    1) MOD/Admin please rename the thread.

    2) How did you type this?


    I have some problem like this, but mines not overclocked, I just randomly get blue screens and I have to like restart, and it gets fine, sometimes multiple times.

    I can't really help. But I dunno, maybe something with your overclocking has an error.
    Last edited by SenSeiFAR; April 12th, 2009 at 22:45. Reason: grammar error -_-
    Australian-I feel for ya bro gaming on a piece of crap you should be twice as good at any game you play. Thats really really a scary thought. Part of me does not want you to get a new rig.

  3. #3
    Member
    • shahriar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte MA78LMT-S2 (760G)
      • CPU:
      • AMD Athlon IIX4 640 3.0 GHZ
      • RAM:
      • 2X2 GB TeamElite DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • Samsung spinpoint 320GB 16M + Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon 5770
      • Display:
      • Asus VH192D 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • AltecLansing Octane7/Cosonic
      • Keyboard:
      • Logitech Glossy
      • Mouse:
      • A4TECH Q3-310
      • Controller:
      • Something non branded
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-1814BLT & DVD-E818A7T
      • USB Devices:
      • transcend V70 4GB
      • UPS:
      • Apollo 650VA
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • More than i need :P :P
      • ISP:
      • Banglalion SafariKing 512
      • Download Speed:
      • ~55 kB/s
      • Upload Speed:
      • ~18 kB/s
    shahriar's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    530

    Default Re: Weird problem

    i've tried running it on default clock speed

  4. #4
    Moderator
    • Mazhar's Gadgets
      • Motherboard:
      • building
      • CPU:
      • the
      • RAM:
      • new
      • Hard Drive:
      • pc
      • Graphics Card:
      • in
      • Display:
      • a
      • Sound Card:
      • month
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD650/Shure SRH-840
      • Keyboard:
      • Sidewinder X4
      • Mouse:
      • Logitech G300
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX750
      • Optical Drive:
      • Sony 20X DVD-RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • Talktalk Fiber
      • Download Speed:
      • 3400
      • Upload Speed:
      • 240
    Mazhar's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    1,904

    Default Re: Weird problem

    even at stock speeds, torture test every component of your system for stability, just in case any one component is at fault.

    download the following utilities and run them...Prime 95(run for 2 hours), OCCT(pass one hour on CPU test, one hour on memory test) and in SiSoftware SANDRA run the memory bandwidth test for a couple of loops, and run the hard disk test too(forgot what its called)

    and just in case, reset bios to default settings

    let me know if you have trouble finding the links

  5. #5
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Re: Weird problem

    ram er problem hole blue screen of death dekhate pare..
    check ur ram.

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  6. #6
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: Weird problem

    RAM gele TiT TiT kore sound kore.......So please be careful.

  7. #7
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: Weird problem

    Ram er problem
    Ram change koro...
    othoba duita ram thakle...
    ekta ekta lagae dekho.....

    Ram thikmoto place na hoile TIT TIT shobdo kore

    r HDD pachilo na cuz onek beshi gutaguti korso...eijonno
    cable dhila hoe gese mayb....shobkisu abar check kore lagao...
    RAM change koro...asha kori cholbe na cholle jani na

  8. #8
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: Weird problem

    I think his HDD is failing!!!.. enable S.M.A.R.T. option from ur bios and see if there any HDD problems.

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  9. #9
    Member
    • shahriar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte MA78LMT-S2 (760G)
      • CPU:
      • AMD Athlon IIX4 640 3.0 GHZ
      • RAM:
      • 2X2 GB TeamElite DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • Samsung spinpoint 320GB 16M + Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD Radeon 5770
      • Display:
      • Asus VH192D 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • AltecLansing Octane7/Cosonic
      • Keyboard:
      • Logitech Glossy
      • Mouse:
      • A4TECH Q3-310
      • Controller:
      • Something non branded
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-1814BLT & DVD-E818A7T
      • USB Devices:
      • transcend V70 4GB
      • UPS:
      • Apollo 650VA
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • More than i need :P :P
      • ISP:
      • Banglalion SafariKing 512
      • Download Speed:
      • ~55 kB/s
      • Upload Speed:
      • ~18 kB/s
    shahriar's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhanmondi
    Posts
    530

    Default Re: Weird problem

    thanks every1 for all of these response.well right now i'm having no problem.my exam is knocking on my door so i'll not have enough time to test my hardware.after my exam i'll read out this post again & will do the tasks referred by all of u.r tit tit!!!!! kore nai.

Similar Threads

  1. Weird Problem
    By abir in forum Technical Support
    Replies: 18
    Last Post: April 5th, 2009, 03:45
  2. Weird net problems
    By SenSeiFAR in forum Internet
    Replies: 9
    Last Post: March 6th, 2009, 22:28
  3. Got Problem
    By s.a_rocky in forum Older NFS Games
    Replies: 17
    Last Post: January 29th, 2009, 11:20
  4. Weird Game :)
    By darkcrunk in forum Older NFS Games
    Replies: 12
    Last Post: August 12th, 2008, 10:38
  5. problem - cd-key, Plz Help
    By saadbillah in forum CS 1.6
    Replies: 3
    Last Post: July 24th, 2008, 17:37

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21823 seconds with 14 queries.