User Tag List

Results 1 to 18 of 18

Thread: AMD releases Catalyst 13.4 (WHQL) and AMD Catalyst 13.5 Beta

  1. #1
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 & ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default AMD releases Catalyst 13.4 (WHQL) and AMD Catalyst 13.5 Beta



    AMD Catalyst 13.4 includes all of the latest performance optimizations and fixes available in AMD Catalyst 13.3 Beta 3, and is Microsoft logo certified.

    AMD Catalyst 13.5 Beta includes additional performance improvements and fixes not found in AMD Catalyst 13.4

    Feature Highlights of AMD Catalyst™ 13.4
    Includes support for the for the AMD Radeon HD 7990 Series and AMD Radeon HD 7790 Series

    AMD Catalyst 13.4 includes support for the following OpenGL 4.3 features:


    • GL_ARB_compute_shader o GL_ARB_multi_draw_indirect
    • GL_ARB_shader_storage_buffer_object o GL_ARB_arrays_of_arrays
    • GL_ARB_clear_buffer_object o GL_ARB_ES3_compatibility
    • GL_ARB_explicit_uniform_location o GL_ARB_fragment_layer_viewport
    • GL_ARB_invalidate_subdata o GL_ARB_program_interface_query
    • GL_ARB_shader_image_size o GL_ARB_stencil_texturing
    • GL_ARB_texture_buffer_range o GL_ARB_texture_query_levels
    • GL_ARB_texture_storage_multisample

    Performance Highlights of AMD Catalyst 13.4 (vs. AMD Catalyst 13.1): Includes all of the performance improvements found in AMD Catalyst 13.3 Beta 3 on the AMD Radeon HD 7000 Series


    • Resolved issue highlights of AMD Catalyst 13.4 (vs. AMD Catalyst 13.1) AMD Catalyst 13.4 includes all of the fixes found in AMD Catalyst 13.3 Beta 3
    • Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, Guild Wars 2,Tomb Raider and Hitman Absolution
    • Resolves Texture flickering seen in DirectX9.0c applications.
    • Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations
    • Fixes graphical corruption on objects and textures in Call of Duty - Black Ops 2

    AMD’s latest Catalyst Application Profile:

    AMD Catalyst 13.4 CAP1 (Can be used with AMD Catalyst 13.4 and AMD Catalyst 13.5 Beta – note, the CrossFire profiles are already included in AMD Catalyst 13.5 Beta )
    AMD Catalyst Application Profiles include support for AMD single GPU, AMD CrossFire, AMD Dual Graphics, and AMD Enduro Technology configurations


    • The Walking Dead: Survival Instinct: Fixes image quality issues when enabling Anti-Aliasing through the AMD Catalyst Control Center
    • Crysis 3: Improves CrossFire performance in 3 and 4 GPU configurations
    • Deus Ex: Human Revolution: Improves CrossFire performance
    • Unigine Heaven: Improves CrossFire performance in 3 and 4 GPU configurations ·
    • Hitman Absolution: Resolves application issues when running application at 1680x100 with 8xAA enabled

    AMD Enduro Technology profile updates:


    • Alien Colonial Marines – acm.exe
    • BioShock Infinite – BioShockInfinite.exe
    • Crysis 3 – Crysis3.exe
    • GodMode – GodMode.exe
    • Grid 2 – grid2.exe
    • Hawken – HawkenLauncher.exe
    • Neverwinter – gameclient.exe
    • SimCity – SimCity.exe
    • Sniper Elite Nazi Zombie Army – NZA.exe
    • The Walking Dead Survival Instinct – WalkingDead.exe
    • Tomb Raider – TombRaider.exe
    • Kapersky Anti-virus - avt.exe

    The latest available AMD Catalyst CAP can always be found here:

    http://sites.amd.com/us/game/downloa...-profiles.aspx


    Feature Highlights of AMD Catalyst™ 13.4 Linux Driver:

    This release of AMD Catalyst™ Linux introduces support for the following new features: RHEL 6.4 production support OpenCL console mode support Kernel 3.7 and 3.8 support



    AMD Catalyst™ 13.5 Beta high-lights
    (vs. AMD Catalyst 13.4/AMD Catalyst 13.3 Beta) on the AMD Radeon HD 7000 Series.

    Download the driver here: http://support.amd.com/us/kbarticles...etaDriver.aspx

    · AMD Catalyst 13.5 Beta Includes support for the for the AMD Radeon HD 7990 Series and AMD Radeon HD 7790 Series

    Resolved Issues: · Tomb Raider: Corruption is no longer seen on the AMD Radeon HD 7790 when Tress FX is enabled

  2. #2
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    if i stay with the 13.3beta3, what may be the problem!
    Last edited by giant; April 25th, 2013 at 08:39.

  3. #3
    Banned
    • Ghz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z77A-G41 (Cooler Master Storm Enforcer)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 @ 3.10Ghz (Stock)
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 - 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB | WD 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 660 2GB GDDR5
      • Display:
      • DELL LED E1912H (Dual Monitor Setup)
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A520 5.1 | a4tech HS100
      • Keyboard:
      • Logitech (Call of Duty) - MW3 Edition
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder Wired Optical With SteelSeries QCK Mass
      • Controller:
      • Logic Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair 750w
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW | Sony Combo
      • USB Devices:
      • 500GB WD USB 3.0 | 8GB Transcend
      • UPS:
      • Powerpac (1200VA)
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 & Windows 7 x64 (Dual Boot)
      • Comment:
      • My World ! My Life (-_-)

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    329

    Default

    5870 teh any benefit?

  4. #4
    Member
    • Ork7O's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b75-D3H, rev-1.0
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @3.20GHz, LGA 1155 paired with DeepCool GAMMA ARCHER
      • RAM:
      • Twinmoss mainstream series 2x4gb [email protected], CL9
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Blue 1TB 7200rpm, 64MB Cache
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7950 Dual-X 384bit 3GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 227E3LH 21.5'' FULL HD widescreen LED Display
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO-7C, Audio Technica ATH-AD700
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate 2013,Logitech K120
      • Mouse:
      • SS Rival on QcK+ Navi, Newmen m560
      • Controller:
      • Xbox 360 (wired) controller for windows
      • Power Supply:
      • Coolermaster gx-550w 80+ bronze
      • Optical Drive:
      • HP dvd1270 24x DVD Writer
      • USB Devices:
      • A lot, don't wanna bother mentioning !
      • UPS:
      • Luminous 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Enterprise, x64
      • Comment:
      • My baby!
      • ISP:
      • DotinternetBD
      • Download Speed:
      • 60-80 kbps
      • Upload Speed:
      • 70-80 kbps
    Ork7O's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,187

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    if i stay with the 13.3beta3, what may be the problem!
    In short, you don't get the goodies that came with the drivers after this specific release.

    Quote Originally Posted by Ghz View Post
    5870 teh any benefit?
    Check the release note to find out.

  5. #5
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Ghz
    Banned
    why is he banned?

  6. #6
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    why is he banned?
    I got d same question :/


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  7. #7
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    why is he banned?
    O_O same question. Was outside Dhaka yesterday, so don't know myself.

  8. #8
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    why is he banned?
    May be he overclocked himself too much.

  9. #9
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    May be he overclocked himself too much.
    didn't he use any decent cooler?

  10. #10
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    didn't he use any decent cooler?
    BG motherboard is bad. It always delivers high voltage. I use watercooler for myself, even i failed once or twice

  11. #11
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    anyways about 13.4...

    I've updated the catalyst to 13.4 and now I'm experiencing Stuttering and mini freezes in Far Cry 3 and even in Fifa 13 :'(
    Then I reinstalled 13.1 and my driver kept failing...(which never happened before updating d driver)

    So now i'm again using 13.4 and enjoying unlimited Stuttering during gameplay...

    any advice????


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  12. #12
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by forhad_zaman View Post
    any advice????
    did you use 'driver sweeper' after uninstall?? or you can try 'revo uninstaller pro'.......
    then also, if it doesnt work, you might have to give a fresh windows setup, then install 13.4.....

  13. #13
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    nope...i didn't use any software, i just uninstalled

    I did a windows setup n now previous versions r working \m/


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  14. #14
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by forhad_zaman View Post
    nope...i didn't use any software, i just uninstalled

    I did a windows setup n now previous versions r working \m/
    This was the problem, amd/nvidia will always leave residue items even if you uninstall.

    so the proper way of updating driver will be

    1. Uninstall drivers and reboot
    2. Go Safe mode. Run driver sweeper(new name driver fusion) and CC Cleaner. Reboot
    3. Install fresh drivers

  15. #15
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    oh thanx I wish i knew that earlier :'(


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  16. #16
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    I haven't had to do that for quite a while now. Does the AMD installer offer a clean installation? I always use that in the Nvidia setup and works perfectly. Only once I had issues with Windows 8 installing the GPU driver in the background while I was installing another driver. Any chance that happened to you as well?

  17. #17
    Member
    • Forhad666's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5-3470 3.20GHz
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB SATA 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Display:
      • Sony Bravia R352B 40 inch (1920x1080), LG W2053TQ (1360x768)
      • Sound Card:
      • On-board audio
      • Speakers/HPs:
      • 12 Years Old 2x1 Creative :p
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4Tech V3 Bloody Multi-Core Gun3
      • Controller:
      • Logitech - Gamepad F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART 430W
      • Optical Drive:
      • Asus 24xDVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • Download Speed:
      • 100 kbps
      • Upload Speed:
      • 100 kbps
    Forhad666's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    381

    Default

    nope....there isn't any clean installation..and that didn't happened with me... every time I uninstalled d driver first > restarted > installed another version...


    “I believe… whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”

  18. #18
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by forhad_zaman View Post
    nope....there isn't any clean installation..and that didn't happened with me... every time I uninstalled d driver first > restarted > installed another version...
    follow these steps...
    1)download driver sweeper
    2)uninstall ccc with the install file, then reboot
    3)open driver sweeper, tick the AMD display driver, then analyse....then clean....reboot
    4)now install ccc 13.4......reboot
    5)hope it works...........

Similar Threads

  1. AMD Catalyst 12.4 WHQL Driver Released
    By Arif69 in forum Software
    Replies: 2
    Last Post: April 27th, 2012, 01:51
  2. AMD Catalyst 11.10 WHQL
    By Dee in forum Tech News
    Replies: 17
    Last Post: November 3rd, 2011, 10:27
  3. AMD Catalyst 11.9 WHQL
    By Arif69 in forum Tech News
    Replies: 15
    Last Post: October 1st, 2011, 18:08
  4. Catalyst 11.1 WHQL and Hotfix
    By Mohiuddin in forum GPU
    Replies: 3
    Last Post: February 4th, 2011, 20:35
  5. ATI Catalyst 9.9 WHQL Released
    By Albert SX65 in forum GPU
    Replies: 48
    Last Post: September 24th, 2009, 10:52

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29421 seconds with 14 queries.