User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: GTA IV problem

  1. #1
    Member
    • Menace Slinger's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470
      • RAM:
      • Twinmos 2 X 4GB 1600 mhz
      • Hard Drive:
      • WD 2 X 1 TB + Hitachi 1 TB + Samsung 320 GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GeForce GTX 650
      • Display:
      • Samsung LED 18.5 Inch X 2
      • Sound Card:
      • M-Audio Fast track
      • Speakers/HPs:
      • Just Beats ( Beats by Dr. Dre)
      • Keyboard:
      • A4 Tech KD 800L
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 450 WT
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG
      • USB Devices:
      • Audio technica AT 2020 Microphone
      • UPS:
      • Ideal 5308B 800VA 7Ah
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Casing : InWin MANA 136
      • ISP:
      • Earth Telecommunication
      • Download Speed:
      • 4 MB
      • Upload Speed:
      • 4 MB
    Menace Slinger's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    221

    Default GTA IV problem

    Hi,
    I am facing serious problems playing GTA IV. The game crashes very often. I have set the graphics to a very low state but it does not solve the problem. I have installed patch 1.7 and now the game wont start.
    My Cpu is i5 3470, GPU Nvidia GTX 650 and 4GB DDR3 Ram

  2. #2
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770K cooled by TT Frio Extreme
      • RAM:
      • Corsair XMS 3 (4GBx2=8GB)
      • Hard Drive:
      • Toshiba (1TB)7500rpm, Western Digital Caviar Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX 580 Nitro+ OC Edition 8GB
      • Display:
      • Viewsonic 22" 1080p (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Realtek Integrated Sound
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones
      • Keyboard:
      • A4Tech ComfortKey
      • Mouse:
      • Thermaltake eSports Talon Blu Gaming Mouse
      • Controller:
      • Generic Gamepad Plug n Play
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD Writer
      • USB Devices:
      • PS4 DualShock 4 Controller
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • I love my PC and my PC electrocutes me.
      • ISP:
      • I dont have one
      • Download Speed:
      • I dont have one
      • Upload Speed:
      • I dont have one
      • Console:
      • 16
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Watching your back.
    Posts
    1,327

    Default

    Hmm u have the same issue with Black ops 2 as well. Try reinstalling windows and gpu driver.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  3. #3
    Member
    • Ustad's Gadgets
      • Motherboard:
      • Biostar TA990FXE
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1055T 2.80Ghz. Running on 3.50~4.0Ghz. Cooled by CM Hyper 212EVO Push/Pull
      • RAM:
      • Corsair Dominator 4*4GB 1866Mhz CL9. Running on 2000Mhz CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB SATA II
      • Graphics Card:
      • XFX HD5850 Black Edition cooled by Zalman CNPS5X Performa
      • Display:
      • Fujitsu 18.5 inch
      • Sound Card:
      • On-Board
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing ACS 45.1 and Creative Gigaworks T20. JVC HA RX-300
      • Keyboard:
      • A4tech KR-83 (Custom)
      • Mouse:
      • Razer Lachesis 3G 4000dpi, E-Blue Cobra Jr
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb E720
      • USB Devices:
      • pqi 8GB 2.0, Transcend 4GB 2.0, Twinmos 4GB 2.0
      • Operating System:
      • Microsoft Windows 7 (64-Bit) SP-01
      • Comment:
      • I am Happy!! Always work in progress...
      • ISP:
      • BanglaLion
      • Download Speed:
      • 62KB/s
      • Upload Speed:
      • 6-8KB/s
    Ustad's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    587

    Default

    Quote Originally Posted by Menace Slinger View Post
    Hi,
    I am facing serious problems playing GTA IV. The game crashes very often. I have set the graphics to a very low state but it does not solve the problem. I have installed patch 1.7 and now the game wont start.
    My Cpu is i5 3470, GPU Nvidia GTX 650 and 4GB DDR3 Ram
    got the same issue with my x4 955 and 6870. Reinstalling driver solved it for me.
    Another day inside my world.
    I'm married to you and this road.
    A road that never let's me sleep.
    There's no way to escape these demons I am forced to keep...

  4. #4
    Member
    • Menace Slinger's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470
      • RAM:
      • Twinmos 2 X 4GB 1600 mhz
      • Hard Drive:
      • WD 2 X 1 TB + Hitachi 1 TB + Samsung 320 GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GeForce GTX 650
      • Display:
      • Samsung LED 18.5 Inch X 2
      • Sound Card:
      • M-Audio Fast track
      • Speakers/HPs:
      • Just Beats ( Beats by Dr. Dre)
      • Keyboard:
      • A4 Tech KD 800L
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 450 WT
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG
      • USB Devices:
      • Audio technica AT 2020 Microphone
      • UPS:
      • Ideal 5308B 800VA 7Ah
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Casing : InWin MANA 136
      • ISP:
      • Earth Telecommunication
      • Download Speed:
      • 4 MB
      • Upload Speed:
      • 4 MB
    Menace Slinger's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    221

    Default

    Installed Latest drivers and patch 1.0.3
    Solved the problem for me

Similar Threads

  1. Ram problem...
    By [email protected]$t3rz3r0 in forum Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: January 12th, 2013, 20:02
  2. UPS Problem
    By gamefreak in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: March 23rd, 2012, 16:18
  3. Nvidia Driver Problem or Graphics Card Problem ??
    By GalibZ in forum Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: February 13th, 2012, 22:22
  4. Ups problem !!! Help !!!!
    By zaman_177 in forum Others PC Hardware
    Replies: 9
    Last Post: August 5th, 2010, 02:00
  5. RAM problem need help !!!!
    By TAHMID in forum Others PC Hardware
    Replies: 30
    Last Post: August 17th, 2009, 04:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17246 seconds with 14 queries.