User Tag List

Results 1 to 19 of 19

Thread: Display Problem

  1. #1
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Exclamation Display Problem

    Toady i am getting a weird problem. After turning cpu on everything goes normal, then suddenly my monitor cannot detect display and goes to sleep. then I pressed restart button and everything back to normal. i even played bioshock at ultimate settings for 1 hour. Everything ok. All of a sudden it happened again. Can someone tell me how to sort out the problem?

  2. #2
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    have u tried re-attaching your gpu???


  3. #3
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    have u tried re-attaching your gpu???
    I have reattached my gpu, ram and every power cable in the cpu and with the monitor. By the way i installed raindrop this morning and some other themes. can they cause problem? It happens after windows boot.

  4. #4
    Banned
    • Ghz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z77A-G41 (Cooler Master Storm Enforcer)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 @ 3.10Ghz (Stock)
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 - 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB | WD 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 660 2GB GDDR5
      • Display:
      • DELL LED E1912H (Dual Monitor Setup)
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A520 5.1 | a4tech HS100
      • Keyboard:
      • Logitech (Call of Duty) - MW3 Edition
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder Wired Optical With SteelSeries QCK Mass
      • Controller:
      • Logic Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair 750w
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW | Sony Combo
      • USB Devices:
      • 500GB WD USB 3.0 | 8GB Transcend
      • UPS:
      • Powerpac (1200VA)
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 & Windows 7 x64 (Dual Boot)
      • Comment:
      • My World ! My Life (-_-)

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    329

    Default

    Well, skin theme etc ei guli use kora uchit nah..they change & disable some registry edits - to uninstall them or setup new windows

  5. #5
    Member
    • Rawkill's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z77 Extreme 6
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570k @ 4.4Ghz/ Phanteks PH-TC14PE
      • RAM:
      • Kingston Hyper X Genesis 2 x 4GB
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB x 2
      • Graphics Card:
      • MSI Geforce GTX 970 Gaming 4GB
      • Display:
      • Asus MX239H 23-inch IPS Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster ZX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm, Oppo HA-2 Amp, FnD 6000U 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • Logitech G502 Spectrum, Razer Goliath Speed Extended (Overwatch Edition)
      • Controller:
      • Logitech F510 Rumblepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 750W
      • Optical Drive:
      • Harry Potter (HP) DVD-RW
      • UPS:
      • Prolink 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • Comment:
      • Cooler Master HAF - X
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 550-600 KB/s
      • Upload Speed:
      • 200-2500 KB/s
    Rawkill's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,605

    Default

    Did you by any chance have low (up/down) voltage in your area ? Does this problem occur randomly or does it only occur when there is load in your PC ?


  6. #6
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by Ghz View Post
    Well, skin theme etc ei guli use kora uchit nah..they change & disable some registry edits - to uninstall them or setup new windows
    I had already uninstalled the skin and themes before the problem started. my concern is my GPU. can it cause this problem? I have run unigine valley in extreme HD settings. Everything seems to be OK. By the way i am using a aftermarket DVI to DVI cable for last two years.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Rawkill View Post
    Did you by any chance have low (up/down) voltage in your area ? Does this problem occur randomly or does it only occur when there is load in your PC ?
    No. I am using apollo 1200 va UPS. Problem occurs few second after or during windows boot, but not every time. It happened three times today.

  7. #7
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    Toady i am getting a weird problem. After turning cpu on everything goes normal, then suddenly my monitor cannot detect display and goes to sleep. then I pressed restart button and everything back to normal. i even played bioshock at ultimate settings for 1 hour. Everything ok. All of a sudden it happened again. Can someone tell me how to sort out the problem?
    whats your gpU? ATI RADEON?
    Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and children are FBI agents.

  8. #8
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    I have reattached my gpu, ram and every power cable in the cpu and with the monitor. By the way i installed raindrop this morning and some other themes. can they cause problem? It happens after windows boot.
    themes don't usually cause this kinda probs...
    if im not wrong..another member of BG had a similar kind of problem with his gpu(msi 7850)...in his case re-attaching his gpu and driver update solved his problem...
    to be sure its a problem of ur gpu or not..u can run ur pc with the integrated gpu i.e. removing ur gpu...

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Reznov View Post
    whats your gpU? ATI RADEON?
    yup his gpu is Sapphire 7950 dual X.


  9. #9
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    I had already uninstalled the skin and themes before the problem started.
    পাকি হামেদের স্কিন প্যাক রাইট ? ইফ ইয়েস দেন তুমি ডুমড । উইণ্ডোজকে কোন রিসেন্ট রিস্টোর পয়েন্ট থেকে রিস্টোর কর । আমার মাউন্টেন লায়ন স্কিন প্যাক ফর উইণ্ডোজে প্রায় কাছাকাছি প্রবলেম হয়েছিল ।
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  10. #10
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default

    Reinstall fresh windows without these theme rubbish.
    Prefarably win7 x64 sp1. With 13.2 catalyst beta6.

  11. #11
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by Reznov View Post
    whats your gpU? ATI RADEON?
    ATI HD 7950 Dual X

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    themes don't usually cause this kinda probs...
    if im not wrong..another member of BG had a similar kind of problem with his gpu(msi 7850)...in his case re-attaching his gpu and driver update solved his problem...
    to be sure its a problem of ur gpu or not..u can run ur pc with the integrated gpu i.e. removing ur gpu...

    - - - Updated - - -



    yup his gpu is Sapphire 7950 dual X.
    I dont have any built in vga support with this motherboard. My drivers are up to date. But to be sure i will try a clean reinstall.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Dunia_r_JAURA View Post
    পাকি হামেদের স্কিন প্যাক রাইট ? ইফ ইয়েস দেন তুমি ডুমড । উইণ্ডোজকে কোন রিসেন্ট রিস্টোর পয়েন্ট থেকে রিস্টোর কর । আমার মাউন্টেন লায়ন স্কিন প্যাক ফর উইণ্ডোজে প্রায় কাছাকাছি প্রবলেম হয়েছিল ।
    If its PAKI HAMID or not I dont know. I tried raindrop with enigma and Tomb Rider 2013 theme pack.

  12. #12
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    themes don't usually cause this kinda probs...
    if im not wrong..another member of BG had a similar kind of problem with his gpu(msi 7850)...in his case re-attaching his gpu and driver update solved his problem...
    to be sure its a problem of ur gpu or not..u can run ur pc with the integrated gpu i.e. removing ur gpu...

    - - - Updated - - -



    yup his gpu is Sapphire 7950 dual X.
    than its a long way to go. i have the same problem and posted before.I didnot get any true solution. reattaching gpu, reinstalling os or catalyst nothing worked. display driver, os, .net framework all are the culprits, suspect atleast.

    logging off by keyboard shortcarts get the monitor on.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    ATI HD 7950 Dual X

    - - - Updated - - -



    I dont have any built in vga support with this motherboard. My drivers are up to date. But to be sure i will try a clean reinstall.

    - - - Updated - - -


    If its PAKI HAMID or not I dont know. I tried raindrop with enigma and Tomb Rider 2013 theme pack.
    If you find any solution, plz let me know. tag me here or pm me.

  13. #13
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    @Reznov what about motherboard? can it cause it?
    I got replacement of this motherboard few months back, though replacement wasn't a new one.

    - - - Updated - - -

    Reinstalled the drivers and CAP. Lets see for some times if it happens again.

  14. #14
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    @Reznov what about motherboard? can it cause it?
    I got replacement of this motherboard few months back, though replacement wasn't a new one.

    - - - Updated - - -

    Reinstalled the drivers and CAP. Lets see for some times if it happens again.
    my problem didn't arise in win xp. Win7 64bit is charging me a price.
    Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and children are FBI agents.

  15. #15
    Banned
    • Ghz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z77A-G41 (Cooler Master Storm Enforcer)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 @ 3.10Ghz (Stock)
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 - 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB | WD 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 660 2GB GDDR5
      • Display:
      • DELL LED E1912H (Dual Monitor Setup)
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A520 5.1 | a4tech HS100
      • Keyboard:
      • Logitech (Call of Duty) - MW3 Edition
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder Wired Optical With SteelSeries QCK Mass
      • Controller:
      • Logic Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair 750w
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW | Sony Combo
      • USB Devices:
      • 500GB WD USB 3.0 | 8GB Transcend
      • UPS:
      • Powerpac (1200VA)
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 & Windows 7 x64 (Dual Boot)
      • Comment:
      • My World ! My Life (-_-)

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    329

    Default

    I guess, monitor er setting reset koro, or DVI cable change koro 2ta dvi port 2ta teh check koro still problem thakle i guess gpu'r port problem, or onno problem still new kore win setup kore dite paro

  16. #16
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    @Ghz i have already reset monitor cables.

  17. #17
    Banned
    • Ghz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z77A-G41 (Cooler Master Storm Enforcer)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 @ 3.10Ghz (Stock)
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 - 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB | WD 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 660 2GB GDDR5
      • Display:
      • DELL LED E1912H (Dual Monitor Setup)
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A520 5.1 | a4tech HS100
      • Keyboard:
      • Logitech (Call of Duty) - MW3 Edition
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder Wired Optical With SteelSeries QCK Mass
      • Controller:
      • Logic Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair 750w
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW | Sony Combo
      • USB Devices:
      • 500GB WD USB 3.0 | 8GB Transcend
      • UPS:
      • Powerpac (1200VA)
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 & Windows 7 x64 (Dual Boot)
      • Comment:
      • My World ! My Life (-_-)

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    329

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    @Ghz i have already reset monitor cables.
    monitor setting ? try new windows

  18. #18
    Member
    • fahimspider's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI P67A GD65(B3)
      • CPU:
      • I5 2400 @ 3.4 GHZ Cooled by CM Hyper 412 Slim
      • RAM:
      • TWINMOS 8 GB 1600 BUS
      • Hard Drive:
      • TRANSCEND 128 GB SSD, 2 TB WD SATA III BLACK, 1 TB HITACHI
      • Graphics Card:
      • Saphire ATI HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • HP 18.5 INCH LCD
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • Tt E-sports Knucker
      • Mouse:
      • Tt Theron mouse
      • Controller:
      • Razer Nostromo
      • Power Supply:
      • THERMALTAKE SMART MODULAR 650 WATT
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW. HP DVD ROM
      • UPS:
      • Apollo 1200 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • 7.5 WEI
      • Comment:
      • ROCKING
      • ISP:
      • SmileBD
      • Download Speed:
      • 300-600kbps
      • Upload Speed:
      • 250-450kbps
    fahimspider's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    768

    Default

    Quote Originally Posted by Ghz View Post
    monitor setting ? try new windows
    cant re-install windows now. I have to backup my files and Lots of files in torrent.
    Good news is, it havent occurred in last few hours (After restting the gpu and re-installing the driver). So I am keeping my fingers crossed. If it happens again I will notify you guys here.

  19. #19
    Banned
    • Ghz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z77A-G41 (Cooler Master Storm Enforcer)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 @ 3.10Ghz (Stock)
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 - 1600
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB | WD 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 660 2GB GDDR5
      • Display:
      • DELL LED E1912H (Dual Monitor Setup)
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Audigy 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A520 5.1 | a4tech HS100
      • Keyboard:
      • Logitech (Call of Duty) - MW3 Edition
      • Mouse:
      • Razer DeathAdder Wired Optical With SteelSeries QCK Mass
      • Controller:
      • Logic Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair 750w
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW | Sony Combo
      • USB Devices:
      • 500GB WD USB 3.0 | 8GB Transcend
      • UPS:
      • Powerpac (1200VA)
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 & Windows 7 x64 (Dual Boot)
      • Comment:
      • My World ! My Life (-_-)

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    329

    Default

    Quote Originally Posted by fahimspider View Post
    cant re-install windows now. I have to backup my files and Lots of files in torrent.
    Good news is, it havent occurred in last few hours (After restting the gpu and re-installing the driver). So I am keeping my fingers crossed. If it happens again I will notify you guys here.
    ja files and documents ache, backup koira naw kokhon abar daak pore

Similar Threads

  1. Playstation 3d display
    By mro145 in forum PlayStation
    Replies: 0
    Last Post: October 16th, 2012, 00:20
  2. No Display!!
    By Reznov in forum Technical Support
    Replies: 16
    Last Post: May 12th, 2012, 18:30
  3. laptop display problem
    By sameev29 in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: October 19th, 2011, 22:32
  4. Laptop display problem
    By sameev29 in forum Technical Support
    Replies: 9
    Last Post: May 27th, 2011, 07:20
  5. My N 95 Display Gone Down
    By Speed in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 2
    Last Post: October 8th, 2008, 17:18

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29299 seconds with 14 queries.