User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: How to play CS1.6 in Garena?

  1. #1
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default How to play CS1.6 in Garena?

    hi

    i followed the instruction told in garena forum, but my cs is crashing when i click start now in garena...
    but it runs if i launch it from outside normally...

    anybody played 1.6 in garena? if its possible can u tell me how to?

  2. #2
    SenSei
    • SenSeiFAR's Gadgets
      • Motherboard:
      • Satellite L505D-S5992
      • CPU:
      • AMD Turion II Dual Core
      • RAM:
      • DDR3 SD 3GB
      • Hard Drive:
      • 320 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4200 graphics with shared memory
      • Display:
      • Toshiba 15.6 LCD
      • Sound Card:
      • SteelSeries Siberia USB Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • SteelSeries Siberia In Ear / Razer Moray+
      • Keyboard:
      • Logitech K200
      • Mouse:
      • Razer Mamba
      • Controller:
      • Logitech RumblePad 2 (x2)
      • Power Supply:
      • No clue
      • Optical Drive:
      • San Disk 4 gb
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • SBC [at&t]
      • Download Speed:
      • 10240
      • Upload Speed:
      • 1024
      • Console:
      • 32
    SenSeiFAR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    6,347

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    You need ZBot's version 22, protocol 47.

    DZ v35, protocol 47 may work, but laag beshi I heard.

    Same goes with other DZ releases.
    Australian-I feel for ya bro gaming on a piece of crap you should be twice as good at any game you play. Thats really really a scary thought. Part of me does not want you to get a new rig.

  3. #3
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    Yes...i can launch the game in Garena....I've got DZ V35 Protocol 47...server-o onek gula pawa gelo..minimum latency dekhae 120.....ektate dhuksilam but for some reason khelte parlam na...ki jani require korlo and kick khailam mone hoe :S

    but ekta jinish ajob...Garena diye jodi game on kore kheli...tokhon nije "New game" create kora jae na...korle jei CT or Tero choose kori the game crashes to Main menu.....

    any idea? :S

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  4. #4
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5K PRO
      • CPU:
      • Intel Q8400 OC @ 3.66 w/ Xigmatek Dark Knight
      • RAM:
      • Transcend 2*2gb DDR2 OC @ 901Mhz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F1 + 1TB F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD5850 1GB GDDR5 OC @ 850/1200
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T200 20" LCD (1680*1050)
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 883, 8 -Channel High-Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS4121 - 2.1 / SteelSeries Siberia
      • Keyboard:
      • A4tech Multimedia KBS-8
      • Mouse:
      • SteelSeries Xai w/ SteelSeries QCK Heavy
      • Controller:
      • Logic USB Dual Shock
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500w w/ Thermaltake M5 Casing
      • Optical Drive:
      • Asus SATA 18xMax DR
      • USB Devices:
      • Canon Pixma ip1000 (printer) | Transceed 8gb Pendive
      • UPS:
      • N/A Sad Case T_T
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMarkVantage (P 15427) (GPU 16717) (CPU 12528)
      • Comment:
      • <3 iT !
      • ISP:
      • Dhaka Fiber Net & ISpros
      • Download Speed:
      • 512kbps
      • Upload Speed:
      • 256kbps
    SHTN's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kallyanpur
    Posts
    595

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    I play regularly in gg...my game version is 32 .. start game type "slist" in console .. u get many ip adress, copy them and type connect *******(ip adress) .. and enjoy the lag btw u will only get ip if the host is tunneled .. if u see all ping X .. no ip adress will appear
    ~It is better to keep your mouth shut and let people think you are stupid than to open it and remove all doubt.

  5. #5
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    ami GT3600 er shathe source easily khelte pari...but 1.6 parlam na :S

    Malaysian room no.2 te or ping poora Green chilo....still or IP ta diye console theke connect korar try korlam pae na...

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  6. #6
    Member
    • Shafty's Gadgets
      • Motherboard:
      • Xfx G31
      • CPU:
      • Core2duo e7300 2.7ghz
      • RAM:
      • transcend 4GB 800mhz
      • Hard Drive:
      • samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • XFX Nvidia 9600gt gddr3 650ghz clockspeed
      • Display:
      • samsung 17"crt
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech
      • Power Supply:
      • 400W litepower

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    Guys like source u have to type "-game cstrike" in the boost parameter box below da location of the game, doesnt matter if the version is 22 or a another 1

  7. #7
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    amar source khelar khetre boost parameters e kichu lekha lage na...it runs just fine...

    so whats the solution for 1.6? :S

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  8. #8
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5K PRO
      • CPU:
      • Intel Q8400 OC @ 3.66 w/ Xigmatek Dark Knight
      • RAM:
      • Transcend 2*2gb DDR2 OC @ 901Mhz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F1 + 1TB F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD5850 1GB GDDR5 OC @ 850/1200
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T200 20" LCD (1680*1050)
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 883, 8 -Channel High-Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS4121 - 2.1 / SteelSeries Siberia
      • Keyboard:
      • A4tech Multimedia KBS-8
      • Mouse:
      • SteelSeries Xai w/ SteelSeries QCK Heavy
      • Controller:
      • Logic USB Dual Shock
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500w w/ Thermaltake M5 Casing
      • Optical Drive:
      • Asus SATA 18xMax DR
      • USB Devices:
      • Canon Pixma ip1000 (printer) | Transceed 8gb Pendive
      • UPS:
      • N/A Sad Case T_T
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Benchmark Scores:
      • 3DMarkVantage (P 15427) (GPU 16717) (CPU 12528)
      • Comment:
      • <3 iT !
      • ISP:
      • Dhaka Fiber Net & ISpros
      • Download Speed:
      • 512kbps
      • Upload Speed:
      • 256kbps
    SHTN's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kallyanpur
    Posts
    595

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    Quote Originally Posted by ЯV●shafiee007 View Post
    ami GT3600 er shathe source easily khelte pari...but 1.6 parlam na :S

    Malaysian room no.2 te or ping poora Green chilo....still or IP ta diye console theke connect korar try korlam pae na...
    Erokom maje maje hoi .. u can try relog .. or rehost....echara r kono upai nai
    ~It is better to keep your mouth shut and let people think you are stupid than to open it and remove all doubt.

  9. #9
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    o aar ami duijon-ee garena off kore abar on korlam...still didn't work

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  10. #10
    VIP Member rafaat's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,036

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    well i tried everything you guys are saying before i posted here
    none of them seems new to me... any others?

  11. #11
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    Quote Originally Posted by TE.DevilRFT View Post
    well i tried everything you guys are saying before i posted here
    none of them seems new to me... any others?
    go to sleep....then play 1.6 in GG in your dreams...just like you used to play Burnout

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  12. #12
    Member
    • Pyro.Dynamics-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P6T Deluxe (Intel X-58 Based)
      • CPU:
      • Intel Core i7 945
      • RAM:
      • OCZ Gold 6 GB (3 x 2GB), 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • SeaGate 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • XFX 9800GTX+ 1GB X2 = 2GB SLI
      • Display:
      • Sony Bravia 46"
      • Sound Card:
      • Intel SoundMAX Built-in 7.1 SmartCard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1 Surround
      • Keyboard:
      • Razer Anansi
      • Mouse:
      • Razer Naga Molten Edition
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake 850W
      • Optical Drive:
      • Zinger Burger
      • UPS:
      • MICRO
      • Operating System:
      • Windows Vista Ultimate x58
      • Comment:
      • Cooler - CoolerMAster V8; Casing - Thermaltake M9
      • ISP:
      • Link3 1 Mbps
      • Download Speed:
      • 110-140 KBps
      • Upload Speed:
      • 40-60 KB
      • Console:
      • 2
    Pyro.Dynamics-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Azeroth
    Posts
    3,312

    Default Re: How to play CS1.6 in Garena?

    I think you'd best search the Garena forums. I think they have a lot of tutorials that actually work. I know a lot of people who play - Mudd, Snakey, SresHTo, to name a few.

    Steene / Lightstrike - Level 80 Rogue/Paladin - Bloodcraft Blizzclone US
    Anestean - Level 80 Paladin - AlphaWoW EU
    Pyro.Dynam1cs - Garena - Main competitive account
    DietPepsicola - Garena - Trolling, "secret" pub owning account.

Similar Threads

  1. Best ISP for playing in Garena
    By shontrix in forum Garena Central
    Replies: 33
    Last Post: February 15th, 2010, 18:30
  2. BD room in Garena
    By CvP in forum Garena Central
    Replies: 86
    Last Post: February 16th, 2009, 01:07
  3. Ladder in Garena
    By HeLL]deathknight in forum Warcraft III
    Replies: 3
    Last Post: November 25th, 2008, 12:40
  4. Playing in Garena !!
    By SP.Sn4k3y- in forum Garena Central
    Replies: 9
    Last Post: May 27th, 2008, 16:32

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25678 seconds with 18 queries.