User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: gigabyte gtx 660 is it faulty?

  1. #1
    Banned
    • saurav's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel h77 kc
      • CPU:
      • intel core i5 3470
      • RAM:
      • 8gb corsair vengence 1600 bus
      • Hard Drive:
      • western digital cavier blue 1tb
      • Graphics Card:
      • msi n660 2gb/oc
      • Display:
      • 17" samsung lcd
      • Power Supply:
      • thermaltek tough power xt675
      • Optical Drive:
      • samsung 22x
      • Comment:
      • using INWIN DRAGON RIDER CASING

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    120

    Default gigabyte gtx 660 is it faulty?

    dvi to vga adapter use korte hoitese(jehetu amar monitor er port vga). so dui ekta game play korle screen black hoye thake.
    game duita holo sniper elite v2 and velvet assassin....ar ase ghost recon fuue soldier ,sleeping dogs.....ei prolem ta aro oneker oise even ei banglagamer er member o ekjon.......btw i do not own this card.....but wanna buy it if its not faulty "rumi" was having this problem....he is a member of this site
    Last edited by saurav; March 26th, 2013 at 02:27.

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Driver konta?

  3. #3
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,098

    Default

    Quote Originally Posted by saurav View Post
    dvi to vga adapter use korte hoitese(jehetu amar monitor er port vga). so dui ekta game play korle screen black hoye thake.
    game duita holo sniper elite v2 and velvet assassin....ar ase ghost recon fuue soldier ,sleeping dogs.....ei prolem ta aro oneker oise even ei banglagamer er member o ekjon.......btw i do not own this card.....but wanna buy it if its not faulty "rumi" was having this problem....he is a member of this site
    ufffffffff!! damn man! card noshto surely! Akkhuni amar bashay eshe chuira falay dao.

  4. #4
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    most probably card is faulty
    but update driver and directx...
    then return it to the shop

  5. #5
    Member
    • Shrapmeth's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus III Formula
      • CPU:
      • Intel Core i5-750 2.67 Ghz OC'ed @ 3.73 Ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 4x2 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 670 OC
      • Display:
      • Samsung SyncMaster SA300
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Platinum
      • Speakers/HPs:
      • A4 Tech
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 875W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD/RW
      • UPS:
      • PowerGuard 2000Va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • Comment:
      • Trying to make it more future proof. :)
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 300-650
      • Upload Speed:
      • 300-650
    Shrapmeth's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka,Bangladesh
    Posts
    1,092

    Default

    So, jei koyta game er nam mention korso ai koytatei khali problem hoy? Naki jei game chalaiteso shetatei ai black screen hoye thake?

  6. #6
    Member
    • HolySlayer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B85 Pro Gamer
      • CPU:
      • Intel i5 4570
      • RAM:
      • 12GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 320GB + 250GB SSD
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GEFORCE 660Ti ASUS DirectCUII 2GB
      • Sound Card:
      • Builtin High Definition Audio with SPDIF Output
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1
      • Keyboard:
      • A4 Tech Bloody
      • Mouse:
      • Almost kono naam nai
      • Controller:
      • Xbox360,CreativeCOBRA2
      • Power Supply:
      • Thermaltake LightPower Key 3
      • Optical Drive:
      • ASUS 52x CD-ROM Drive (Baki shob noshto)
      • UPS:
      • Apollo 800 VA
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • Windows Score 7.3
      • Comment:
      • Its okay
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 160
    HolySlayer's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dacca
    Posts
    1,786

    Default

    I had a similar problem with a card of mine more than a year ago... changing the driver did not help... I changed a few bios from techpowerup... and one clicked and it worked perfectly till I sold it off... I told the buyer about the problem and to let me know if it showed any problems... he never called... so I guess that did it...

    btw I dont recommend changing the bios though... and always save your original bios before doing something crazy... :S

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by HolySlayer View Post
    I had a similar problem with a card of mine more than a year ago... changing the driver did not help... I changed a few bios from techpowerup... and one clicked and it worked perfectly till I sold it off... I told the buyer about the problem and to let me know if it showed any problems... he never called... so I guess that did it...

    btw I dont recommend changing the bios though... and always save your original bios before doing something crazy... :S
    Apnar tao ki GB GTX660 chilo?

  8. #8
    Member
    • HolySlayer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B85 Pro Gamer
      • CPU:
      • Intel i5 4570
      • RAM:
      • 12GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 320GB + 250GB SSD
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GEFORCE 660Ti ASUS DirectCUII 2GB
      • Sound Card:
      • Builtin High Definition Audio with SPDIF Output
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1
      • Keyboard:
      • A4 Tech Bloody
      • Mouse:
      • Almost kono naam nai
      • Controller:
      • Xbox360,CreativeCOBRA2
      • Power Supply:
      • Thermaltake LightPower Key 3
      • Optical Drive:
      • ASUS 52x CD-ROM Drive (Baki shob noshto)
      • UPS:
      • Apollo 800 VA
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • Windows Score 7.3
      • Comment:
      • Its okay
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 160
    HolySlayer's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dacca
    Posts
    1,786

    Default

    Quote Originally Posted by Alif View Post
    Apnar tao ki GB GTX660 chilo?
    nah... 8800GT

  9. #9
    Banned
    • saurav's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel h77 kc
      • CPU:
      • intel core i5 3470
      • RAM:
      • 8gb corsair vengence 1600 bus
      • Hard Drive:
      • western digital cavier blue 1tb
      • Graphics Card:
      • msi n660 2gb/oc
      • Display:
      • 17" samsung lcd
      • Power Supply:
      • thermaltek tough power xt675
      • Optical Drive:
      • samsung 22x
      • Comment:
      • using INWIN DRAGON RIDER CASING

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    120

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    ufffffffff!! damn man! card noshto surely! Akkhuni amar bashay eshe chuira falay dao.
    apnar ki gigabyte gtx 660? can u contact rumi about this problem? h told me abut it......he is a member of BG

  10. #10
    Member
    • rumy's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p8b75m-V
      • CPU:
      • intel i5 3470
      • RAM:
      • Transcend 8 GB ddr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 2 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 660 OC ddr5 2GB
      • Display:
      • Dell E1912H 18.5 inch
      • Speakers/HPs:
      • Microlab m 108
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Gigabyte M5050
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 550 , 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-24B5ST
      • USB Devices:
      • Transcend 32 GB
      • UPS:
      • Power Guard 650 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ulitimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • Processor 7.5, Ram 7.8, Graphics 7.9, Gaming Graphics 7.9, Harddisk 5.9 ( according to WEI, win7 )
      • ISP:
      • Zip Cyber Cafe (Bengal Group Limited)
      • Download Speed:
      • 60
    rumy's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    72

    Default

    Quote Originally Posted by saurav View Post
    apnar ki gigabyte gtx 660? can u contact rumi about this problem? h told me abut it......he is a member of BG
    @saurav bro my gigabyte gtx 660 oc is not faulty at all. previously i had some refresh rate issues so i had to switch on to window mode to play those titles i mentioned you through pm. but in fact it is my local non branded dvi to vga adapter that was causing problems. yesterday i bought a sapphire dvi to vga adapter from "Gaming Gears & PC Hardware EXCHANGE forum BD" which came with a sapphire 7750 and the problem is completely solved.
    as gigabyte ones don't come with a adapter make sure to buy a good adapter or u can take the msi ones.

    bhai keu haishen nah, etodin ei problem er jonno i used virtu mvp for gpu virtualization and connected my monitor in motherboards built in vga port. (i-mode).
    koekdin dhorei khujte chilam ekta branded adapter keu sell kore naki.. sedin paisi r 300 tk diya kine felsi.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    most probably card is faulty
    but update driver and directx...
    then return it to the shop
    it was the adapter bro.
    replaced the adapter with a sapphire one, and no more black screens !

  11. #11
    Banned
    • saurav's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel h77 kc
      • CPU:
      • intel core i5 3470
      • RAM:
      • 8gb corsair vengence 1600 bus
      • Hard Drive:
      • western digital cavier blue 1tb
      • Graphics Card:
      • msi n660 2gb/oc
      • Display:
      • 17" samsung lcd
      • Power Supply:
      • thermaltek tough power xt675
      • Optical Drive:
      • samsung 22x
      • Comment:
      • using INWIN DRAGON RIDER CASING

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    120

    Default

    @rumy bro no one will laugh as u show some brain which many people refuses to use

    - - - Updated - - -

    zotac gtx660 ti er dan chaitese 36000 tk.....7000 more than msi one what the hell
    Last edited by saurav; April 3rd, 2013 at 14:35.

  12. #12
    Member
    • rumy's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p8b75m-V
      • CPU:
      • intel i5 3470
      • RAM:
      • Transcend 8 GB ddr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 2 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 660 OC ddr5 2GB
      • Display:
      • Dell E1912H 18.5 inch
      • Speakers/HPs:
      • Microlab m 108
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Gigabyte M5050
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 550 , 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • ASUS DRW-24B5ST
      • USB Devices:
      • Transcend 32 GB
      • UPS:
      • Power Guard 650 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ulitimate 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • Processor 7.5, Ram 7.8, Graphics 7.9, Gaming Graphics 7.9, Harddisk 5.9 ( according to WEI, win7 )
      • ISP:
      • Zip Cyber Cafe (Bengal Group Limited)
      • Download Speed:
      • 60
    rumy's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    72

    Default

    Quote Originally Posted by saurav View Post
    @rumi bro no one will laugh as u show some brain which many people refuses to use

    - - - Updated - - -

    zotac gtx660 ti er dan chaitese 36000 tk.....7000 more than msi one what the hell
    bro apni bhool naam mention disen. amar naam er sesh alphabet "y" not 'i'. its rumy , hoyto kheyal koren nai, tai bole dilam
    r 660ti 36k diye na kine 35k diye brand new 670 niye nen.
    check http://www.facebook.com/photo.php?fb...levant_count=1

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: March 26th, 2013, 17:12
  2. Want to Buy Damaged or Faulty Laptop Cooler
    By akk in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: January 6th, 2013, 01:50
  3. Want to Buy Dead/faulty/not working Samsung Galaxy SII
    By avas911 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 4
    Last Post: January 4th, 2013, 22:52
  4. Replies: 1
    Last Post: September 22nd, 2012, 10:50
  5. Replies: 84
    Last Post: May 27th, 2012, 20:58

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23699 seconds with 14 queries.