User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: BRAC Net [ Info needed ]

  1. #1
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default BRAC Net [ Info needed ]

    I am a Brac net user.

    My IP is 10.12.15.XX
    And my gateway is 10.12.15.250
    My external IP is 202.168.238.99

    A friend of mine in a different location
    His IP is 10.7.15.xx
    His gateway is 10.7.15.250

    The Local ISP provides bandwidth per IP and MAC basis.

    1. Wat kind of network is it?
    2. 10.12.15.250 for me acts as a router and NAT r8?
    3. Are the ports forwared or opened? How do i kno?
    4. Where is the router (with brac or my local ISP)? I gotta ask.
    5. Is it a linux router or hardware router , any way to kno?

    I port scanned all the TCP ports of my gateway.. all Closed BTW some UDP ports are open :S ?

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Quote Originally Posted by GiDDY_SOUL View Post
    I am a Brac net user.

    My IP is 10.12.15.XX
    And my gateway is 10.12.15.250
    My external IP is 202.168.238.99

    A friend of mine in a different location
    His IP is 10.7.15.xx
    His gateway is 10.7.15.250

    The Local ISP provides bandwidth per IP and MAC basis.

    1. Wat kind of network is it?
    2. 10.12.15.250 for me acts as a router and NAT r8?
    3. Are the ports forwared or opened? How do i kno?
    4. Where is the router (with brac or my local ISP)? I gotta ask.
    5. Is it a linux router or hardware router , any way to kno?

    I port scanned all the TCP ports of my gateway.. all Closed BTW some UDP ports are open :S ?
    1. 10.x.x.x is one network under a NAT. call it LAN/MAN as per your wish. depends on the subnet too.

    2. yes.

    3. the easiest way is to run utorrent with a high seeder/leacher torrent. if the icon remains green always,
    it's ok.

    also, you can use portscanners.

    4. there should be (but not must) one at your local ISP's office.
    there should be several at brac's.

    5. anyone not using hardware router is stupid.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    what about the users who are 172.16.32.xxxx?

  4. #4
    Member
    • OoAIDoO's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
      • CPU:
      • RAM:
      • Kingston HyperX 2 x 2 GB 1600 MHz
      • Hard Drive:
      • Corsair F60 + Samsung 1TB + 1.5TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD 5670 GDDR5
      • Display:
      • Fujitsu 24 inch TFT LCD
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440 Professional Studio Headphone
      • Keyboard:
      • Logitech G110
      • Mouse:
      • A4 Tech X7 XL-747H
      • Controller:
      • PS3 DS3 Controller :P
      • Power Supply:
      • XFX Core Edition PRO550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-ROM
      • USB Devices:
      • iPod Touch 4G + StoreJet 25D3 USB3 500GB
      • UPS:
      • Micro 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • ISP:
      • IS Pros
      • Download Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Upload Speed:
      • 256 kbps or 32 KB
      • Console:
      • 16
    OoAIDoO's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur Dhaka
    Posts
    1,144

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    ami o to bracnet but amar IP hoilo 192.168.xxx.xx

  5. #5
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Quote Originally Posted by CHR.M4NTIS View Post
    what about the users who are 172.16.32.xxxx?
    by default, 172.16.x.x is a network.

    Quote Originally Posted by mad4speeed View Post
    ami o to bracnet but amar IP hoilo 192.168.xxx.xx
    by default, 192.168.a.x is a network.

    that is, 192.168.10.x and 192.168.20.x are different networks.
    but 172.16.10.x and 172.16.20.x are same network.


    by default = default subnet.

    i think this should be noted that these IPs are private IPs.

    10.0.0.0 – 10.255.255.255
    172.16.0.0 – 172.31.255.255
    192.168.0.0 – 192.168.255.255


    so unless you are in same physical network,
    having same group IP doesn't mean on the same network.
    Last edited by CvP; January 16th, 2009 at 22:55. Reason: Automerged Doublepost
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  6. #6
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    BracNet often blocks torrent.. i use a proxy for tracker communications & Encryption to avoid the Block LOlz
    Last edited by GiDDY_SOUL; January 17th, 2009 at 00:48.

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  7. #7
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    After Smile's incident i am using Bracnet and i must say Bracnet is far worse. I am getting only 20 KB with Bracnets Ultra connection. The ping is also not good with the server. Sometimes the connection gets disconnected and there is no link. Every 10 pings with the server there is fluctuation and no dynamic ip either.Not to mention all ports are blocked.

  8. #8
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Its 20KB usually but after ~1:00 AM it increases to 30KB and stays like that till 10:00 AM
    For me it does... wat about u?

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  9. #9
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Hmm how much do u guys pay for ultra?I have em available and tosay the truth i'msick of gp.Nofilesharing

  10. #10
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    yeah man
    that's a big problem
    no file sharing in GP

  11. #11
    Member GT3600's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    middle of nowhere
    Posts
    564

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    amer ISP o Bracnet ............kintu suru thekei amer torrent block kora ............ki kora jai??............oder bolle ki khule dibe??

  12. #12
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    boila dekhen

  13. #13
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Turn on encryption and use a proxy, giddy already said it works

  14. #14
    Moderator
    • Red Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5-2500K Sandy Bridge @4.00 GHz with Corsair H75 LC
      • RAM:
      • AVEXIR - Core Series 8GB(4GBX2) 1600MHz @9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + Seagate Barracuda (4TB+3TB) HDD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 960 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS Panel Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-FI Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing expressionist ultra MX6021
      • Keyboard:
      • Corsair Vengeance K70 Mechanical Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V9C/Razer Goliathus Fragged Control Edition
      • Controller:
      • XBOX One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630M || Cooler Master HAF 912 Advance Mid Tower Case
      • Optical Drive:
      • Pioneer DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend V60 8GB, Apacer 2GB pen drive
      • UPS:
      • RahimAfroz 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10™ Pro 64 Bit
      • Comment:
      • My PC is my life......
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 8mbps
      • Upload Speed:
      • 4mbps
    Red Devil's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,984

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    Turn on encryption and use a proxy, giddy already said it works
    HEY wich proxy i will use....plz tell me...

  15. #15
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    IP:159.148.82.4 Port:3128

    I use vuze. It says https check failed: connect timeout.. Just ignore it.. U just need a Http proxy.

    I also check mark allow non encrypted outgoing & incoming connections.

    Hope this helps

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  16. #16

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    will i be able to play CSS online if i use brac net?

  17. #17

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    achha big prblem here ..... ami aj ke local ekta isp er office ea gelam .. kotha bolle jante parlam ora Brac net theke line nise but ora wireless diye line ta nise not wired .. akhon question hoilo .....

    1. line ta nile ki amar ping high hobe jabe naki like GP net ?
    2.WAN kore ki Bracnet user der sathe khelte parbo ?

  18. #18
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Average ping will b around 50. Depending on the weather .. it may increase to 150 or more. In stroms u wont b able to browse properly. Anyways it will b a lot better than GP! cuz as far as i kno.. bracnet uses WiMax for wireless.

    With their wireless connection i think WAN available . Though not sure .

    BTW My local ISP uses a fiberoptic connection from Brac. From yesterday my speed increased from 20KB to 40KB & more!!! Didnt have net for 12 hours b4 that. I wonder wat they did. :S

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  19. #19
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    It's a very good news Giddy

  20. #20
    Member
    • Necray's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EP43-DSEL
      • CPU:
      • Intel Pentium Core 2 Duo 2.8 Ghz
      • RAM:
      • Transcend 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3
      • Display:
      • Samsung 20' LCD
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH optical
      • Power Supply:
      • Thermaltake 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD Rewritable drive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • :)
      • ISP:
      • Smile Silver Package
      • Download Speed:
      • 18
    Necray's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenroad
    Posts
    440

    Default Re: BRAC Net [ Info needed ]

    Proxy diye torrent use korle speed toh khub kom pawar kotha...

    Ami smile er notun service provider(dekko online na ki ekta jani ISP) er jonno wait kortasi. Posondo na hole smile falaya BRAC nite pari, Agni toh mone hoi greenroad e line dei na.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29687 seconds with 13 queries.