User Tag List

Results 1 to 19 of 19

Thread: DirectX error!!!!!!!!!!!

  1. #1
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Question DirectX error!!!!!!!!!!!

    I got directX error when I run COD4 on my pc. DirectX 9c Nov2008 is installed on my pc.
    What is the actual problem?
    RЯ

  2. #2
    Member
    • Asif's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-G1-Sniper M3 / Dell Inc. 0WXY9J
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz / Intel Core i3 330M @ 2.13GHz
      • RAM:
      • Twinmos 8*2 GB DDR3 1600 / 4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 1066 MHz
      • Hard Drive:
      • 2 TB Western Digital Caviar Green / 313 GB Western Digital
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 Gaming 4G / Intel(R) HD Graphics (Core i3)
      • Display:
      • ASUS ML238H 23'' LED Monitor / Generic PnP 15'' Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius Cavimanus | Isurus Dub
      • Keyboard:
      • Logitech keyboard
      • Mouse:
      • Genius Maurus
      • Controller:
      • MaxFire G-08XU
      • Power Supply:
      • Gigabyte ODIN Pro 800W
      • Optical Drive:
      • Liteon 22X DVDrw / HL-DT-ST DVD+-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16 GB Flash drive | WD My Passport 2*2 TB | TP-LINK TL-WN727N | TP-LINK TL-WN822N
      • UPS:
      • Power Tree 1250 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 (64 Bit) / Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit)
      • Comment:
      • aro chai! aro chai!
      • ISP:
      • BRACNet
    Asif's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kalyanpur, Dhaka
    Posts
    842

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    may be it's your 'onboard' gfx. try updating the drivers or install a video card.

  3. #3
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    get a hd 4850 or hd 4830

  4. #4
    Moderator
    • Red Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5-2500K Sandy Bridge @4.00 GHz with Corsair H75 LC
      • RAM:
      • AVEXIR - Core Series 8GB(4GBX2) 1600MHz @9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + Seagate Barracuda (4TB+3TB) HDD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 960 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS Panel Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-FI Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing expressionist ultra MX6021
      • Keyboard:
      • Corsair Vengeance K70 Mechanical Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V9C/Razer Goliathus Fragged Control Edition
      • Controller:
      • XBOX One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630M || Cooler Master HAF 912 Advance Mid Tower Case
      • Optical Drive:
      • Pioneer DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend V60 8GB, Apacer 2GB pen drive
      • UPS:
      • RahimAfroz 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10™ Pro 64 Bit
      • Comment:
      • My PC is my life......
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 8mbps
      • Upload Speed:
      • 4mbps
    Red Devil's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,984

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by Pagla Sam View Post
    get a hd 4850 or hd 4830
    I played COD4 with 8500 [email protected] full detail...one of my friend played it with 6200..

    then why r u suggest for hd 4850 or hd 4830....is this a joke...???

    this guy want a solution...so help him....

  5. #5
    Member
    • xK::CREATOR's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte ga-g31m-s2l
      • CPU:
      • Core 2 duo E7200, 2.5 ghz of clockspeed, 3mb of L2 cache, 1033 mhz FSB
      • RAM:
      • 2 gb trancend, 800 mhz bus | Baraite chai, shamortho nai.
      • Hard Drive:
      • samsung 160 gb sata
      • Graphics Card:
      • xfx 8500 GT
      • Display:
      • 17" dell e178wf lcd <--- if it were a ladeh, she would have definitely been my wife.
      • Sound Card:
      • Built in.
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic.
      • Keyboard:
      • Naah, i am more into guitars..
      • Mouse:
      • Razer Salmosa
      • Controller:
      • None.
      • Power Supply:
      • Delux 450 watt | power tree UPS | Rahim afrooz IPS | Italian power substation
      • Optical Drive:
      • Fibre optic er naam shunsi.. optical drive kya cheese hain ?? :S
      • Benchmark Scores:
      • Naah, i'd rather preffer sitting on chairs.
      • Comment:
      • Shobai to shukhi hote chaye.. tobu keu shukhi hoy, keu hoyna.. :'(
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 40~
      • Upload Speed:
      • 40~
    xK::CREATOR's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhanmondi , Dhaka, Bangladesh
    Posts
    2,689

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    update your your graphics card driver. that should solve it.

    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

    go there, select your card, os, etc etc and download the latest driver.
    (it shall take a while.. cause the file size would be around 80 - 90 mB)

  6. #6
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by Red Devil View Post
    I played COD4 with 8500 [email protected] full detail...one of my friend played it with 6200..

    then why r u suggest for hd 4850 or hd 4830....is this a joke...???

    this guy want a solution...so help him....
    did u see that he has onboard graphics?
    na dekikha beshi pachal groan diba sob post poira dekho

  7. #7
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Yes it is right that I have onboard graphics, but it support:
    Integrated graphics
    Supports RGB with max. resolution 2048 x [email protected]
    Maximum shared memory of 384 MB
    Supports Microsoft® DirectX® 10, OpenGL® 2.0, Pixel Shader 4.0
    *The DirectX® 10 driver will be provided by the chipset vendor later.
    Ref: Asus

    I have played: Devil may cry4, Dead space, Lost planet.
    What type of error is DirectX error?
    What is Catastrophic error? I got is when I tried to install MOH-PA.

    Thanks to all
    Have a nice day.
    RЯ

  8. #8
    VIP Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • CPU:
      • RAM:
      • 6GB (2+4 GB) DIMM DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB SATA II 7200RPM
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GT335M 1GB
      • Display:
      • Primary 11.6", Secondary 20"
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Operating System:
      • Genuine Windows(R) 7 Home Premium 64bit
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 128kBps
      • Upload Speed:
      • 128kBps
    Noob™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur-1, dhaka
    Posts
    5,343

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    check out the readme file.. this probably doesn't support integrated chipset.

  9. #9
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Post Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    it is the problem of ur ONBOARD GRAPHICS CARD:closedeyes:

    change IT and get a 8400GS or better to play COD 4:closedeyes:


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  10. #10
    Moderator
    • Red Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5-2500K Sandy Bridge @4.00 GHz with Corsair H75 LC
      • RAM:
      • AVEXIR - Core Series 8GB(4GBX2) 1600MHz @9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + Seagate Barracuda (4TB+3TB) HDD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 960 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS Panel Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-FI Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing expressionist ultra MX6021
      • Keyboard:
      • Corsair Vengeance K70 Mechanical Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V9C/Razer Goliathus Fragged Control Edition
      • Controller:
      • XBOX One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630M || Cooler Master HAF 912 Advance Mid Tower Case
      • Optical Drive:
      • Pioneer DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend V60 8GB, Apacer 2GB pen drive
      • UPS:
      • RahimAfroz 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10™ Pro 64 Bit
      • Comment:
      • My PC is my life......
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 8mbps
      • Upload Speed:
      • 4mbps
    Red Devil's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,984

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by Pagla Sam View Post
    did u see that he has onboard graphics?
    na dekikha beshi pachal groan diba sob post poira dekho
    ami ki tomar moto mokhlu naki...!! j post na poira ajaira pechal pariiii.......!!!:closedeyes::closedeyes:

    & j COD4 er jonno HD4850 suggest kora se r koto tuku vuj der public saita amar valo kora jana ase....!!

  11. #11
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by Red Devil View Post
    ami ki tomar moto mokhlu naki...!! j post na poira ajaira pechal pariiii.......!!!:closedeyes::closedeyes:

    & j COD4 er jonno HD4850 suggest kora se r koto tuku vuj der public saita amar valo kora jana ase....!!
    ami ki tomar moto faltu naki?
    oi ki shudu COD 4 khelbe?
    ar kisu khelbe na?

  12. #12
    Moderator
    • Red Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5-2500K Sandy Bridge @4.00 GHz with Corsair H75 LC
      • RAM:
      • AVEXIR - Core Series 8GB(4GBX2) 1600MHz @9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + Seagate Barracuda (4TB+3TB) HDD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 960 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS Panel Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-FI Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing expressionist ultra MX6021
      • Keyboard:
      • Corsair Vengeance K70 Mechanical Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V9C/Razer Goliathus Fragged Control Edition
      • Controller:
      • XBOX One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630M || Cooler Master HAF 912 Advance Mid Tower Case
      • Optical Drive:
      • Pioneer DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend V60 8GB, Apacer 2GB pen drive
      • UPS:
      • RahimAfroz 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10™ Pro 64 Bit
      • Comment:
      • My PC is my life......
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 8mbps
      • Upload Speed:
      • 4mbps
    Red Devil's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,984

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by Pagla Sam View Post
    ami ki tomar moto faltu naki?
    oi ki shudu COD 4 khelbe?
    ar kisu khelbe na?
    oooooo.......

    ok...amar kon jinis ta amnar faltu laglo....mia vai....ektu bolben...& oooppps....ki r bolbo apni abar ki mona koran...

  13. #13

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    @ Pagla Sam -> i know u r mainly thinking about future.
    @ Red Devil -> u r only concern abt COD4 prob.

    but plz guyz... cool down... freelance asked 4 ur help. what u r doin HERE trust me, its not looking good.

    @ freelance -> try vista.

  14. #14
    Moderator
    • Red Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5-2500K Sandy Bridge @4.00 GHz with Corsair H75 LC
      • RAM:
      • AVEXIR - Core Series 8GB(4GBX2) 1600MHz @9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + Seagate Barracuda (4TB+3TB) HDD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 960 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS Panel Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-FI Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing expressionist ultra MX6021
      • Keyboard:
      • Corsair Vengeance K70 Mechanical Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V9C/Razer Goliathus Fragged Control Edition
      • Controller:
      • XBOX One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630M || Cooler Master HAF 912 Advance Mid Tower Case
      • Optical Drive:
      • Pioneer DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend V60 8GB, Apacer 2GB pen drive
      • UPS:
      • RahimAfroz 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10™ Pro 64 Bit
      • Comment:
      • My PC is my life......
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 8mbps
      • Upload Speed:
      • 4mbps
    Red Devil's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,984

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by PiŠĦ@cĦ View Post
    @ Pagla Sam -> i know u r mainly thinking about future.
    @ Red Devil -> u r only concern abt COD4 prob.

    but plz guyz... cool down... freelance asked 4 ur help. what u r doin HERE trust me, its not looking good.

    @ freelance -> try vista.
    bro...ami cool down e asi....na thakle...atokkhona onek bola pheltam...
    tumi post porla dekhba...k suru korsa...!!
    & freelance to COD4 er e solve chaisa...so...

  15. #15
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    Thanks PiŠĦ@cĦ. Thats a good advice. I just removed Vista from my computer. I will try it later.
    I played this game on a pc comfigured:
    P-4(2.4GHz), 768 MB DDR RAM, Nvidia 5500 FX 256 MB graphics card. How does it run?
    Thanks to all.
    Have a nice day.
    RЯ

  16. #16
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,790

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    When I used to have directx problems, I always needed to use Directx Happy Uninstall to downgrade to DX 8.1, then install DX9 through the same software as well. I had this problem after every windows reinstallation.

  17. #17
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    PiŠĦ@cĦ, In vista *.dll files missing. In XP DirectX error. What is the problem.
    RЯ

  18. #18
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    the .dll file u didn't find u have to search the file through searcher in the start menu
    and then copy the dll file to ur game menu
    and that should do the trick

  19. #19
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: DirectX error!!!!!!!!!!!

    did u read the readme.txt file to know whether ur onboard graphics card is supported ???? Also check the known issues section of the readme file .......

    Ai error ta majhe sajhe amar hoito ....... but installing the included directx versions always solved my problems.

    Specially ai error ta vista te dey bcoz of lack of dx9 dlls ........ so if u r using vista, try installing dx9 drivers included wid cod4 dvd .....

    also as every1 said, update ur gpu drivers ...... dat really helps a lot in certain cases ......

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29701 seconds with 13 queries.