User Tag List

Results 1 to 11 of 11

Thread: ''Original Home Premium Product key'' on ''Ultimate''....(win7)..???

  1. #1
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default ''Original Home Premium Product key'' on ''Ultimate''....(win7)..???

    my friend bought his laptop 2years ago from Saudi Arab...since then he never ever gave a windows setup...now he is facing lots of trouble....
    I noticed that he have a Product Key of Home Premium, on the bottom surface of his lappy....so when i give win7 ultimate x64 on his lappy, will it take the product key?? i dont think i will ! and is it worth to buy a home premium disk, and give the original product key???
    Please help...and thanks in advance??

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    my friend bought his laptop 2years ago from Saudi Arab...since then he never ever gave a windows setup...now he is facing lots of trouble....
    I noticed that he have a Product Key of Home Premium, on the bottom surface of his lappy....so when i give win7 ultimate x64 on his lappy, will it take the product key?? i dont think i will ! and is it worth to buy a home premium disk, and give the original product key???
    Please help...and thanks in advance??
    so thats it , all you have to do is install the windows 7 and then put the key when it will ask for also you dont have to buy it as it already available

  3. #3
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    u better setup home premium.as it is for hp

  4. #4
    Member
    • Rawkill's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z77 Extreme 6
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570k @ 4.4Ghz/ Phanteks PH-TC14PE
      • RAM:
      • Kingston Hyper X Genesis 2 x 4GB
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB x 2
      • Graphics Card:
      • MSI Geforce GTX 970 Gaming 4GB
      • Display:
      • Asus MX239H 23-inch IPS Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster ZX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm, Oppo HA-2 Amp, FnD 6000U 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • Logitech G502 Spectrum, Razer Goliath Speed Extended (Overwatch Edition)
      • Controller:
      • Logitech F510 Rumblepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 750W
      • Optical Drive:
      • Harry Potter (HP) DVD-RW
      • UPS:
      • Prolink 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • Comment:
      • Cooler Master HAF - X
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 550-600 KB/s
      • Upload Speed:
      • 200-2500 KB/s
    Rawkill's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,605

    Default

    http://answers.microsoft.com/en-us/w...5-64ee22869a3e


    According to this thread its not possible. HP key dia HP ar Ultimate key dia Ultimate.


  5. #5
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    so is it worth 'tk 100 h.p. with original key'....... or 'only tk100 ultimate' is okay?? @ @blood stain child bro, @Cpt.Mactavish bro, @Rawkill bro

  6. #6
    Member
    • hasan_1223's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel DG41RQ__
      • CPU:
      • intel core 2 quad Q8200
      • RAM:
      • 2*2GB=4GB
      • Hard Drive:
      • samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • INTEL G41 EXPRESS
      • Display:
      • SAMSNG 1368*760
      • Sound Card:
      • nai
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A300
      • Keyboard:
      • mercury
      • Mouse:
      • A4tech
      • Controller:
      • Micro Kingdom 670S
      • Optical Drive:
      • Samsund DVD-RW
      • UPS:
      • Appolo 800VA
      • Operating System:
      • windows XP SP2 / Backtrack 5r3
      • ISP:
      • Uttara cable Network
      • Download Speed:
      • 16
      • Upload Speed:
      • 23
    hasan_1223's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    375

    Default

    give it a try using virtual box.

  7. #7
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    As it has home premiume so when you install the os in your pc then just put the key when it will require and better you install home premium dvd even the pirated one will do just use that key when it will ask for. .and sorry didnt see that you was trying ultimate i guess that key wont work with the ultimate so better use the home premium and you will find lots of pirated home w7 dvds just pick one and apply the key thats it

  8. #8
    Member
    • bitpirate's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DB75EN
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 with Cooler Master: Hyper 212X
      • RAM:
      • 8 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Intel SSD 300 Series 64GB
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX770
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T240 LCD (1920X1200)
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G9x
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • ThermalTech Tough Power 550W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • not being used to its full potential.
      • ISP:
      • Link3 2.5Mbps
    bitpirate's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    128

    Default

    I am guessing your friend does not have the windows DVD. So, just download Windows 7 home premium ISO from torrent. Then install using the original CD Key. Make sure if the you get the correct version (32 bit or 64 bit).

  9. #9
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    so.....
    'home premium with original key'
    vs
    'win7 ultimate cracked'.....
    which one???

  10. #10
    Member
    • hasan_1223's Gadgets
      • Motherboard:
      • intel DG41RQ__
      • CPU:
      • intel core 2 quad Q8200
      • RAM:
      • 2*2GB=4GB
      • Hard Drive:
      • samsung 500GB SATA
      • Graphics Card:
      • INTEL G41 EXPRESS
      • Display:
      • SAMSNG 1368*760
      • Sound Card:
      • nai
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A300
      • Keyboard:
      • mercury
      • Mouse:
      • A4tech
      • Controller:
      • Micro Kingdom 670S
      • Optical Drive:
      • Samsund DVD-RW
      • UPS:
      • Appolo 800VA
      • Operating System:
      • windows XP SP2 / Backtrack 5r3
      • ISP:
      • Uttara cable Network
      • Download Speed:
      • 16
      • Upload Speed:
      • 23
    hasan_1223's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    375

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    so.....
    'home premium with original key'
    vs
    'win7 ultimate cracked'.....
    which one???
    it depends on ur friend. What do u want. Genuine or cracked. Though ultimate has the features in win 7 and home has something not all . Thats why it cost the most.

  11. #11
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    so.....
    'home premium with original key'
    vs
    'win7 ultimate cracked'.....
    which one???
    simple answer is you support legit copy or piracy anyway there is no difference between home and ultimate when a crack verson have to switch off automatic update and microsoft security essential updates and the legit copy will allow them to get updates and supports not saying that you cant do them with the crack version but its a hassle when you already have another way to switch the legal copy and support

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: October 18th, 2012, 20:12
  2. Premium Link Generator? or Premium Account?
    By Shoaib in forum File Sharing and Torrents
    Replies: 14
    Last Post: October 3rd, 2011, 23:55
  3. Replies: 0
    Last Post: August 19th, 2011, 23:25
  4. Is there any way to run old 32 bit program in Win7 64?
    By AmareX in forum Technical Support
    Replies: 17
    Last Post: October 14th, 2010, 19:04
  5. How to install XP over Win7?
    By abir in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: September 13th, 2009, 15:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21517 seconds with 14 queries.