User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: how do i access dlc's of mass effect 3.

  1. #1
    Member
    • occasional_gamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV (rev. 2.2)
      • CPU:
      • CORE I3 2100 (2G) SANDY BRIDGE (1155 SOCKET)
      • RAM:
      • G.SKILL RIPJAWS (4GBx2) CL11 @1333MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1+1 TB (BLUE)
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE HD 7770
      • Display:
      • SAMSUNG SYNCMASTER SA300 (18.5 INCH)
      • Speakers/HPs:
      • S:MICROLAB 2.1 HP: LOGITEC (NORMAL)
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • LOGITECH G100
      • Power Supply:
      • Cooler Master 450W (80+ BRONGE)
      • UPS:
      • RA 400VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 8.1 64BIT
    occasional_gamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    151

    Default how do i access dlc's of mass effect 3.

    just installed the game ...along with all the dlc ...... but wheere do go in the game to see the dlc's..... or do i have to finish the main story to access the dlcs???


  2. #2
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    Go to Citadel then probably in embassy and look for a console. Console UI will be on russian language.
    Um not sure though about ambassay. Search well in Citadel.
    Last edited by Single Player; March 8th, 2013 at 01:28.

  3. #3
    Member
    • occasional_gamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV (rev. 2.2)
      • CPU:
      • CORE I3 2100 (2G) SANDY BRIDGE (1155 SOCKET)
      • RAM:
      • G.SKILL RIPJAWS (4GBx2) CL11 @1333MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1+1 TB (BLUE)
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE HD 7770
      • Display:
      • SAMSUNG SYNCMASTER SA300 (18.5 INCH)
      • Speakers/HPs:
      • S:MICROLAB 2.1 HP: LOGITEC (NORMAL)
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • LOGITECH G100
      • Power Supply:
      • Cooler Master 450W (80+ BRONGE)
      • UPS:
      • RA 400VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 8.1 64BIT
    occasional_gamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    151

    Default

    where is this citadell ?? in the ship??

  4. #4
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    You just started ME3 or what?
    You'll find it on galaxy map.

  5. #5
    Member
    • occasional_gamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV (rev. 2.2)
      • CPU:
      • CORE I3 2100 (2G) SANDY BRIDGE (1155 SOCKET)
      • RAM:
      • G.SKILL RIPJAWS (4GBx2) CL11 @1333MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1+1 TB (BLUE)
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE HD 7770
      • Display:
      • SAMSUNG SYNCMASTER SA300 (18.5 INCH)
      • Speakers/HPs:
      • S:MICROLAB 2.1 HP: LOGITEC (NORMAL)
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • LOGITECH G100
      • Power Supply:
      • Cooler Master 450W (80+ BRONGE)
      • UPS:
      • RA 400VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 8.1 64BIT
    occasional_gamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    151

    Default

    yeah just started me3

  6. #6
    Member
    • HolySlayer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B85 Pro Gamer
      • CPU:
      • Intel i5 4570
      • RAM:
      • 12GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 320GB + 250GB SSD
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GEFORCE 660Ti ASUS DirectCUII 2GB
      • Sound Card:
      • Builtin High Definition Audio with SPDIF Output
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5.1
      • Keyboard:
      • A4 Tech Bloody
      • Mouse:
      • Almost kono naam nai
      • Controller:
      • Xbox360,CreativeCOBRA2
      • Power Supply:
      • Thermaltake LightPower Key 3
      • Optical Drive:
      • ASUS 52x CD-ROM Drive (Baki shob noshto)
      • UPS:
      • Apollo 800 VA
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • Windows Score 7.3
      • Comment:
      • Its okay
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 160
    HolySlayer's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dacca
    Posts
    1,786

    Default

    Quote Originally Posted by sohag_mm View Post
    where is this citadell ?? in the ship??
    you sound like this is your first ME game...

    If so, then play from the first one... you wont regret your time wasted behind the entire trilogy...

  7. #7
    Member
    • NahyaN's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2V-B3/ Thermaltake Spacecraft VF-1 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 with Coolermaster Hyper 212 EVO
      • RAM:
      • TeamElite 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB (Primary)/ WD Caviar Green 2 TB (Storage)
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R9 380X Nitro
      • Display:
      • Samsung 19 Inch LED Monitor
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • AudioTechnica ATH-M40X
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • XBox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Delta 550w
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD-RW 22X
      • USB Devices:
      • Transcend 250GB Portable HDD
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • Seren1ty gets the job done. Period.
      • ISP:
      • Earth Telecommunications
      • Download Speed:
      • ~2 Mbps
      • Upload Speed:
      • ~2 Mbps
    NahyaN's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    541

    Default

    Quote Originally Posted by HolySlayer View Post
    you sound like this is your first ME game...

    If so, then play from the first one... you wont regret your time wasted behind the entire trilogy...
    This. I request you immediately stop playing ME3. You are not doing justice to this series by starting with the last one. Play from Mass Effect 1,
    and like said above, your time will be well spent. While your at it, also download the DLC's for ME1 and ME2 as well.

    Get the full MASS EFFECT experience.

Similar Threads

  1. Help about Mass effect 2
    By LizZzaRd in forum Gaming Topics
    Replies: 0
    Last Post: May 13th, 2011, 23:26
  2. Is this Mass Effect 3?
    By anik_lc in forum News
    Replies: 9
    Last Post: December 11th, 2010, 13:12
  3. Need Mass Effect 1 for 360.
    By muscle in forum XBOX
    Replies: 13
    Last Post: July 28th, 2010, 20:24
  4. Mass effect 3
    By XtremeGamer in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 6
    Last Post: June 8th, 2010, 13:52
  5. Mass Effect
    By EaGL1337 in forum RPG
    Replies: 1
    Last Post: July 23rd, 2008, 09:42

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22470 seconds with 14 queries.