User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: Halo2 for vista

  1. #1
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Question Halo2 for vista

    My DVD says that it is Halo2 for vista, but when I run then only first campain runs. After that it returns to main menu. Is it a problem of cracking. Where can I get vista crack for Halo2?
    thansk to all

  2. #2
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: Halo2 for vista

    well..i didn't play HALO 2 so i don't know about that.....btw, HALO 2 is Vista exclusive on PC...

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  3. #3
    Member
    • cRush's Gadgets
      • Motherboard:
      • Abit IP35P
      • CPU:
      • Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz (Oc @ 3.11Ghz ) 2*4MB Cache
      • RAM:
      • 2*2GB Transcend DDR2 Ram @800Mhz (Oc @840 Mhz)
      • Hard Drive:
      • 320GB Hitachi HDD + 500 GB Samsung F3 HDD
      • Graphics Card:
      • Palit GTX560 Ti Sonic 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster932B 19" LCD Monitor
      • Sound Card:
      • RealTek HD 7.1 Soundcard
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones+ Creative 5:1 Surround Sound
      • Keyboard:
      • A4Tech Anti-RSI Keyboard
      • Mouse:
      • Genius G500 Laser 2500dpi
      • Controller:
      • Sony Sixaxis
      • Power Supply:
      • ThermalTek 420W
      • Optical Drive:
      • Asus SATA DVDRW drive + Asus IDE DVD-combo Drive
      • Operating System:
      • Windows 7 RTM 64Bit
      • Comment:
      • IT RAWKS :D
      • ISP:
      • Local (STAR ISP)
      • Download Speed:
      • 32 - 40
      • Upload Speed:
      • 40 - 60
      • Console:
      • 144
    cRush's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    3,618

    Default Re: Halo2 for vista

    Quote Originally Posted by ЯV●shafiee007 View Post
    well..i didn't play HALO 2 so i don't know about that.....btw, HALO 2 is Vista exclusive on PC...
    yea.. but there's a hack to run it on XP

  4. #4
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Halo2 for vista

    i hav played halo2 in xp
    u will have 2 copy some dll files to play it in xp
    i can give u those files if u r interested
    Last edited by pollob.codename13; December 27th, 2008 at 21:12.


  5. #5
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Re: Halo2 for vista

    Pollob bhai, You already gave the XP crack for Halo2. But I need Vista crack.
    Thanks to all.
    RЯ

  6. #6
    Member
    • ЯV●shafiee007's Gadgets
      • Motherboard:
      • eVGA X58 SLI Micro
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz L3 8MB cache Quad Core
      • RAM:
      • 3x2GB Corsair XMS3 DDR3-1600 Tripple channel (8-8-8-24)
      • Hard Drive:
      • 1.5TB WD Caviar Black + 250GB Samsung HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 5870 1GB GDDR5 256-bit PCI-e
      • Display:
      • ASUS 21.5" VH222H HDMI
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Steelseries Siberia with 7.1 USB sound card, Altec Lansing 2.1
      • Keyboard:
      • Steelseries MERC Stealth
      • Mouse:
      • Razer - DeathAdder
      • Controller:
      • Logitech G25 Racing Wheel, Xbox360 controller, Genius Maxfire G-12U, Creative Cobra 2, XFX Xgear
      • Power Supply:
      • Corsair TX750
      • Optical Drive:
      • Lite-on SATA DVD writer
      • UPS:
      • iNeat 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64-bit
      • Comment:
      • It's great... but my consoles are much better !
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 170KBps
      • Upload Speed:
      • 100KBps
      • Console:
      • 18
    ЯV●shafiee007's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pit Stop
    Posts
    8,161

    Default Re: Halo2 for vista

    lol....xp te chalano jae jantam na to.....lol microsh!t vista exclusive...

    Red ViperZ---ЯV●shafiee007

  7. #7
    Member GT3600's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    middle of nowhere
    Posts
    564

    Default Re: Halo2 for vista

    Quote Originally Posted by pollob.codename13 View Post
    i hav played halo2 in xp
    u will have 2 copy some dll files to play it in xp
    i can give u those files if u r interested
    kotha theke download korbo dll file gula?

  8. #8
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Halo2 for vista

    for XP user: download this file

    http://www.box.net/shared/4hn09hvt41

    Installation Instructions:
    1) Insert the Halo 2 DVD
    2) Copy the DVD in your hard disk.
    3) Run Startup.exe on the Halo 2 DVD using the included Loader.exe
    e.g.: Loader.exe D:\Startup.exe
    4) Install the game (select the option that is "Full install only do not play").
    5) Install XLiveRedist1.0.6027.msi and vcredist.msi from the \redists dir on the Halo 2 DVD.
    6) Copy the following files into the directory you installed Halo 2:
    dwmapi.dll, MF.dll, MFPlat.dll
    7) Go to ACTIVATE folder. Copy mf.dll and save it in windows\system32 folder.
    8) Finished. To play the game, run halo2.exe using the included Loader.exe
    e.g.: Loader.exe "C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2\halo2.exe"
    for VISTA users :
    dont do nethin written before.
    just copy MF.dll file into ur halo directory.


  9. #9
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default Re: Halo2 for vista

    VUA for Now a days

  10. #10
    Member
    • pollob.codename13's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31
      • CPU:
      • Intel Pentium Duel Core E5200 2.5GHz
      • RAM:
      • 1+1 GB DDR2 667 MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 4770 GDDR5 512 MB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster B2030
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • csm
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • Toshiba
      • Controller:
      • Sonic Dual Shock
      • Power Supply:
      • Normal
      • Comment:
      • I always feel my pc
    pollob.codename13's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lalbag
    Posts
    6,118

    Default Re: Halo2 for vista

    Quote Originally Posted by sa_rocky View Post
    VUA for Now a days
    its true in case of gfx :closedeyes:

    but in case of gameplay it still can rule many games :closedeyes:


  11. #11
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Halo2 for vista

    It suX.

  12. #12
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default Re: Halo2 for vista

    Quote Originally Posted by pollob.codename13 View Post
    its true in case of gfx :closedeyes:

    but in case of gameplay it still can rule many games :closedeyes:
    are! ki j kon!! mone hoisilo POLTA calitesi!! ER CHE HALO aro JOTIL silo!

  13. #13
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Default Re: Halo2 for vista

    I have copied mf.dll to halo2 directory in Vista, but still it want activation serial number.
    thanks to all.
    RЯ

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24756 seconds with 13 queries.