User Tag List

Results 1 to 18 of 18

Thread: Got Problem

  1. #1
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default Got Problem

    cant run in my pc. i failed to run with my G4se8600GT. any help?

  2. #2
    Member
    • Coming back to life's Gadgets
      • Motherboard:
      • hoga bite 945 series
      • CPU:
      • dual whore 2.4 ghz
      • RAM:
      • 2gb double dildo rape2 800
      • Hard Drive:
      • 120 gb cumsung + 1ToplessBitch cumsung F3 hard dicks
      • Graphics Card:
      • ATI Gaydeon HotDud 4850
      • Display:
      • Sound Card:
      • built in realtek bullshit
      • Speakers/HPs:
      • ho-sonic generic bullshit + microbal 2.1
      • Keyboard:
      • gay4tech baltimedia 101/102 key
      • Mouse:
      • razer deathbladder + goa-e laththas dhontrol edition
      • Controller:
      • 1 'joystick' and 2 'analog' controllers
      • Power Supply:
      • hoga bite 550 per night
      • Optical Drive:
      • is that a flash drive? >_> kichhu bujhina. got an 8gb intenso
      • USB Devices:
      • prostitutelink webcam
      • UPS:
      • United Pussy Service? yes please.
      • Operating System:
      • windows shaven
      • Benchmark Scores:
      • benchmark-er maere chacha
      • Comment:
      • bal chhire ati badho
      • ISP:
      • Kink 3
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 128
      • Console:
      • 128
    Coming back to life's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    ghilu
    Posts
    2,018

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    Quote Originally Posted by sa_rocky View Post
    cant run in my pc. i failed to run with my G4se8600GT. any help?
    cholbena kano :S the game runs on a software renderer :S
    This is the sexiest signature in the world.

    This time, it's a strong contender to be literally that.

  3. #3
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    This stuff actually exists?

  4. #4
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    since windows millennium, Windows [Graphics] Driver Model (WDM) has been changed.
    it was also changed in windows Vista.

    anyways, NFS2 has problems to run on anything other than Windows 98's WDM.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  5. #5
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    since windows millennium, Windows [Graphics] Driver Model (WDM) has been changed.
    it was also changed in windows Vista.

    anyways, NFS2 has problems to run on anything other than Windows 98's WDM.
    OK! i got Win XP SP2.
    there's a Message comes out


    When I used the Built In GPX card. I played the game. But this problem occured after Installing the New XFX G4rce 8600GT

  6. #6
    Member
    • mr_08's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus B75M+ || Gigabyte G41m combo
      • CPU:
      • Intel core i5 2500k @3.3ghz cooled by the CM V6GT || Intel dual core e5500 @4ghz with TT V1AX cooler
      • RAM:
      • Gskill RIPJAWS X SERIES 4gbx2 @ 1600mhz || adata xpg 2x2gb @1333mhz 7-7-7-20
      • Hard Drive:
      • samsung f3 500gb || wd 1tb , samsung 250gb
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7970 OC 3GB w/ BOOST || Gigabyte 8800gts 512mb
      • Display:
      • Sony Bravia KDL42W700B || Samsung P2350, Samsung T190
      • Sound Card:
      • integrated
      • Speakers/HPs:
      • Genius G500v || cosonic headphone
      • Keyboard:
      • cm devastator mb24 , a4tech x7 g800 , logitech k260|| a4tech x7 g500,a4tech KB 28g
      • Mouse:
      • cm devastator ms2k , a4tech x7 X710 || a4tech office mouse, logitech m210
      • Controller:
      • logitech g13,logitech rp2,xbox 360 wireless controller,generic usb x 3
      • Power Supply:
      • xfx pro series 650w || delux 450w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x w/ LT || asus dvd rw
      • USB Devices:
      • Transcend 16gb USB 3.0 || Transcend 16gb usb 2.0
      • UPS:
      • Apollo 1200va || Powerguard 650va
      • Operating System:
      • win7 ultimate sp1 || xp sp3
      • Comment:
      • alhamdulillah!duitai chole,kharap na :D
      • ISP:
      • Itbasebd || qubee
      • Download Speed:
      • 8mb || 4 mb
      • Upload Speed:
      • 8mb || 2mb

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    4,041

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    yes same case with me.it ran on my 5200 and gma 950 but after i installed this card it gives the same error as urs
    ami chhoto amake marbenna.-_- shob _ buira_gamer_

  7. #7
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    buy a 32mb Graphics Card...when u want to play NFS II...just add it then...



    Good Luck

  8. #8
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    Lol @Msmonk.32mB card!

  9. #9
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    eta driver er prob mone hoy, r jehetu bohut old game tai future driver eo ei issue ta solve hobe na motamoti nischit thakte paren
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.

  10. #10
    Member
    • ScS :: XTR's Gadgets
      • Motherboard:
      • abit IP35-E [P35 Chipset+ICH9]
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz
      • RAM:
      • Transcend Jetram 2x2GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500GB 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX Radeon HD6870 (GPU/Mem clock 900/1050 MHz)
      • Display:
      • Samsung SA300 LED 18.5" 1366x768 16:9
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Play! USB 5.1 High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2500 2.1 / Sony MDR-EX082 Walkman IEMs / Shure SRH440
      • Keyboard:
      • X5 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Delux Dragon T6 M615 2000 DPI / SteelSeries Kinzu V2 Pro / SteelSeries QcK Mass Mousepad
      • Controller:
      • Logitech Rumblepad 2
      • Power Supply:
      • Antec Basiq Plus 550W
      • Optical Drive:
      • Samsung Super Writemaster DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • Finally time to GAME!!
      • ISP:
      • Smile Broadband
    ScS :: XTR's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,206

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    I used to play it on my Palit Nvidia GeForce 6200 256MB AGP. ran awesome. and it rocks in my built in too.

  11. #11
    Member
    • GiDDY_SOUL's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B350 GAMING 3
      • CPU:
      • AMD Ryzen 1600
      • RAM:
      • 8GB Corsair Dominator RAM X2
      • Hard Drive:
      • 320GB Samsung F1 X2 RAID + PNY 240GB SSD
      • Graphics Card:
      • HIS R9 290 BIOS undervolt tweaked
      • Display:
      • LG 21.5' IPSHD LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio 8CH (Built-in)
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5.1, Cosonic 775
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • A4tech Glaser / GiGABYTE GM-M8000
      • Controller:
      • Xbox360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cosair HX1050
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • Transcend Jetstore 250GB
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • The Best Cost efficient PC of the Time..
      • ISP:
      • Doze
      • Download Speed:
      • 700
      • Upload Speed:
      • 700
    GiDDY_SOUL's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,083

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    LOLz.. Bug the Nvidia driver team with this BUG

    Hope they fix it

    I wonder if it runs on Ati 4000 series :S

    Giddy can be traced back to the same Germanic root *gud– that has given us the word God

  12. #12
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    Lol @Giddy soull about bugging the nvidia team with this bug.And i managed to play it on a geforce4/mx400 and a Ati radeon 9800pro.I didn't bother to try on mine.And probbaly never will

  13. #13
    Member
    • D3FC0N's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P55-UD2
      • CPU:
      • Intel Core i5-750 @2.66ghz
      • RAM:
      • Adata 2+2 gb DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 500GB+500GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire 6850 1GB
      • Display:
      • Samsung 2233SW
      • Sound Card:
      • Creative Audigy
      • Speakers/HPs:
      • 5:1 Microlab
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tecg
      • Controller:
      • logitech rp2
      • Power Supply:
      • Delta 500W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Active Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 Bit
      • Comment:
      • keeps me happy
      • ISP:
      • Mazeda
      • Download Speed:
      • 20kbps
      • Upload Speed:
      • 8-10 kbps
      • Console:
      • 72
    D3FC0N's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Shonkor
    Posts
    567

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    the same thing happened wt me..i just pressed yes nd the game started:happy::happy:

  14. #14
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Lol @Msmonk.32mB card!
    amar kase-o ase arakta 32M & arakta 8MB GFX...

  15. #15
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    amar kase ekta 16MB nVdia Vanta (AGP 2x) ase. keu chao?
    free tei dimu!
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  16. #16
    VIP Member
    • Mad Monk's Gadgets
      • Motherboard:
      • 865PE...Gigabyte
      • CPU:
      • P4 2.4Ghz (478 socket)
      • RAM:
      • 512+512 DDR1
      • Hard Drive:
      • 80GB samsung IDE
      • Graphics Card:
      • Geforce Fx 5200 Palit Brand,128mb AGP Card
      • Display:
      • Samsung 793 Magic Bright
      • Sound Card:
      • Built in :(
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech
      • Controller:
      • UCOM Dual
      • Power Supply:
      • normal
      • Optical Drive:
      • Asus & LiteON
      • Operating System:
      • XP Sp2
      • Benchmark Scores:
      • 0-2 !! or something Shitty
      • Comment:
      • Old is Gold
      • Download Speed:
      • 100
      • Upload Speed:
      • 40
    Mad Monk's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,784

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    amar kase ekta 16MB nVdia Vanta (AGP 2x) ase. keu chao?
    free tei dimu!
    LOL...duniyae j koto rokom MAD thake...eita MAD MONK e jaane

  17. #17
    Member
    • s.a_rocky's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 970 A- DS3p
      • CPU:
      • AMD PHENOM II X6 2.8Ghz [6Cores]
      • RAM:
      • 4GB + 4GB +8GB TWINMOS 1600M DDR3
      • Hard Drive:
      • 1TB WD EZEX +1TB WD EZEX + 750GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260x OC 2GB DDR5
      • Display:
      • Dell FHD 22"
      • Sound Card:
      • Built-in REALTECH HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux DLX X501: 60W 2:1
      • Keyboard:
      • A4tech A-Shaped Multimedia
      • Mouse:
      • NewMan 5x
      • Controller:
      • Micro Kingdom Xbox Like Dualshok Gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltech Lite Power 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24X/Hp DVD rw
      • USB Devices:
      • USB MULTI HUB+ Apacher 32GB USB 3 Flash Drive
      • UPS:
      • PCPOWER 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro X64Bit
      • Comment:
      • GAMINGzz PC
      • ISP:
      • BROADBAND LOCAL
      • Download Speed:
      • 300KBPS +
      • Upload Speed:
      • 100KBPS +
      • Console:
      • 128
    s.a_rocky's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Lakshmipur
    Posts
    1,467

    Default Re: Got Problem with Nfs II

    AREE VI!! THIS WAS MY FIRST PC GAME. [crush's pc] Thats why! another thing is i cant get up of MAINMAN in it thats wy i wanna play it again.

  18. #18
    Member
    • freelance's Gadgets
      • Motherboard:
      • asus P5G41-M-LX
      • CPU:
      • Core 2 Duo 2.66 GHz
      • RAM:
      • 2GB Trancend 800bus
      • Hard Drive:
      • 500 GB Hitachi + 300 GB Sumsang
      • Graphics Card:
      • Ati Redon 4770 DDR5 512 MB
      • Display:
      • Sumsung SyncMaster E1980 19"
      • Sound Card:
      • On board (Real take HD 8 ch)
      • Speakers/HPs:
      • Head Phone: A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech Multimedia (black, thick! very thik)
      • Mouse:
      • A4 tech 2x click optical
      • Controller:
      • Blackcat. Thik moto kaj kore na.
      • Power Supply:
      • Came with Catching (400W 9V 14A is writen, I don't know that is true or not)
      • Optical Drive:
      • ASUS: DVD RW (Drive ekbar dhukle r ber hoi na)
      • USB Devices:
      • 8 GB Transcend USB Pendrive (v.30)
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit
      • Benchmark Scores:
      • Have not measured yet.
      • ISP:
      • BDCOM
      • Download Speed:
      • 22 KB/s
      • Upload Speed:
      • 180 KB/s
    freelance's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Elephant Road, Dhaka
    Posts
    210

    Thumbs up Re: Got Problem with Nfs II

    I have tried this game on 01. MB: 945/965/DG31 GB/MSI/INTEL, RAM: 1GB/2GB, Build in graphics. But did not run.
    But it runs on my pc with out any problem or any change.
    I know NFS MW, NFS Corbon, NFS PS, NFS UC is very good:closedeyes::closedeyes::closedeyes:, but still I think NFS2 is really a reaching game. I like it.
    Best of luck.
    Have a nice day.
    RЯ

Similar Threads

  1. My ISP has some problem
    By yookwon in forum CS Online
    Replies: 14
    Last Post: September 17th, 2009, 22:37
  2. PSU Problem
    By saadbillah in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: May 13th, 2009, 03:57
  3. problem!!!!
    By Walking Death in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: May 2nd, 2009, 11:22
  4. GAY Problem
    By SenSeiFAR in forum Technical Support
    Replies: 8
    Last Post: October 9th, 2008, 11:17
  5. dl problem in RS
    By saadbillah in forum Software
    Replies: 1
    Last Post: September 4th, 2008, 11:27

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29017 seconds with 14 queries.