User Tag List

Results 1 to 11 of 11

Thread: Help for playing Cod4 multiplayer.

  1. #1
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Lightbulb Help for playing Cod4 multiplayer.

    I wanna play cod 4 multiplayer.I know these steps.Correct me if I am wrong:-

    1.First fresh install cod4.
    2.Cant use crack.
    3.Install patch 1.6 then 1.7
    4.DL and Install Gameranger.
    5.Create a account
    6.Find server and play.

    But,The problem is,Game ranger install korar pore,Likha ase Downlaoding update.Progress bar full hobar poreo okhaney atkai thatke aar kisu ase na.It doesn't finish the update and i can't proceed to next step.Garena diye try maarsilam.Garena sothik bhabe Download korte partesi na kothau theke.Akbar dl korsilam,and it is spanish,and no other language options.Aar garenar setps gula jana nai.Please somebody help!!Khoda hafez!!

  2. #2
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770K cooled by TT Frio Extreme
      • RAM:
      • Corsair XMS 3 (4GBx2=8GB)
      • Hard Drive:
      • Toshiba (1TB)7500rpm, Western Digital Caviar Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX 580 Nitro+ OC Edition 8GB
      • Display:
      • Viewsonic 22" 1080p (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Realtek Integrated Sound
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones
      • Keyboard:
      • A4Tech ComfortKey
      • Mouse:
      • Thermaltake eSports Talon Blu Gaming Mouse
      • Controller:
      • Generic Gamepad Plug n Play
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD Writer
      • USB Devices:
      • PS4 DualShock 4 Controller
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • I love my PC and my PC electrocutes me.
      • ISP:
      • I dont have one
      • Download Speed:
      • I dont have one
      • Upload Speed:
      • I dont have one
      • Console:
      • 16
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Watching your back.
    Posts
    1,327

    Default

    You can disable the auto update on game ranger. Then it will start normally.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  3. #3
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    Kemne auto update disable korbo??Install e to hoy na.

    - - - Updated - - -

    Accha apnara ki keu bad company two te login korte partesen???Ami korte geley bole je password or email bhul!!!

    - - - Updated - - -

    @Ahnaf_i7X @Taher furious @Overlord

  4. #4
    Member
    • Nirzhar Uchiha's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASrock B75 Pro3-M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 @3.40 ghz
      • RAM:
      • 2x 4 GB Transcend 1333 mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 1TB + Adata 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 770 2GB OC
      • Display:
      • LG 22MP65HQ 22" 1080p IPS LED
      • Sound Card:
      • Creative SB X-fi Titaniium
      • Speakers/HPs:
      • On Ear: Sony MDR XB950BT / IEM: Soundmagic es18
      • Keyboard:
      • Cooler Master Octane Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech M280 Wireless
      • Controller:
      • Xbox One + DualShock 4
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 600w [80+ Bronze]
      • UPS:
      • TechFine 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit
      • Comment:
      • Bought it on 5 may,2012 from elephant road.. upgrading started on February,2013 :)
      • ISP:
      • SkyView Online [3 mbps]
      • Download Speed:
      • 370 kBps [International] 11mBps [Local]
      • Upload Speed:
      • 200/200 kBps [International/local]
    Nirzhar Uchiha's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka, Bangladesh, Bangladesh
    Posts
    1,590

    Default

    try redownloading n reinstalling gameranger ..

  5. #5
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    Tried that about 15 times......I am again saying that it doesnt install...

  6. #6
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default

    Quote Originally Posted by Blockbuster View Post
    Kemne auto update disable korbo??Install e to hoy na.

    - - - Updated - - -

    Accha apnara ki keu bad company two te login korte partesen???Ami korte geley bole je password or email bhul!!!

    - - - Updated - - -

    @Ahnaf_i7X @Taher furious @Overlord
    Common error of Nexus when the server is down. Dont worry it will be ok when the server is running again.

  7. #7
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    ok now anybody find me a english and fair safe download of Garena. Garena.com a gele kisu hoy na.server find kortepare naa.... @Overlord bro plz check for me that apni ki login korte paren kina.dupur theke dhukte pari na.

  8. #8
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default

    Quote Originally Posted by Blockbuster View Post
    ok now anybody find me a english and fair safe download of Garena. Garena.com a gele kisu hoy na.server find kortepare naa.... @Overlord bro plz check for me that apni ki login korte paren kina.dupur theke dhukte pari na.
    Nope i cant log in either.

  9. #9
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    thanks bro kosto korar jonno @Overlord

    - - - Updated - - -

    any one give the link plz???

    - - - Updated - - -

    Okay installed COD4 now playing with garena.I first selected my region.International and indial.Cant join any server from the internet tab!!!It says error key code,key code in use.Ami jodi abar local select kori tahole jekono server join korte pari!!!!!!!!!!!!!!!!!AMi region ta change kore khelii...african ta teo dhuka jai.Alhamdulillah!!that means i cant any servers from internet tab unless i pay nad get a legit key code correct?am i r8?? @Ahnaf_i7X @Taher furious @Overlord Khoda hafez!!!!!!!!

  10. #10
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770K cooled by TT Frio Extreme
      • RAM:
      • Corsair XMS 3 (4GBx2=8GB)
      • Hard Drive:
      • Toshiba (1TB)7500rpm, Western Digital Caviar Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX 580 Nitro+ OC Edition 8GB
      • Display:
      • Viewsonic 22" 1080p (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Realtek Integrated Sound
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones
      • Keyboard:
      • A4Tech ComfortKey
      • Mouse:
      • Thermaltake eSports Talon Blu Gaming Mouse
      • Controller:
      • Generic Gamepad Plug n Play
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD Writer
      • USB Devices:
      • PS4 DualShock 4 Controller
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • I love my PC and my PC electrocutes me.
      • ISP:
      • I dont have one
      • Download Speed:
      • I dont have one
      • Upload Speed:
      • I dont have one
      • Console:
      • 16
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Watching your back.
    Posts
    1,327

    Default

    Quote Originally Posted by Blockbuster View Post
    thanks bro kosto korar jonno @Overlord

    - - - Updated - - -

    any one give the link plz???

    - - - Updated - - -

    Okay installed COD4 now playing with garena.I first selected my region.International and indial.Cant join any server from the internet tab!!!It says error key code,key code in use.Ami jodi abar local select kori tahole jekono server join korte pari!!!!!!!!!!!!!!!!!AMi region ta change kore khelii...african ta teo dhuka jai.Alhamdulillah!!that means i cant any servers from internet tab unless i pay nad get a legit key code correct?am i r8?? @Ahnaf_i7X @Taher furious @Overlord Khoda hafez!!!!!!!!
    Yeah you're right, actually if you buy legit games you won't have to go through so much hassle but legit games cost too much.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  11. #11
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    thanks!!

    - - - Updated - - -

    THe BBc2 server is down again!

    - - - Updated - - -

    okay again!!!

Similar Threads

  1. CNC Playing C&C multiplayer again ! :P
    By chosen1 in forum Command & Conquer
    Replies: 5
    Last Post: December 12th, 2012, 15:57
  2. CoD 4 Need help with COD4 Multiplayer
    By Dee in forum Call of Duty
    Replies: 16
    Last Post: June 13th, 2011, 11:58
  3. CoD 4 Which VPN Client is the best for playing CoD4
    By iGx : Itachi in forum Call of Duty
    Replies: 6
    Last Post: January 7th, 2011, 00:46
  4. CoD 4 For playing Cod4 which isp is the best??
    By acE.Shanny in forum Call of Duty
    Replies: 5
    Last Post: March 8th, 2009, 15:40
  5. CoD 4 Cod4 Multiplayer Challenge
    By ЯV●@spret in forum Call of Duty
    Replies: 22
    Last Post: July 3rd, 2008, 16:36

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22898 seconds with 14 queries.