User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: Its time for multiplayer!

  1. #1
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default Its time for multiplayer!

    its been 10 years since i play games.never ever i played any online multiplayer game.now i am interested in it.I use a qubee wimax 1 mbps modem.can i play online with it??I want to play battlefield 3 to start of.I mostly buy pirated disc.it next, npp.there is no multiplayer option on the main menu of th game.i heard of ranger and other softawares used to play online with pirated disc.teach me how to use the, and i think i need ea origin too.In which places i need to make a account!?reply asap.

  2. #2
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    you cant play bf3 with pirated copy...play cod 4 (MW 1) if u wanna play any FPS MP....browse cod forum here for how to play in game ranger ...ur internet speed is more than enough for this game
    Last edited by chosen1; January 29th, 2013 at 23:01.

  3. #3
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    ok.ill check it out when my internet is rechrged.

  4. #4
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    come to bfbc2 its awesome

  5. #5
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    I dont think so qubee can handle cod 4 or bfbc2 due to high ping rate, for multiplayer in online ping does matter rather than internet speed, best of luck!

  6. #6
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    he should try, i play bfbc2 with ollo

  7. #7
    Member
    • SadIkMahdI's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4590 @ 3.30 GHz
      • RAM:
      • 4x4GB G.SKILL Ripjaws Series 240-Pin DDR3 SDRAM 1600 Bus Desktop Memory
      • Hard Drive:
      • Western Digital WD10EZEX 1 TB | SanDisk 2.5" 128GB SATA III Internal Solid State Drive
      • Graphics Card:
      • EVGA GeForce GTX 750 Ti FTW Edition with ACX Cooling
      • Display:
      • Samsung SB19B300B 18.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in Realtech HD
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2621 2:1 Channel Speakers
      • Keyboard:
      • Newmen E370 Illuminated Keyboard
      • Mouse:
      • Bloody V3
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox360 Controller for Windows (Wired Black)
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500W
      • Optical Drive:
      • Samsung S-ATA TrueDirect Super WriteMaster
      • USB Devices:
      • SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 32 GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 Bit
      • Benchmark Scores:
      • 5.3 @ Windows 7 Benchmark
      • Comment:
      • long way 2 go..
      • ISP:
      • B.Net
      • Download Speed:
      • 2.5 Mbps
    SadIkMahdI's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    6,969

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    he should try, i play bfbc2 with ollo
    play via tunngle? or GR?

  8. #8
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by SadIkMahdI View Post
    play via tunngle? or GR?
    no, the game doesnt have lan.
    http://banglagamer.com/showthread.ph...-BOSS%E2%96%BA

  9. #9
    Member
    • Darkion's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Z97 Mark 2 Sabertooth
      • CPU:
      • i7 4790k
      • RAM:
      • Team Single Channel 8x2 16gb 2400mhz
      • Hard Drive:
      • WD Purple 2TB
      • Graphics Card:
      • R9 290X x2
      • Display:
      • Asus VX279H
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Logitech G430
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 13
      • Controller:
      • Xbox One
      • Power Supply:
      • Corsair RM1000 80 Gold
      • Optical Drive:
      • Samsung
      • UPS:
      • 1200VA Prolink
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate
      • Comment:
      • Dream Came True :')
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 512Kbps
      • Console:
      • 132
    Darkion's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Rajshahi
    Posts
    128

    Default

    play fps mp with Garena ;D like cod mw1

    Gamers don't have "a life" they have several ;b



  10. #10
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default

    IMO BFBC2 would be your first choice. Come see what has been made. Close to Real shooting experience(BF3 has more reality in shooting), big awesome maps, Different gameplay, Rush & Conquest are awesome. You will say f**k campaign. You dont need any other game if this type of multiplayer you have in your pc. Its that awesome. Now wonder how awesome BF3 will be.

    As this game is freely playable, try it. But before you die try Battlefield 3 multiplayer Or you are gonna regret.

  11. #11
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    Quote Originally Posted by blood stain child View Post
    I dont think so qubee can handle cod 4 or bfbc2 due to high ping rate, for multiplayer in online ping does matter rather than internet speed, best of luck!
    k bolse eta 2make

    ami agge cod 4 kheltm qubee er 512 kbps line dya

  12. #12
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    vai ami to kisui bujtesi na.atutuku bujlam je notun game gula khelte gele prob hobe.tahole puran gulay amar cholbe.please anyone show me the steps HERE and give th download link to ranger garena etc.and plz tell how to play.

    - - - Updated - - -

    the steps one by one.

    - - - Updated - - -

    the steps one by one.

  13. #13
    Member
    • chosen1's Gadgets
      • Motherboard:
      • foxcon H55
      • CPU:
      • core i3 540 3.07
      • RAM:
      • Transcend 4 GB DDR3 1600 BUS( 2*2 GB)
      • Hard Drive:
      • HITACHI 1 TB
      • Graphics Card:
      • NVIDIA GeForce GT 440(apatoto),
      • Display:
      • Acer s273hl 27 inch
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • ORIGINAL Xbox 360 wireless+Razer Onza Xbox360 Tournament Eddition+ 2X ps3 dualshock controller
      • Power Supply:
      • Generic
      • Optical Drive:
      • Samsung Truedirect DVD RW
      • USB Devices:
      • 16 GB Transcend Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Comment:
      • currently gaming in Xbox 360 , PS3, PS4,soon gonna update the pc though
      • ISP:
      • Local
      • Console:
      • 146
    chosen1's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    775

    Default

    Do u have kechal with google? why dont u google game ranger or how to play cod 4 in game ranger ??

  14. #14
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default

    my internet is off.jani na kobe activate hobe.this is my mothers phone.Akhan theke google a giye search diye khojakhuji korle onek megabyte shohid hobe.Bill asar pore ammur hate ami shohid hobo.bujlen??

    - - - Updated - - -

    AH internet is back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    - - - Updated - - -

    So,Can any one explain me these server hosting stuff,Joining server ip thingy,in a nutshell??I still think u guys can explain better than google.IF ANY ONE HAS PROBLEM WITH THAT PLEASE DONT ANSWER!!

Similar Threads

  1. Time Magazine: All-TIME 100 Video Games
    By anik_lc in forum News
    Replies: 12
    Last Post: November 17th, 2012, 11:12
  2. Multiplayer help!!!!!!!!!!
    By Mahir97 in forum General PC Gaming
    Replies: 3
    Last Post: June 26th, 2012, 17:27
  3. ||| Diablo II Multiplayer |||
    By aerofighter in forum RPG
    Replies: 0
    Last Post: March 1st, 2012, 20:32
  4. Replies: 4
    Last Post: November 26th, 2010, 20:47
  5. multiplayer in fps
    By mr_08 in forum FPS
    Replies: 13
    Last Post: August 20th, 2008, 14:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24072 seconds with 14 queries.