User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 60

Thread: Free net using

  1. #1

    Default Free net using

    Vaijanera kamon asen?
    Koykta jaygay proxy troxy diye gp,robi te free net use korar tips day.keu ki free te use korte parsen?parly doya kore pontha ta janan

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Ami gp er ta parsilam but 2din por off kore dise. .so ato vejal er dorkar nai. .aj kal internet packeg er dam o onek tai kom je kono akta weekly/monthly packeg nia felan *peace*

  3. #3

    Default

    Kivabe korsilen? p_ package neoa lage na.amni dilei hoy?

  4. #4
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    1.Nokia phone lagbe
    2.proxy address change kora lagbe
    3.port change kora lagbe

  5. #5
    Banned
    • Devil May Cry's Gadgets
      • Motherboard:
      • |Asrock| z68 Extreme4 Gen3
      • CPU:
      • |Intel| Core i3 2100 @ 3.10GHz
      • RAM:
      • 8GB |Corsair Vengeance| LP @ 1600Mhz Dual Channel
      • Hard Drive:
      • |WD Caviar Black| 1TB (64mb Cache)
      • Graphics Card:
      • |Sapphire| HD Radeon 6850 1GB GDRR5
      • Display:
      • |DELL| E1912H
      • Speakers/HPs:
      • |Sony| 5:1 Surround Home Theater
      • Keyboard:
      • |a4tech| GK-85 (Wireless)
      • Mouse:
      • |a4tech| G3-220N (Wireless)
      • Controller:
      • |xBox 360| Original (Wired)
      • Power Supply:
      • 650w |Antec TruePower| TP-650 - 80+ Modular
      • Optical Drive:
      • |Asus| DVD-RW
      • USB Devices:
      • |WD 500GB| (Usb 3.0)
      • UPS:
      • |RED FOX| - C650B
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Comment:
      • Packed on |Antec 1200| USB 3.0 - Full Tower Gaming Case
      • ISP:
      • |Robi Sky|
      • Download Speed:
      • 24/KB-30/KB Constant

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    226

    Default

    Quote Originally Posted by Shahriar1999 View Post
    Vaijanera kamon asen?
    Koykta jaygay proxy troxy diye gp,robi te free net use korar tips day.keu ki free te use korte parsen?parly doya kore pontha ta janan
    welll, ami last 5months dhore use kortasilam, almost 35GB+ download o korsi but bad luck GP er VPN port off kore dise ekhon r cholbenah.. ami Vpn cracked kore use korsilam

    Btw, um still using with my nother process unfortunately cant share that

    - - - Updated - - -

  6. #6
    Member Riese's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bogra, Bangladesh
    Posts
    653

    Default

    Quote Originally Posted by Asif 11 View Post
    ami to ekn o gp hack kore bg te browse kortesi??!!??
    kemne kore vai? Possible hole janayen.
    He who knows nothing think he knows everything.
    He who knows, know that he knows nothing
    .

  7. #7
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by Riese View Post
    kemne kore vai? Possible hole janayen.
    GOOGLE it
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  8. #8
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default

    If you're using a droid, try this.

    http://forum.xda-developers.com/show...php?p=35293561

    There are other ways to bypass restrictions using proxies and other stuffs.

    Quote Originally Posted by Gtx660 View Post
    want a glance at the world's best techsite go for http://www.tomshardware.com
    Just to be clear, are you high?


  9. #9
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    If you're using a droid, try this.

    http://forum.xda-developers.com/show...php?p=35293561

    There are other ways to bypass restrictions using proxies and other stuffs.



    Just to be clear, are you high?
    Bro is this process really works, plz let me know. will try right now, hudai try marte chai na cause gp onek taka kate .

  10. #10
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by Overlord View Post
    Bro is this process really works, plz let me know. will try right now, hudai try marte chai na cause gp onek taka kate .
    The guy who made the tutorial uses GP himself. Try with the 2MB package.

    I can't try it cause the custom rom I use, the tun.ko module isn't available for that.


  11. #11
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    The guy who made the tutorial uses GP himself. Try with the 2MB package.

    I can't try it cause the custom rom I use, the tun.ko module isn't available for that.
    Me also use custom rom

  12. #12
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Just to be clear, are you high?
    . . .
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  13. #13
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770K cooled by TT Frio Extreme
      • RAM:
      • Corsair XMS 3 (4GBx2=8GB)
      • Hard Drive:
      • Toshiba (1TB)7500rpm, Western Digital Caviar Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX 580 Nitro+ OC Edition 8GB
      • Display:
      • Viewsonic 22" 1080p (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Realtek Integrated Sound
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones
      • Keyboard:
      • A4Tech ComfortKey
      • Mouse:
      • Thermaltake eSports Talon Blu Gaming Mouse
      • Controller:
      • Generic Gamepad Plug n Play
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD Writer
      • USB Devices:
      • PS4 DualShock 4 Controller
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • I love my PC and my PC electrocutes me.
      • ISP:
      • I dont have one
      • Download Speed:
      • I dont have one
      • Upload Speed:
      • I dont have one
      • Console:
      • 16
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Watching your back.
    Posts
    1,327

    Default

    Quote Originally Posted by Gtx660 View Post
    . . .
    U changed ur sig?
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  14. #14
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    www.tunerpage.com
    ekhane gp,airtel,bling r robir onek free net use er tips dekhsi...u can try here...


  15. #15
    Member Shoaib's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Khulna
    Posts
    1,319

    Default

    I tried this with GP. It works for me.
    1) Activate any cheap package like 1mb/3mb/15mb.
    2) DL PD Proxy and register
    3) Set proxy in firefox and IDM
    4) Connect to internet (regular way te like Nokia te PC suite diye)
    5) Connect PD Proxy
    6) Browse and DL free using IDM and Firefox

    .........
    Can anyone explain why and how this works? Why isn't GP stopping it?

    Tagging @Codex . Please explain if you have time.

  16. #16
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Probably because some corrupt GP netadmin whitelisted that particular server to use it for free himself, or for someone of high regard who needed it done.

    Enjoy it while it lasts, I guess? lol

  17. #17
    Member Shoaib's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Khulna
    Posts
    1,319

    Default

    Thanks for the info.

  18. #18
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Shoaib View Post
    Thanks for the info.
    you can use max 100mb per pdproxy account, right?

  19. #19
    Member Shoaib's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Khulna
    Posts
    1,319

    Default

    Yes and No. Yes you cant use more than 100 per day per account.
    But there's a trick for that too.
    1) Download this file - www.mediafire.com/?j8w82rxexav72ck
    2) Put it C:\Users/Your Account
    3) Then open this file with administrator's right and click yes
    3) Then open cmd and write "c:", then press enter, then write "volumeID.exe c:XXXX-XXXX" and press enter btw replace X with numbers(like 1222-1222)
    4) Restart your pc.
    then you can login with another account and use another 100mb.

  20. #20
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    good for browsing. Quite a hassle for downloading.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Shoaib View Post
    then write "volumeID.exe c:XXXX-XXXX" and press enter
    how long does it take to execute that command?

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: April 22nd, 2011, 15:36
  2. Replies: 1
    Last Post: April 6th, 2008, 00:32

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30058 seconds with 14 queries.