User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Casing suggestion?

  1. #1
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Question Casing suggestion?

    I searched the market for good casings but all casings with good cable management system are above 4 or 5k i guess. so is there any casing with cable management at low price? or i will have to buy delux casing

  2. #2
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    tt v3 ta 3.6k na???is it available???


  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    ya.. but does v3 or v4 or commander gs support cable management system? or i have to buy dokker to get proper cable management?

  4. #4
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default

    Dokker doesn't have cable routing holes, fyi.

  5. #5
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    v4 nd GS3 supports cable managemnt afaik...not sure about v3...


  6. #6
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Tt commander nai? Oita to 3.8k

  7. #7
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    Dokker doesn't have cable routing holes, fyi.


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    v4 nd GS3 supports cable managemnt afaik...not sure about v3...
    really they have background holes for cable management? then i have to buy those

  8. #8
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    v4 nd GS3 supports cable managemnt afaik...not sure about v3...
    Wrong, they don't have any holes at all for cable management. Sure you can hide your cables if you are creative but it will look nowhere as clean as a proper grommet-ed cable management hole.

  9. #9
    Member
    • eXsTatik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Msi 990FXA GD80
      • CPU:
      • Phenom x6 1090T @ 4ghz 24/7
      • RAM:
      • 8gb drr3 1600mhz
      • Hard Drive:
      • 500GB x2 raid 0 + 1TB caviar black + 500GB wd passport.
      • Graphics Card:
      • GTX 580
      • Display:
      • Syncmaster 2243
      • Sound Card:
      • X-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • 2x microlab solo 7c front and back, 2 x microlab FC subs + pro 1 as center
      • Keyboard:
      • Razer blackwidow
      • Mouse:
      • Razer imperator/deathadder/a4tech x7/razer boomslang 2007CE/ Razer Abyssus
      • Controller:
      • xbox 360
      • Power Supply:
      • 850 Toughpower Thermaltake
      • Optical Drive:
      • Glasses.
      • UPS:
      • Generator that runs on oil downstairs with 24/7 backup
      • Operating System:
      • Windows7 64 I still dont really care.
      • Comment:
      • Yes if you are wondering I am AMD fanboyish :/. LOL
      • ISP:
      • link 3
      • Console:
      • 142
    eXsTatik's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Beyond reality
    Posts
    1,624

    Default

    You could go for teh cm storm enforcer its going to cost you 8K but in my opinion its worth that much and its a really good casing for the price and much better than most of TT's offerings and looks better too.
    FTW!!!!!!!!!!

  10. #10
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by eXsTatik View Post
    You could go for teh cm storm enforcer its going to cost you 8K but in my opinion its worth that much and its a really good casing for the price and much better than most of TT's offerings and looks better too.
    vya budget ta age dakhen 4k er vitore bolse jai how 8 ta banglar 4 er motoi lage

  11. #11
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post


    - - - Updated - - -



    really they have background holes for cable management? then i have to buy those
    @Rakin7 answered ur quesiton....they dont have the holes...but motherboard pison diye cable hide kora jae...as ur budget is under 4k,so eta niyei shontusto thakte hobe..:/


  12. #12
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Rakin7 View Post
    Wrong, they don't have any holes at all for cable management. Sure you can hide your cables if you are creative but it will look nowhere as clean as a proper grommet-ed cable management hole.
    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    Rakin7 answered ur quesiton....they dont have the holes...but motherboard pison diye cable hide kora jae...as ur budget is under 4k,so eta niyei shontusto thakte hobe..:/
    ya... but now my question is can any other cheap casing do that? what about delux casings? can they 'hide' cables?

  13. #13
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    ya... but now my question is can any other cheap casing do that? what about delux casings? can they 'hide' cables?
    hmm...no idea sirji...:/


  14. #14
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    ya... but now my question is can any other cheap casing do that? what about delux casings? can they 'hide' cables?
    bump

  15. #15
    Member
    • waliDJ's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M D3H v1.0
      • CPU:
      • Intel Core i5 3450 3.1 GHz
      • RAM:
      • Twinmos 4GB 1600 MHz Piano Black
      • Hard Drive:
      • WD 200GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933
      • Sound Card:
      • Built in Realtek HD audio
      • Keyboard:
      • Generic Lexma
      • Mouse:
      • Razer Deathadder, Logitech B100
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • USB Devices:
      • Samsung 160GB PATA HDD converted to usb
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate 64 bit
      • Comment:
      • Not another family pc, this one is completely mine :D
    waliDJ's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    719

    Default

    4.5k te giga sumo alpha asey, but cable routing hole gulay rubber grommet nai.4k er vitore kono gaming chassis ei cable management nai unfortunately

  16. #16
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Inwin mana 136-4.5k

  17. #17
    Member
    • shoryuken-x's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi
      • CPU:
      • frio die dheke rakha Fx 6300
      • RAM:
      • 8gb ( to power black x)
      • Hard Drive:
      • 1/2 tb
      • Graphics Card:
      • Radeon HD 7950
      • Display:
      • 21.5 lcd
      • Sound Card:
      • lagano hoy ni
      • Speakers/HPs:
      • Genius Gx Sw-1250
      • Keyboard:
      • Delux t15s
      • Mouse:
      • Mowa A40 Game Master (600tk) ^_^
      • Controller:
      • venge gese
      • Power Supply:
      • Tt toughpower XT 675
      • Optical Drive:
      • oikhane fan bosai disi tape method
      • USB Devices:
      • few here nd there
      • UPS:
      • 600va
      • Operating System:
      • win 8 evolution 2014 X64 /Win 8.1 heavier edition
      • Benchmark Scores:
      • jana nei
      • Comment:
      • silent htpc
      • ISP:
      • antbd
      • Download Speed:
      • 60+
      • Upload Speed:
      • Do
    shoryuken-x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    893

    Default

    its lame.. but u might wanna look into Vatyn
    http://www.xfastest.com/cms/bbsthread-93373/ a detailed review seen somewhere cant seem to find it now ..

    @Vanguard bhaia, can u suggest something... ?

  18. #18
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    i dont actually want to spend more than 4k... guess i have to be satisfied without cable management

  19. #19
    Member
    • Loners Persona -.-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3.
      • CPU:
      • INTEL(R) Core(TM) i3-2100(Sandy Bridge) @ 3.10Ghz.
      • RAM:
      • KINGSTON HyperX (Dual Channel) 4GB [2 x 2GB] 240-Pin DDR3 SDRAM @1333Mhz.
      • Hard Drive:
      • WESTERN DIGITAL Cavier Blue 500GB @7200Rpm + HITACHI 80GB @7200Rpm.
      • Graphics Card:
      • ECS(ELITEGROUP) GeForce GTX550ti(Fermi) 1GB 192-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16.
      • Display:
      • GATEWAY 19 inch[Square] HD-LCD.
      • Sound Card:
      • Built in HD.
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB M-223 [2:1] Speaker & A4TECH Generic Hp + COSCONIC Generic Hp.
      • Keyboard:
      • SP Gaming Keyboard.
      • Mouse:
      • A4TECH X7 [XL-747H] Anti-Vibrate Laser Gaming Mouse upto 3600Dpi on a STEELSERIES QcK Ltd.EditionPAD
      • Controller:
      • XBOX 360 Controller.
      • Power Supply:
      • DELTA 400 Watt.
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG DVD Writer.
      • USB Devices:
      • BLACK CAT Webcam + many other Memory Cards(inserted in Card Readers) and Pen Drive's and etc...
      • UPS:
      • OVO 1000VA x 2 [but currently running only one].
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 Ultimate 64-bit OS.
      • Benchmark Scores:
      • WINDOWS EXPERIENCE INDEX:- PROCESSOR=7.2|RAM-7.4|GRAPHICS=7.4|GAMING GRAPHICS=7.4|HDD=5.9
      • Comment:
      • EUPHORIA!
      • ISP:
      • Zx Online
      • Console:
      • 2
    Loners Persona -.-'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Queens, NYC.
    Posts
    600

    Default

    just get the new commander

  20. #20
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Loners Persona -.- View Post
    just get the new commander
    tt website e dekhlam new commander er price 4k er kom(50$)... but bd te ki ase? ucc er website e to commander gs 2 ar gs 3 ase

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by genocide_cutter View Post
    its lame.. but u might wanna look into Vatyn
    http://www.xfastest.com/cms/bbsthread-93373/ a detailed review seen somewhere cant seem to find it now ..

    @Vanguard bhaia, can u suggest something... ?
    are you talking about this http://www.superior-bd.com/product_detail.php?id=98 ? only 3.3k? whats dimension?

    - - - Updated - - -

    wait a minute... this vatyn casing seems too good to be true... good looks and good cooling... i need details.. dimension/price/ 'quality' of front panel

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: September 18th, 2013, 23:40
  2. Need a suggestion for new Casing.
    By Knight Fall in forum Others PC Hardware
    Replies: 3
    Last Post: June 2nd, 2012, 21:22
  3. Sale (Used) Thermaltake 120mm Dokker Casing fan & Asus 120mm casing fan sale
    By VIPERS in forum Shop - Gadgets
    Replies: 2
    Last Post: April 27th, 2012, 23:15
  4. Suggestion for a new casing,HDD,Monitor
    By acE.Shanny in forum Help - PC Buying
    Replies: 24
    Last Post: June 20th, 2011, 23:42
  5. Casing
    By @bhi in forum Others PC Hardware
    Replies: 2
    Last Post: March 9th, 2010, 15:03

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.28651 seconds with 14 queries.