Results 1 to 16 of 16

Thread: Hitman absolution directx error

  1. #1
    Member
    • Mushfiq_assassin's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 2120 3.3 Ghz (2nd gen.)
      • RAM:
      • Twinmos 8gb 1333 mhz bus
      • Hard Drive:
      • WD 500 gb Cavier Black 7200 rpm
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7750 1 GB GDDR5
      • Display:
      • LG FLATRON E1942 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative
      • Keyboard:
      • A4TECH PS2 Keyboard
      • Mouse:
      • GIGABYTE USB Mouse
      • Power Supply:
      • GIGABYTE POWERROCK EX 450 Watt
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG 24x DVD-RW
      • UPS:
      • MERCURY ELITE PRO 800 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT
      • Comment:
      • satisfied
      • ISP:
      • KS network
      • Download Speed:
      • 30-40 Kbps
      • Upload Speed:
      • Shitty

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    17

    Default Hitman absolution directx error

    hi i am new here.....recently i have installed himan absolution....i copied the crack and followed other instructions but whenever i try to run the game it says"failed to initialize directx 11" but ihave direct x 11 installed....could anyone give me the proper solution.....i have googled it but updating windows or graphics driver doesnt help....and if u change the environmental variable thn the sound is gone......what should i do ??????? plz help

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Install windows 8, update steam and download hitman update file (9mb) from kat.ph/thepiratebay

  3. #3
    Member
    • Mushfiq_assassin's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 2120 3.3 Ghz (2nd gen.)
      • RAM:
      • Twinmos 8gb 1333 mhz bus
      • Hard Drive:
      • WD 500 gb Cavier Black 7200 rpm
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7750 1 GB GDDR5
      • Display:
      • LG FLATRON E1942 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative
      • Keyboard:
      • A4TECH PS2 Keyboard
      • Mouse:
      • GIGABYTE USB Mouse
      • Power Supply:
      • GIGABYTE POWERROCK EX 450 Watt
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG 24x DVD-RW
      • UPS:
      • MERCURY ELITE PRO 800 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT
      • Comment:
      • satisfied
      • ISP:
      • KS network
      • Download Speed:
      • 30-40 Kbps
      • Upload Speed:
      • Shitty

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    17

    Default

    steam chala le to net connection ki on rakhte hobe all time ????

  4. #4
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    Quote Originally Posted by Mushfiq_assassin View Post
    steam chala le to net connection ki on rakhte hobe all time ????
    Don't open Steam. Just install and keep it that way.

    And most members here solve the issue by installing Windows 7 service pack 1 and then simply DX and Steam. For me, everything runs fine after a fresh Win 7 install, then DX11 and Steam. No update required for me.

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

  5. #5
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Windows 8 will solve every update issues so better if you install windows 8 instead windows 7

  6. #6
    Member
    • Ork7O's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b75-D3H, rev-1.0
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @3.20GHz, LGA 1155 paired with DeepCool GAMMA ARCHER
      • RAM:
      • Twinmoss mainstream series 2x4gb [email protected], CL9
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Blue 1TB 7200rpm, 64MB Cache
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7950 Dual-X 384bit 3GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 227E3LH 21.5'' FULL HD widescreen LED Display
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO-7C, Audio Technica ATH-AD700
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate 2013,Logitech K120
      • Mouse:
      • SS Rival on QcK+ Navi, Newmen m560
      • Controller:
      • Xbox 360 (wired) controller for windows
      • Power Supply:
      • Coolermaster gx-550w 80+ bronze
      • Optical Drive:
      • HP dvd1270 24x DVD Writer
      • USB Devices:
      • A lot, don't wanna bother mentioning !
      • UPS:
      • Luminous 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Enterprise, x64
      • Comment:
      • My baby!
      • ISP:
      • DotinternetBD
      • Download Speed:
      • 60-80 kbps
      • Upload Speed:
      • 70-80 kbps
    Ork7O's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,187

    Default

    Install the game> install steam+dx+.net3.5>crack it>play. Works flawlessly in Win8.
    Last edited by Ork7O; January 17th, 2013 at 00:24.

  7. #7
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Directx 11 er kono link daoa jaae??

  8. #8
    Member
    • Ork7O's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b75-D3H, rev-1.0
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @3.20GHz, LGA 1155 paired with DeepCool GAMMA ARCHER
      • RAM:
      • Twinmoss mainstream series 2x4gb [email protected], CL9
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Blue 1TB 7200rpm, 64MB Cache
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7950 Dual-X 384bit 3GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 227E3LH 21.5'' FULL HD widescreen LED Display
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO-7C, Audio Technica ATH-AD700
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate 2013,Logitech K120
      • Mouse:
      • SS Rival on QcK+ Navi, Newmen m560
      • Controller:
      • Xbox 360 (wired) controller for windows
      • Power Supply:
      • Coolermaster gx-550w 80+ bronze
      • Optical Drive:
      • HP dvd1270 24x DVD Writer
      • USB Devices:
      • A lot, don't wanna bother mentioning !
      • UPS:
      • Luminous 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Enterprise, x64
      • Comment:
      • My baby!
      • ISP:
      • DotinternetBD
      • Download Speed:
      • 60-80 kbps
      • Upload Speed:
      • 70-80 kbps
    Ork7O's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,187

  9. #9
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    eita!!! eita 9.0c nah....eita toh ase!

  10. #10
    Member
    • Mushfiq_assassin's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 2120 3.3 Ghz (2nd gen.)
      • RAM:
      • Twinmos 8gb 1333 mhz bus
      • Hard Drive:
      • WD 500 gb Cavier Black 7200 rpm
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7750 1 GB GDDR5
      • Display:
      • LG FLATRON E1942 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative
      • Keyboard:
      • A4TECH PS2 Keyboard
      • Mouse:
      • GIGABYTE USB Mouse
      • Power Supply:
      • GIGABYTE POWERROCK EX 450 Watt
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG 24x DVD-RW
      • UPS:
      • MERCURY ELITE PRO 800 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT
      • Comment:
      • satisfied
      • ISP:
      • KS network
      • Download Speed:
      • 30-40 Kbps
      • Upload Speed:
      • Shitty

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    17

    Default

    vai ami steam install o korsi tao dekhay j failed to initialize directx 11......ki korbo ektu details janale valo hoy

  11. #11
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by Mushfiq_assassin View Post
    vai ami steam install o korsi tao dekhay j failed to initialize directx 11......ki korbo ektu details janale valo hoy
    install windows 8+install net firmwork 3.55+install steam+install the game and play

  12. #12
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    [HIJACK]
    anybody had problem with 2 Dvd kaos version? It won't install. Changed the disc twice. After ~3 hours of installation process the target directory becomes empty.
    [/HIJACK]

  13. #13
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Quote Originally Posted by Mushfiq_assassin View Post
    hi i am new here.....recently i have installed himan absolution....i copied the crack and followed other instructions but whenever i try to run the game it says"failed to initialize directx 11" but ihave direct x 11 installed....could anyone give me the proper solution.....i have googled it but updating windows or graphics driver doesnt help....and if u change the environmental variable thn the sound is gone......what should i do ??????? plz help
    sure about the dx11 ? Type "dxdiag" in run/search box to find out exactly.
    My probable next build: Qisan MagicForce 68 (Outemu switch) / Teamwolf Zhuque+ 87 TKL (Outemu) / Monoprice Select series full size (Outemu/Gateron) / Drevo Gramr 84 TKL (Outemu) • Logitech G102 Prodigy • Deepcool Dukase V3 / Thermaltake Versa U21 • Superlux HD 681 • Creative Sound Blaster E1 • LG 22MP68VQ • SteelSeries QcK • Generic executive chair • others TBA

    djrock please don't bother me. You are in my ignore list so I don't have to see literal poop.

  14. #14
    Member
    • Mushfiq_assassin's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 2120 3.3 Ghz (2nd gen.)
      • RAM:
      • Twinmos 8gb 1333 mhz bus
      • Hard Drive:
      • WD 500 gb Cavier Black 7200 rpm
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7750 1 GB GDDR5
      • Display:
      • LG FLATRON E1942 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative
      • Keyboard:
      • A4TECH PS2 Keyboard
      • Mouse:
      • GIGABYTE USB Mouse
      • Power Supply:
      • GIGABYTE POWERROCK EX 450 Watt
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG 24x DVD-RW
      • UPS:
      • MERCURY ELITE PRO 800 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT
      • Comment:
      • satisfied
      • ISP:
      • KS network
      • Download Speed:
      • 30-40 Kbps
      • Upload Speed:
      • Shitty

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    17

    Default

    yah im sure about it...its directx 11

    - - - Updated - - -

    yah im sure about it...its directx 11

  15. #15
    Member
    • Mushfiq_assassin's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H61M-S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i3 2120 3.3 Ghz (2nd gen.)
      • RAM:
      • Twinmos 8gb 1333 mhz bus
      • Hard Drive:
      • WD 500 gb Cavier Black 7200 rpm
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7750 1 GB GDDR5
      • Display:
      • LG FLATRON E1942 18.5 inch
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative
      • Keyboard:
      • A4TECH PS2 Keyboard
      • Mouse:
      • GIGABYTE USB Mouse
      • Power Supply:
      • GIGABYTE POWERROCK EX 450 Watt
      • Optical Drive:
      • SAMSUNG 24x DVD-RW
      • UPS:
      • MERCURY ELITE PRO 800 VA
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT
      • Comment:
      • satisfied
      • ISP:
      • KS network
      • Download Speed:
      • 30-40 Kbps
      • Upload Speed:
      • Shitty

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by Gtx660 View Post
    sure about the dx11 ? Type "dxdiag" in run/search box to find out exactly.
    yeah i know its dx 11

  16. #16
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default

    I've some russian release where you manually need to add the files for the English language and I've the Skidrow crack, and it's working flawlessly, Windows 7 Service Pack 1 is a must.

Similar Threads

  1. Hitman: Absolution
    By anik_lc in forum Action-Adventure
    Replies: 960
    Last Post: January 9th, 2014, 05:39
  2. Hitman Absolution NO SOUND!
    By RZ in forum General PC Gaming
    Replies: 11
    Last Post: April 28th, 2013, 22:30
  3. Replies: 2
    Last Post: October 24th, 2012, 20:15
  4. Replies: 5
    Last Post: December 2nd, 2011, 13:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.26275 seconds with 29 queries.