User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: Ram problem...

  1. #1

    Default Ram problem...

    nothing!
    Last edited by [email protected]$t3rz3r0; June 3rd, 2017 at 15:20.

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Mane bujhlam nah 2 2gb ram 2ta slot e ase na 1ta slot e 2gb? Ar bios e ki detect kore nai? Scrub the ram with rubber and then re-assemble it

  3. #3
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Quote Originally Posted by Asif 11 View Post
    2i ta slot. 1 tai agei 2gb silo.
    Arekta khali jeta ajke 2gb lagaisi bt oita ektu loose!! I mean ghovire dhuktese na. Onno ta dhukse taile ki amr mb support krbe na?
    lagaite paro nai. .aktu jore chap dao

  4. #4
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    hmmm....jore chaap diye dekho...nd try switching the rams in the slots..slot e prob naki ram e prob tokhon bujha jabe...
    OT:"gobhire jacche na,,,ektu jore chaap dao"....kothaguli ki shunte kirokom lage na???naki im wrong??


  5. #5
    Banned
    • Devil May Cry's Gadgets
      • Motherboard:
      • |Asrock| z68 Extreme4 Gen3
      • CPU:
      • |Intel| Core i3 2100 @ 3.10GHz
      • RAM:
      • 8GB |Corsair Vengeance| LP @ 1600Mhz Dual Channel
      • Hard Drive:
      • |WD Caviar Black| 1TB (64mb Cache)
      • Graphics Card:
      • |Sapphire| HD Radeon 6850 1GB GDRR5
      • Display:
      • |DELL| E1912H
      • Speakers/HPs:
      • |Sony| 5:1 Surround Home Theater
      • Keyboard:
      • |a4tech| GK-85 (Wireless)
      • Mouse:
      • |a4tech| G3-220N (Wireless)
      • Controller:
      • |xBox 360| Original (Wired)
      • Power Supply:
      • 650w |Antec TruePower| TP-650 - 80+ Modular
      • Optical Drive:
      • |Asus| DVD-RW
      • USB Devices:
      • |WD 500GB| (Usb 3.0)
      • UPS:
      • |RED FOX| - C650B
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Comment:
      • Packed on |Antec 1200| USB 3.0 - Full Tower Gaming Case
      • ISP:
      • |Robi Sky|
      • Download Speed:
      • 24/KB-30/KB Constant

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    226

    Default

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    hmmm....jore chaap diye dekho...nd try switching the rams in the slots..slot e prob naki ram e prob tokhon bujha jabe... OT:"gobhire jacche na,,,ektu jore chaap dao"....kothaguli ki shunte kirokom lage na???naki im wrong??
    Disting Disting ! :3

  6. #6
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by Hitman View Post
    Disting Disting ! :3
    jism 3..


  7. #7
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    Dekho age slot a kisu dhukse naki. Then clip khule thikmoto lagao.

  8. #8
    Member
    • Cpt.Mactavish's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR
      • CPU:
      • Intel C2D
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 6670 GDDR5
      • Display:
      • Samsung syncmaster S19A300B 18.5"inch LED
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Power Supply:
      • Generic Tiner Box
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows 8
      • Benchmark Scores:
      • Cpu:5.4,Gpu:7.1,HDD:5.9
      • Comment:
      • Happy with it!
    Cpt.Mactavish's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    992

    Default

    2nd hand kinso naki?ar 1st slot e lagaye dekho.cause 1st slot to properly working.ar working ram 2nd slot e lagaye dekho.new ram r connetion surface haxisol diye clean koro

  9. #9
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by Single_Player View Post
    Dekho age slot a kisu dhukse naki. Then clip khule thikmoto lagao.
    Slot e kisu dhuke nai i guess. Thats still virgin as OP says.

    @Asif 11 tumi na parle amake bolo. Ami eshe dhukay dibo. Im a John Terry fan you know
    Last edited by VANGUARD; January 12th, 2013 at 01:49.

  10. #10
    Member
    • Single Player's Gadgets
      • Motherboard:
      • Foxconn H55MXV
      • CPU:
      • Core i3 540
      • RAM:
      • 2+2 GB DDR3 (1333 MHz)
      • Hard Drive:
      • 400 GB Samsung(320+80 @ 7200RPM)
      • Graphics Card:
      • 1 GB HD5570 DDR3
      • Display:
      • Samsung 793DF
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio | Creative Sound Blaster Live!
      • Speakers/HPs:
      • Creative 4400 4:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86 Multimedia
      • Mouse:
      • Havit HV-MS686
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • TT Lite Power W0316
      • Optical Drive:
      • 24x ASUS DVD RW
      • USB Devices:
      • 16GB + 8GB Tanscend
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows7 (x64)
      • Comment:
      • Not gonna upgrade
      • ISP:
      • DFN BD
      • Download Speed:
      • 550-650 Kb/s
    Single Player's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    চেয়ারের উপর
    Posts
    1,917

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Thats still virgin...tumi na parle amake bolo. Ami eshe dhukay dibo.
    Now I get it
    Cheletake shikhte den

  11. #11
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Vaseline always works..


  12. #12
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    ur welcum..akhon abar ram stick switch kore dekho...duitai dhukbe...these r temporary glitches...1st tym e hoito tmr chap dawa vul hoise...


Similar Threads

  1. what actually is the problem here??
    By terrygr8_007 in forum GPU
    Replies: 3
    Last Post: October 14th, 2012, 22:19
  2. Nvidia Driver Problem or Graphics Card Problem ??
    By GalibZ in forum Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: February 13th, 2012, 22:22
  3. problem with RAM :(
    By CODhunter in forum Others PC Hardware
    Replies: 33
    Last Post: January 18th, 2011, 02:08
  4. problem!!!!
    By Walking Death in forum Software
    Replies: 4
    Last Post: May 2nd, 2009, 11:22
  5. Got Problem
    By s.a_rocky in forum Older NFS Games
    Replies: 17
    Last Post: January 29th, 2009, 11:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22689 seconds with 14 queries.