User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with Opera 12.12 ... got no network connection error

  1. #1
    Member
    • babu.'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV/ Gigabyte B75 D3V
      • CPU:
      • Core i5 4590/ i5 3470
      • RAM:
      • 8 GB Adata XPG 1600 @ CL9/ 8 GB Team
      • Hard Drive:
      • 3 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • Shaphire R9 270X VaporX
      • Display:
      • LG 22'' mp65HQ/ Dell 17''
      • Speakers/HPs:
      • Altec VS4621, Skullcandy INK,D airphone
      • Power Supply:
      • Tharmaltake TR2 600w/ TT LP 430w
      • USB Devices:
      • Transcend 2TB Portable HDD
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10, 7(64 bit)
      • Benchmark Scores:
      • CPU - 7.6, Ram - 7.7, GPU 7.9, HDD - 5.9
      • ISP:
      • Banglalion
    babu.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Khulna
    Posts
    1,076

    Question Problem with Opera 12.12 ... got no network connection error

    I am facing a strange problem with Opera 12.12. When i first start opera ...i got no network connection ...and all page requests result in "Internal Communication Error" ...where older version of opera working flawlessly (12.02).

    It's happening over and over again with Win 7 + XP sp3 32bit, I have to restart opera, sometimes more than once and restart even my connection to make opera working again, it's so annoying ... Can anyone know any solution for it ?
    Last edited by babu.; January 5th, 2013 at 15:23.

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Switch to Firefox/Chrome.
    OT: Sweet sig, 430 Scuderia I suppose?

  3. #3

    Default

    Turbo off kore check koren! Better use Firefox!

  4. #4
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by Sweet View Post
    Yes it is Ferrarri 430 scuderia...

    ^nah ..turbo off koreo laav hoi na. Already begin to use firefox.
    Firefox FTW!

Similar Threads

  1. Tracker error "connection closed by peer"
    By seal in forum File Sharing and Torrents
    Replies: 32
    Last Post: May 21st, 2012, 10:11
  2. Replies: 3
    Last Post: February 3rd, 2012, 02:05
  3. Network adapter problem
    By lordminhaz in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2011, 14:05
  4. Replies: 2
    Last Post: July 11th, 2011, 03:41
  5. A disgusting problem of Opera
    By Necray in forum Technical Support
    Replies: 2
    Last Post: November 25th, 2009, 23:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15893 seconds with 14 queries.