User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Thread: Battlefield 3 Choppy Graphics (Gtx 560)

  1. #1
    Member
    • RZ's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i5-2400 @ 3.1 GHZ
      • RAM:
      • Transcend 4gb+4gb 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560 1GB DDR5
      • Display:
      • Samsung 21 Inch LED 1920x1080
      • Speakers/HPs:
      • Sony Home Theater System
      • Power Supply:
      • Coolermaster 550w
      • Optical Drive:
      • Asus 24x Dvd Writer
      • UPS:
      • Rahimafrooz 1000VA UPS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128 KBPS
      • Upload Speed:
      • 900 - 1000 KBPS
    RZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    22

    Default Battlefield 3 Choppy Graphics (Gtx 560)

    The graphics gets choppy when moving fast or through light. It started after mission 2 or 3 and screen is chopping during cut scenes too. Using GTX 560 with a 1920x1080 resolution.

  2. #2
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    you can try to increase the graphics details a little bit...and see what happens...

  3. #3
    Member
    • shoryuken-x's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi
      • CPU:
      • frio die dheke rakha Fx 6300
      • RAM:
      • 8gb ( to power black x)
      • Hard Drive:
      • 1/2 tb
      • Graphics Card:
      • Radeon HD 7950
      • Display:
      • 21.5 lcd
      • Sound Card:
      • lagano hoy ni
      • Speakers/HPs:
      • Genius Gx Sw-1250
      • Keyboard:
      • Delux t15s
      • Mouse:
      • Mowa A40 Game Master (600tk) ^_^
      • Controller:
      • venge gese
      • Power Supply:
      • Tt toughpower XT 675
      • Optical Drive:
      • oikhane fan bosai disi tape method
      • USB Devices:
      • few here nd there
      • UPS:
      • 600va
      • Operating System:
      • win 8 evolution 2014 X64 /Win 8.1 heavier edition
      • Benchmark Scores:
      • jana nei
      • Comment:
      • silent htpc
      • ISP:
      • antbd
      • Download Speed:
      • 60+
      • Upload Speed:
      • Do
    shoryuken-x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    893

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    you can try to increase the graphics details a little bit...and see what happens...
    lol

    use Advanced system optimizer opimize the game with that
    + gamefire .... some scenees require more processing ... so reduce ur settings

  4. #4
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by genocide_cutter View Post
    lol use Advanced system optimizer opimize the game with that gamefire .... some scenees require more processing ... so reduce ur settings
    in crysis 2 on my pc....things wont glow...it showed many square particles....so i went from Gamer to Hardcore...then it seemed perfect! i dont know why!!!
    Last edited by giant; December 12th, 2012 at 16:56.

  5. #5
    Member
    • shoryuken-x's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi
      • CPU:
      • frio die dheke rakha Fx 6300
      • RAM:
      • 8gb ( to power black x)
      • Hard Drive:
      • 1/2 tb
      • Graphics Card:
      • Radeon HD 7950
      • Display:
      • 21.5 lcd
      • Sound Card:
      • lagano hoy ni
      • Speakers/HPs:
      • Genius Gx Sw-1250
      • Keyboard:
      • Delux t15s
      • Mouse:
      • Mowa A40 Game Master (600tk) ^_^
      • Controller:
      • venge gese
      • Power Supply:
      • Tt toughpower XT 675
      • Optical Drive:
      • oikhane fan bosai disi tape method
      • USB Devices:
      • few here nd there
      • UPS:
      • 600va
      • Operating System:
      • win 8 evolution 2014 X64 /Win 8.1 heavier edition
      • Benchmark Scores:
      • jana nei
      • Comment:
      • silent htpc
      • ISP:
      • antbd
      • Download Speed:
      • 60+
      • Upload Speed:
      • Do
    shoryuken-x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    893

    Default

    Quote Originally Posted by giant View Post
    in crysis 2 on my pc....things wont glow...it showed many square particles....so i went from Gamer to Hardcore...then it seemed perfect! i dont know why!!!
    gamer in crysis2 is the lowest setting.... hardcore is the highest thats why

  6. #6
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    Quote Originally Posted by genocide_cutter View Post
    gamer in crysis2 is the lowest setting.... hardcore is the highest thats why
    but it was okay with HD 6670 on my pc....

  7. #7
    Member
    • waliDJ's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M D3H v1.0
      • CPU:
      • Intel Core i5 3450 3.1 GHz
      • RAM:
      • Twinmos 4GB 1600 MHz Piano Black
      • Hard Drive:
      • WD 200GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Dual-X
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933
      • Sound Card:
      • Built in Realtek HD audio
      • Keyboard:
      • Generic Lexma
      • Mouse:
      • Razer Deathadder, Logitech B100
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX550W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • USB Devices:
      • Samsung 160GB PATA HDD converted to usb
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate 64 bit
      • Comment:
      • Not another family pc, this one is completely mine :D
    waliDJ's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    719

    Default

    560 doesnt have enough firepower to make it smooth @1080p. Lower AA level and details to high.

  8. #8
    Member
    • RZ's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H
      • CPU:
      • Core i5-2400 @ 3.1 GHZ
      • RAM:
      • Transcend 4gb+4gb 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560 1GB DDR5
      • Display:
      • Samsung 21 Inch LED 1920x1080
      • Speakers/HPs:
      • Sony Home Theater System
      • Power Supply:
      • Coolermaster 550w
      • Optical Drive:
      • Asus 24x Dvd Writer
      • UPS:
      • Rahimafrooz 1000VA UPS
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 128 KBPS
      • Upload Speed:
      • 900 - 1000 KBPS
    RZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    22

    Default

    Quote Originally Posted by waliDJ View Post
    560 doesnt have enough firepower to make it smooth @1080p. Lower AA level and details to high.
    Thanks, i actually used the settings for 1920x1080 exactly like given in the geforce website. Seems ok now.

Similar Threads

  1. Battlefield 4
    By Badhon in forum FPS
    Replies: 651
    Last Post: December 19th, 2015, 09:04
  2. Replies: 0
    Last Post: November 4th, 2011, 16:05
  3. Replies: 2
    Last Post: October 29th, 2011, 02:29
  4. Replies: 10
    Last Post: October 26th, 2011, 20:30
  5. Replies: 2
    Last Post: April 10th, 2008, 17:17

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19364 seconds with 14 queries.