User Tag List

Results 1 to 15 of 15

Thread: What is the minimum required GPU for playing CoD4, DoTA, CSS, CS 1.6 on 1336x768 res?

  1. #1
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default What is the minimum required GPU for playing CoD4, DoTA, CSS, CS 1.6 on 1336x768 res?

    The tittle says it all. Is Intel HD 3000 enough? If not are following ones enough?
    1. HD 5450 512MB DDR3
    2. HD 6450 1 GB DDR3
    3. HD 6450 2 GB DDR3

  2. #2
    Member
    • sensei's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b250 hd3
      • CPU:
      • Intel I5 7400
      • RAM:
      • 8gb Gskill 2400bus
      • Hard Drive:
      • 1tb wdd blue
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 950
      • Display:
      • samsung 18.5inch (1360X768)
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1 / monk plus , KZ ate HiFi
      • Keyboard:
      • a4tech normal keyboard KR-83
      • Mouse:
      • Bloody A9
      • Controller:
      • none
      • Power Supply:
      • Cooler Master b500
      • Optical Drive:
      • Who use this nowadays Anyway?
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Poor man's fortress
      • ISP:
      • Speed Tech Online
      • Download Speed:
      • 4mbps
      • Upload Speed:
      • 2mbps
    sensei's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,510

    Default

    Intel hd 3k are enough for dota and css but cod 4 and cs:s are requires at least ati 5550 to play perfectly at mp

    - - - Updated - - -

    Intel hd 3k are enough for dota and css but cod 4 and cs:s are requires at least ati 5550 to play perfectly at mp

  3. #3

    Default

    bhai amr jokhon gfx card silo na tokhon intel dg41wv er intregreted x4500hd 1gb diye 1366x768 e chalaisi without any prob.

  4. #4
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    buy a 6650 for 5k

  5. #5
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default

    Quote Originally Posted by TheNutKicker View Post
    buy a 6650 for 5k
    6650? Didnt know such a card exsists!

  6. #6
    Moderator
    • Raihan081's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VI Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 4x4GB DDR3-1866
      • Hard Drive:
      • WD 3TB Red, 256GB Samsung 840 Pro Series
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 780 Ti SC Dual Classified ACX in SLI
      • Display:
      • Samsung UD590 UHD
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach - Call of Duty Spectre
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker Ultimate
      • Mouse:
      • SS Kana Ltd Ed. Dota 2
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200i
      • Operating System:
      • Windows 8 64 bit
      • ISP:
      • Tellus
      • Download Speed:
      • 6656
      • Upload Speed:
      • 1536
      • Console:
      • 128
    Raihan081's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,099

    Default

    ami nvidia er 8400/9400gt dia khelsi cod for mp lol. look in clickbd u ll fine one under 1k. that should be enough for the titles... 600/700tk nite pare. kisudin age amr 1 frnd sell korse 9400gt 700tk e.

  7. #7
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default

    No. I need brand new. What do u guys say about AMD APUs? The AMD A6 3500 comes with built in AMD Radeon HD 6350D. Will the built in be better than 512 MB HD 5450? More over, will it be better than Intel's HD 3000?

    Tagging some noobs :
    @eXcavator @aayman @dipanzan @Hamilton @Dee @error

  8. #8
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Quote Originally Posted by rrayhan77 View Post
    No. I need brand new. What do u guys say about AMD APUs? The AMD A6 3500 comes with built in AMD Radeon HD 6350D. Will the built in be better than 512 MB HD 5450? More over, will it be better than Intel's HD 3000?

    Tagging some noobs :

    @eXcavator @aayman @dipanzan @Hamilton @Dee @error
    No idea on AMD things, but are you opening a gamecafe or something?

  9. #9
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770K cooled by TT Frio Extreme
      • RAM:
      • Corsair XMS 3 (4GBx2=8GB)
      • Hard Drive:
      • Toshiba (1TB)7500rpm, Western Digital Caviar Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX 580 Nitro+ OC Edition 8GB
      • Display:
      • Viewsonic 22" 1080p (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Realtek Integrated Sound
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones
      • Keyboard:
      • A4Tech ComfortKey
      • Mouse:
      • Thermaltake eSports Talon Blu Gaming Mouse
      • Controller:
      • Generic Gamepad Plug n Play
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD Writer
      • USB Devices:
      • PS4 DualShock 4 Controller
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • I love my PC and my PC electrocutes me.
      • ISP:
      • I dont have one
      • Download Speed:
      • I dont have one
      • Upload Speed:
      • I dont have one
      • Console:
      • 16
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Watching your back.
    Posts
    1,328

    Default

    The gpus you mentioned are not good for gaming.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by rrayhan77 View Post
    No. I need brand new. What do u guys say about AMD APUs? The AMD A6 3500 comes with built in AMD Radeon HD 6350D. Will the built in be better than 512 MB HD 5450? More over, will it be better than Intel's HD 3000?
    They hardly perform the same

    - - - Updated - - -

    7750s are way better.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  10. #10
    Member
    • Robin Rayhan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4570
      • RAM:
      • Avexir 8GB DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • 120 + 240 GB ADATA SSD
      • Graphics Card:
      • (N/A)
      • Display:
      • AOC 20 INCH LED 1600x900
      • ISP:
      • WinnerIT 3.5Mbps
      • Download Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
      • Upload Speed:
      • 200-500 KB/s International | 12Mbps Local
    Robin Rayhan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,273

    Default

    Quote Originally Posted by Hamilton View Post
    No idea on AMD things, but are you opening a gamecafe or something?
    Not me. one of my big bro. But I am helping with the setting up.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Ahnaf_i7X View Post
    The gpus you mentioned are not good for gaming.

    - - - Updated - - -


    They hardly perform the same

    - - - Updated - - -

    7750s are way better.
    Can't afford HD 7750, coz I will be buying more than 10 pcs. Almost 15-20. So need a budget constricted setup, which will run mostly MP tittles.

  11. #11
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    Quote Originally Posted by rrayhan77 View Post
    No me. one of my big bro. But I am helping with the setting up.
    Well, one thing I should mention that, Club 3 cafe's pc are not good, Low-med end pcs, hardly 125 stable fps on cod4, and Club3 is pretty much famous for DOTA and CSS/1.6, so another game cafe will be a total loss project(tbh). And there's another cafe in Khilgaon, Nimbuzz, they have 20pcs with i3 2100 and 6570, and that place is very good for COD4 and FIFA 13. If your big bro is opening a cafe with those specifications then it wont really work trust me. COD and FIFA 13 players will never go to a cafe like that and CSS/ DOTA players will prefer CLUB 3 more. Hope u understand.

  12. #12
    Member
    • Ahnaf_i7X's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i7-3770K cooled by TT Frio Extreme
      • RAM:
      • Corsair XMS 3 (4GBx2=8GB)
      • Hard Drive:
      • Toshiba (1TB)7500rpm, Western Digital Caviar Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX 580 Nitro+ OC Edition 8GB
      • Display:
      • Viewsonic 22" 1080p (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Realtek Integrated Sound
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech Headphones
      • Keyboard:
      • A4Tech ComfortKey
      • Mouse:
      • Thermaltake eSports Talon Blu Gaming Mouse
      • Controller:
      • Generic Gamepad Plug n Play
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD Writer
      • USB Devices:
      • PS4 DualShock 4 Controller
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • I love my PC and my PC electrocutes me.
      • ISP:
      • I dont have one
      • Download Speed:
      • I dont have one
      • Upload Speed:
      • I dont have one
      • Console:
      • 16
    Ahnaf_i7X's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Watching your back.
    Posts
    1,328

    Default

    Quote Originally Posted by rrayhan77 View Post
    Not me. one of my big bro. But I am helping with the setting up.

    - - - Updated - - -



    Can't afford HD 7750, coz I will be buying more than 10 pcs. Almost 15-20. So need a budget constricted setup, which will run mostly MP tittles.
    Wooo
    15-20 pcs , are you starting a gaming cafe or something?
    Some good parts are going to be needed to keep the customers happy.
    Loved by few,
    Hated by many
    But respected by all!!

  13. #13
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by rrayhan77 View Post
    No. I need brand new. What do u guys say about AMD APUs? The AMD A6 3500 comes with built in AMD Radeon HD 6350D. Will the built in be better than 512 MB HD 5450? More over, will it be better than Intel's HD 3000?

    Tagging some noobs :
    @eXcavator @aayman @dipanzan @Hamilton @Dee @error
    Are you talking about laptops or desktops.

  14. #14
    Member sameev29's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Unknown
    Posts
    557

    Default

    Quote Originally Posted by Raihan081 View Post
    ami nvidia er 8400/9400gt dia khelsi cod for mp lol. look in clickbd u ll fine one under 1k. that should be enough for the titles... 600/700tk nite pare. kisudin age amr 1 frnd sell korse 9400gt 700tk e.
    Working na broken jeta sell korsilo?

  15. #15
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by rrayhan77 View Post
    No. I need brand new. What do u guys say about AMD APUs? The AMD A6 3500 comes with built in AMD Radeon HD 6350D. Will the built in be better than 512 MB HD 5450? More over, will it be better than Intel's HD 3000?

    Tagging some noobs :
    @eXcavator @aayman @dipanzan @Hamilton @Dee @error
    Club3 uses HD5550s and it still can't maintain a constant 120 FPS at 1024x800 (CS:S at low details), so forget about it unless you are getting a ~HD5670.

Similar Threads

  1. CoD 4 Which VPN Client is the best for playing CoD4
    By iGx : Itachi in forum Call of Duty
    Replies: 6
    Last Post: January 7th, 2011, 00:46
  2. Replies: 5
    Last Post: January 2nd, 2011, 02:08
  3. CoD 4 Cod4 Frag movies (Pros playing promod)
    By h3art-hack3r in forum Call of Duty
    Replies: 0
    Last Post: August 27th, 2010, 08:05
  4. Playing DOTA / WC3 over GP ?
    By darkcrunk in forum DotA Talk
    Replies: 12
    Last Post: December 29th, 2009, 11:46
  5. CoD 4 For playing Cod4 which isp is the best??
    By acE.Shanny in forum Call of Duty
    Replies: 5
    Last Post: March 8th, 2009, 15:40

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.27531 seconds with 14 queries.