User Tag List

Results 1 to 19 of 19

Thread: My Qubee Modem blocking ports?

  1. #1
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default My Qubee Modem blocking ports?

    League of Legends ( Garena) te ekjon qubee shuttle user er ping dekhlam ~120 ar amar ping ~350..... European server e amar ping normal (~240) thake though...... ami gigaset use kori ei karone ki port block hoche? eta forward korbo kemne?

    tagging some experts @Codex @coldfire7 @kabir_sharif2000 @Deep -xCross-


  2. #2
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default

    i am no expert. -_-

    well i use Link3 now and my ping in Garena LoL is 62-65. Yesterday was a different case, everyone had higher ping yesterday[19th November].

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  3. #3
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    ajke euw e ~240 chilo kintu garena te sobsomoy ~350..........

  4. #4
    Member
    • radeef's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-USB3-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1GHz 6MB Cache, cooled by Thermeltake Frio Advanced
      • RAM:
      • Transcend 16GB DDR3 1333 MHz; 4 X 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend 720SSD 128GB SATA III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 670 2GB Power Edition OC
      • Display:
      • ASUS ML229H 22 inch LED 1920 X 1080 P
      • Sound Card:
      • Built in Audio Chipset - Realtek ALC889 codec, Audio Channel - 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2721E 2.1 system, Steelseries Siberia V2 Full-size
      • Keyboard:
      • Logitech G19 Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013 edition+Ttesports Black Element+Ttesports Pyrhuss Speed mouse pad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • WD My Passport 2TB+Transcend J25M2 500GB External HDD's
      • UPS:
      • Luminous 1200VA Solo
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultra 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • PC Mark 7 - 4558
      • Comment:
      • Packed in Thermaltake Commander mid tower casing with medium quality cable management system
      • ISP:
      • Qubee 1Mbps
      • Download Speed:
      • 100 - 125 Kbps
      • Upload Speed:
      • Depends :|
    radeef's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    715

    Default

    I play WoW with Qubee 1Mbps package and yesterday 19th Nov it was really high ping and I was getting disconnection. Probably because of undergoing fix on submarine cable. Lets see how it goes after couple of days

  5. #5
    Member
    • Dissent's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P6T
      • CPU:
      • Intel i7-920
      • RAM:
      • A-Data DDR3 6GB
      • Hard Drive:
      • 3TB Samsung (3 HDDs)
      • Graphics Card:
      • XFX HD 4890
      • Display:
      • Asus VH222D
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DX
      • Speakers/HPs:
      • Generic Headset | Microlab FC550
      • Keyboard:
      • A4Tech Generic
      • Mouse:
      • Logitech MX 518
      • Controller:
      • Genius Speed Wheel 3 Vibration & MaxFighter F-23U
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung
      • USB Devices:
      • Transcend 16GiB USB3
      • UPS:
      • None atm
      • Operating System:
      • Windows 7 | Arch Linux
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 62 KiB
      • Upload Speed:
      • 16 KiB
    Dissent's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,215

    Default

    Correct me if I'm wrong, but latency should have nothing to do with blocked ports.

    Anyhow, the port forwarding page can be reached by logging in via your gateway IP (192.168.3.1 for gigaset) appending /admin/ at the end, like this: 192.168.3.1/admin/

    It's under advanced > NAT.
    Quote Originally Posted by CvP View Post
    unless they introduce PoP/Mirror Edge styles with lara croft in bikini (gfx on par or better than AniMatrix), this game is hopeless =,='

  6. #6
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    > Correct me if I'm wrong, but latency should have nothing to do with blocked ports.

    You're correct for the most part. The rest is fine too.

  7. #7
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Then why do I get high ping on garena lol? the problem is with battlefied 3 too...... i get ~350 on Singapore?Malaysia severs but ~220 on German severs

    - - - Updated - - -

    while other qubee users get ~120 on Singapore servers

  8. #8
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    okay i found this http://lol.garena.com/support/genera...gue-of-legends

    but how do i forward

    5000 - 5500 these in gigaset?

    @Codex

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Asif 11 View Post
    qubee er connection e or pura bd er connection e prob hoitese.
    Check this
    facebook.com/QubeeZone
    submarine cable fix start howar age thekei amar ei prob hoche
    Last edited by TaherTheRetard; November 20th, 2012 at 23:51.

  9. #9
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

  10. #10
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    Tracing route to lol.garena.com [203.117.155.133]
    over a maximum of 30 hops:


    1 1 ms 3 ms 3 ms WiMAX-Modem.localdomain [192.168.3.1]
    2 * * * Request timed out.
    3 81 ms 69 ms 94 ms 192.168.50.26
    4 88 ms 95 ms 86 ms AWBL128-1.qubee.com.bd [180.234.128.1]
    5 120 ms 104 ms 117 ms 73.ctg-peer.mango.com.bd [114.130.131.73]
    6 97 ms 113 ms 83 ms 114.130.129.1
    7 230 ms 264 ms 247 ms ae2-109-xcr1.fra.cw.net [166.63.198.25]
    8 241 ms 239 ms 307 ms ae0-xcr1.fra.cw.net [195.2.30.25]
    9 251 ms 247 ms 233 ms xe-0-1-1-xcr1.fix.cw.net [195.2.28.210]
    10 225 ms 252 ms 258 ms telia-gw.fra.cw.net [195.2.22.50]
    11 232 ms 271 ms 259 ms ffm-bb2-link.telia.net [213.155.135.12]
    12 280 ms 258 ms 248 ms prs-bb2-link.telia.net [80.91.246.185]
    13 248 ms 244 ms 259 ms prs-b2-link.telia.net [213.155.135.201]
    14 514 ms 523 ms 512 ms starhub-ic-140948-snge-b2.c.telia.net [213.248.8
    1.234]
    15 519 ms 513 ms 549 ms vlan907-an-cat6k-ts1-r1.starhub.net.sg [203.118.
    3.215]
    16 529 ms 532 ms 518 ms anatsl10.starhub.net.sg [203.118.5.16]
    17 504 ms 564 ms 532 ms 203.117.6.54
    18 556 ms 544 ms 544 ms d117155133.ppp117155.cyberway.com.sg [203.117.15
    5.133]


    Trace complete.

  11. #11
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default

    Quote Originally Posted by fAzIL p0lA View Post
    Tracing route to lol.garena.com [203.117.155.133]
    over a maximum of 30 hops:


    1 1 ms 3 ms 3 ms WiMAX-Modem.localdomain [192.168.3.1]
    2 * * * Request timed out.
    3 81 ms 69 ms 94 ms 192.168.50.26
    4 88 ms 95 ms 86 ms AWBL128-1.qubee.com.bd [180.234.128.1]
    5 120 ms 104 ms 117 ms 73.ctg-peer.mango.com.bd [114.130.131.73]
    6 97 ms 113 ms 83 ms 114.130.129.1
    7 230 ms 264 ms 247 ms ae2-109-xcr1.fra.cw.net [166.63.198.25]
    8 241 ms 239 ms 307 ms ae0-xcr1.fra.cw.net [195.2.30.25]
    9 251 ms 247 ms 233 ms xe-0-1-1-xcr1.fix.cw.net [195.2.28.210]
    10 225 ms 252 ms 258 ms telia-gw.fra.cw.net [195.2.22.50]
    11 232 ms 271 ms 259 ms ffm-bb2-link.telia.net [213.155.135.12]
    12 280 ms 258 ms 248 ms prs-bb2-link.telia.net [80.91.246.185]
    13 248 ms 244 ms 259 ms prs-b2-link.telia.net [213.155.135.201]
    14 514 ms 523 ms 512 ms starhub-ic-140948-snge-b2.c.telia.net [213.248.8
    1.234]
    15 519 ms 513 ms 549 ms vlan907-an-cat6k-ts1-r1.starhub.net.sg [203.118.
    3.215]
    16 529 ms 532 ms 518 ms anatsl10.starhub.net.sg [203.118.5.16]
    17 504 ms 564 ms 532 ms 203.117.6.54
    18 556 ms 544 ms 544 ms d117155133.ppp117155.cyberway.com.sg [203.117.15
    5.133]


    Trace complete.
    Mango = Asia te ping high, EU te ping low.

  12. #12
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    Mango = Asia te ping high, EU te ping low.
    Link3 is mango right? they get 60 ms on asian servers....... and other qubee users get 120 there

    - - - Updated - - -

    and blion users also get ~100 ms.... something not right with my modem?

    - - - Updated - - -

    btw ho do I forward these ports? 5000-5500?

  13. #13
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default

    Quote Originally Posted by fAzIL p0lA View Post
    Link3 is mango right? they get 60 ms on asian servers....... and other qubee users get 120 there

    - - - Updated - - -

    and blion users also get ~100 ms.... something not right with my modem?

    - - - Updated - - -

    btw ho do I forward these ports? 5000-5500?
    Peers: Banglalion, Qubee, Link3


    • Qubee Gigaset modem port forward how-to
    http://banglagamer.com/go/p331731
    • Qubee Gigaset modem Firmware update & IP-Passthrough mode
    http://banglagamer.com/go/t16707

  14. #14
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    Peers: Banglalion, Qubee, Link3


    • Qubee Gigaset modem port forward how-to
    http://banglagamer.com/go/p331731
    • Qubee Gigaset modem Firmware update & IP-Passthrough mode
    http://banglagamer.com/go/t16707

    there isnt a port range........ so how do i forward 5000-5500? I just put 5000-5500 in public and local port and all the ports will be forwarded?

    do i need firmware update and ip passthrough mode?

  15. #15
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default

    Quote Originally Posted by fAzIL p0lA View Post
    there isnt a port range........ so how do i forward 5000-5500? I just put 5000-5500 in public and local port and all the ports will be forwarded?

    do i need firmware update and ip passthrough mode?
    IP-Passthrough mode

  16. #16
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    IP-Passthrough mode

    how do i undo the change? I cant access the modem page now

  17. #17
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default

    Quote Originally Posted by fAzIL p0lA View Post
    how do i undo the change? I cant access the modem page now
    Assign a Static IP (e.g. IP 192.168.3.2 Mask 255.255.255.0) to access modem admin UI > Undo change > Set it back to DHCP > Done!

    * How to Assign a Static IP

  18. #18
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    Assign a Static IP (e.g. IP 192.168.3.2 Mask 255.255.255.0) to access modem admin UI > Undo change > Set it back to DHCP > Done!

    * How to Assign a Static IP
    ip passthrough didnt solve the problem my ping on garena is still high

  19. #19
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default

    High ping isn't the result of port blocking. if your lol client cannot reach the server using ports 5000-5500, the game won't even start - that happens when my ip uses btcl gateway. Generally after restarting the gigaset when I get a new ip the problem goes away.
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.

Similar Threads

  1. How do i open ports in QUBEE Gigaset??
    By Black Neon in forum WiMAX
    Replies: 12
    Last Post: July 18th, 2012, 23:40
  2. Qubee Port Blocking for Torrents
    By abir in forum WiMAX
    Replies: 1
    Last Post: June 22nd, 2012, 09:20
  3. (Qubee Subscriber) How to forward ports for p2p connection?
    By Franklin in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: July 2nd, 2011, 01:07
  4. Is Qubee blocking DHT or Torrent Ports?
    By TehGoatLord in forum WiMAX
    Replies: 9
    Last Post: June 2nd, 2011, 19:43
  5. Want to Exchange Exchange Qubee USb modem for Banglalion USB Modem
    By Akash434 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: May 19th, 2011, 10:22

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29419 seconds with 14 queries.