User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: fifa 13 anyone?

  1. #1
    Member
    • gamefreak's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55-S2V
      • CPU:
      • Core i5-760 2.8GHz
      • RAM:
      • Micron 2GB DDR3 x 2=4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB 5400 RPM SATA
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATi Radeon HD 5750 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF 17'' CRT
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2:1
      • Keyboard:
      • A4 Tech AntiRSI
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired Controller For Windows
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Rahimafrooz 800 VA
      • Operating System:
      • Win7 32-bit
      • Comment:
      • bought it a month ago....going pretty well....thanks to BG....
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 16-18

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Solar System
    Posts
    455

    Default fifa 13 anyone?

    anyone yet played fifa 13 on 360? my system is NTSC & directly shipped from US. so if anyone can suggest if there is a version for my console out yet & where can i get it.

  2. #2
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    i havent bought an xbox game in ages neither have i played one :'( DAMN THIS THING CALLED EDUCATION.

    fifa 13 is region free so all will work

  3. #3
    Member
    • gamefreak's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55-S2V
      • CPU:
      • Core i5-760 2.8GHz
      • RAM:
      • Micron 2GB DDR3 x 2=4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB 5400 RPM SATA
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATi Radeon HD 5750 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF 17'' CRT
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2:1
      • Keyboard:
      • A4 Tech AntiRSI
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired Controller For Windows
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Rahimafrooz 800 VA
      • Operating System:
      • Win7 32-bit
      • Comment:
      • bought it a month ago....going pretty well....thanks to BG....
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 16-18

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Solar System
    Posts
    455

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    i havent bought an xbox game in ages neither have i played one :'( DAMN THIS THING CALLED EDUCATION.

    fifa 13 is region free so all will work
    it doesn't sadly. i bought one from dragon. after installing the updates a message came showing incorrect region code.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    there is no region free version of fifa 13 as of yet. Three versions are out only, NTSC/U, PAL & PAL+NTSC/J.

  5. #5
    Member
    • gamefreak's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55-S2V
      • CPU:
      • Core i5-760 2.8GHz
      • RAM:
      • Micron 2GB DDR3 x 2=4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB 5400 RPM SATA
      • Graphics Card:
      • Gigabyte ATi Radeon HD 5750 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF 17'' CRT
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2:1
      • Keyboard:
      • A4 Tech AntiRSI
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired Controller For Windows
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550P
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD-RW
      • UPS:
      • Rahimafrooz 800 VA
      • Operating System:
      • Win7 32-bit
      • Comment:
      • bought it a month ago....going pretty well....thanks to BG....
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 16-18

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Solar System
    Posts
    455

    Default

    @xKOZAKx bro do know if NTSC/U is yet available in BD? tried all the shops that sell games here in banani/gulshan. couldn't find one.

Similar Threads

  1. FIFA Tourney Fifa only tournament in chittagong!!!! Prepare urself ctg fifa players!!!
    By EiNharJeR in forum Tournaments
    Replies: 5
    Last Post: March 16th, 2015, 01:55
  2. Replies: 24
    Last Post: May 23rd, 2012, 21:12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16006 seconds with 14 queries.