User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: How to get static ip by banglalion indoor modem?

  1. #1

    Exclamation How to get static ip by banglalion indoor modem?

    can anyone help me to get a static ip by my Banglalion indoor modem?

  2. #2
    Member
    • S_F.darkzone's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EG43m-S2H
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo 2.66ghz
      • RAM:
      • 4 gb twinmos 800 bus
      • Hard Drive:
      • 1 tera western digital x2,250gb samsung x1
      • Graphics Card:
      • 9600 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • Dell 23'' full hd
      • Speakers/HPs:
      • Hyundai CjC-960
      • Controller:
      • xbox-360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltek 420w
      • Optical Drive:
      • I don't freaking own a optical drive
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate pirated edition,yes pirated
      • ISP:
      • BCube
      • Download Speed:
      • 120
      • Upload Speed:
      • 64
    S_F.darkzone's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Nikunjo 2,Dhaka
    Posts
    482

    Default

    I think they give it only to officials or so,no individual home users are provided a static ip

    - - - Updated - - -

    I think they give it only to officials or so,no individual home users are provided a static ip
    Live with life in your blood,Die with honor in your name.

  3. #3
    Member
    • S_F.darkzone's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte EG43m-S2H
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo 2.66ghz
      • RAM:
      • 4 gb twinmos 800 bus
      • Hard Drive:
      • 1 tera western digital x2,250gb samsung x1
      • Graphics Card:
      • 9600 GT Alpha Dog Edition
      • Display:
      • Dell 23'' full hd
      • Speakers/HPs:
      • Hyundai CjC-960
      • Controller:
      • xbox-360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltek 420w
      • Optical Drive:
      • I don't freaking own a optical drive
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate pirated edition,yes pirated
      • ISP:
      • BCube
      • Download Speed:
      • 120
      • Upload Speed:
      • 64
    S_F.darkzone's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Nikunjo 2,Dhaka
    Posts
    482

    Default

    oh,cool..like some 6-8 months back I went to get one,couldn't,the officials said not for home users.Good to know they provide it nonetheless.
    Live with life in your blood,Die with honor in your name.

  4. #4

    Default

    Hello to all,

    Recently Banglalion block all the advance feature in there new AWB RG300 Wimax modem. Does anyone know what is the admin password to get to all advance features. The reason I need this: recently I got real IP from BanglaLion and I want use it for web server and some other stuff. But I can assure that I will not going to use it for VOIP and other illegal stuff.

    If anyone know please let me know. Thanks in Advance.

Similar Threads

  1. BanglaLion indoor modem login problem
    By offcutter in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: July 17th, 2012, 19:38
  2. BLION dongle indoor modem dilemma!
    By REVx in forum WiMAX
    Replies: 0
    Last Post: May 24th, 2012, 23:58
  3. Sale (Used) Banglalion zyxel indoor modem
    By REVx in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: December 20th, 2011, 10:04
  4. Replies: 2
    Last Post: December 3rd, 2011, 05:43
  5. Want to Buy qubee indoor modem
    By mr_08 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 1
    Last Post: April 17th, 2011, 20:43

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16039 seconds with 14 queries.