User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Gpu driver problem!! Help!!!!!!!

  1. #1
    Member
    • nafis087's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i5 4460 3.2 GHz
      • RAM:
      • 8 GB Adata DDR3 1600MHz X 2
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB + Toshiba 2TB + Samsung 320GB + Transcend 320GB (portable)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 760 TFIV GE 2GB DDR5 OC
      • Display:
      • ASUS VX229H (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN-1 2:1, A4Tech HS-19 & A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech bloody b120
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • Logitech F510
      • Power Supply:
      • CM V650w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • ISP:
      • XpressBD
      • Download Speed:
      • 5 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    nafis087's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    473

    Default Gpu driver problem!! Help!!!!!!!

    I started facing this problem after buying my i5 2400 & GB h61. At that time i was using my HD 4830 with TT LP 500W.

    The problem is the computer starts to lag in everything (like opening my computer,starting winamp,utorrent etc.) even when i play games (every game) it starts to stutter a lot BUT if i REMOVE the DRIVER and then INSTALL it again then everything turns back to normal (no stuttering). This happened for about 10-11 months then all of a sudden my GPU died. I thought it was my GPUs fault but recently i bought a HD 7770 oc and for about 5-6 days it was ok but now the old problem starts to happen again. Now i have to UNINSTALL & REINSTALL my driver ALMOST everyday even TWICE a day to be able to play games.

    WHAT SHOULD I DO????? I AM REALLY WORRIED ABOUT MY GPU????

    BTW i am using AMD CATALYST DRIVER 12.8

    - - - Updated - - -

    @Vanguard CAN U HELP ME ON THIS BRO????????

  2. #2
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    IT COULD be your power supply, i recommend atleast 550watt for your configuration.

  3. #3
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,095

    Default

    Litepower doesnt have that much power on +12v rails to run i5 and 4830

  4. #4
    Member
    • nafis087's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV
      • CPU:
      • Intel Core i5 4460 3.2 GHz
      • RAM:
      • 8 GB Adata DDR3 1600MHz X 2
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB + Toshiba 2TB + Samsung 320GB + Transcend 320GB (portable)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 760 TFIV GE 2GB DDR5 OC
      • Display:
      • ASUS VX229H (1920x1080)
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN-1 2:1, A4Tech HS-19 & A4Tech HS-30
      • Keyboard:
      • A4 tech bloody b120
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • Logitech F510
      • Power Supply:
      • CM V650w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB USB 3.0
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • ISP:
      • XpressBD
      • Download Speed:
      • 5 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    nafis087's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    473

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Litepower doesnt have that much power on +12v rails to run i5 and 4830
    MY 4830 died 1 month ago now i am using 7770 oc. SO R U SURE THAT THE CULPRIT IS MY PSU?

    - - - Updated - - -

    BUMP!!

  5. #5
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,095

    Default

    Quote Originally Posted by nafis087 View Post
    MY 4830 died 1 month ago now i am using 7770 oc. SO R U SURE THAT THE CULPRIT IS MY PSU?

    - - - Updated - - -

    BUMP!!
    200% sure.

Similar Threads

  1. Nvidia Driver Problem or Graphics Card Problem ??
    By GalibZ in forum Technical Support
    Replies: 27
    Last Post: February 13th, 2012, 22:22
  2. driver problem with Banglalion in win 7
    By adnan.alvee in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: September 29th, 2011, 16:04
  3. ATI HD 6370 driver installtion problem
    By Arif69 in forum Technical Support
    Replies: 8
    Last Post: June 22nd, 2011, 18:58
  4. Problem with agp driver
    By zaman_177 in forum GPU
    Replies: 18
    Last Post: September 17th, 2010, 05:33

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17751 seconds with 14 queries.