User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: 3d solution for imac , help !!

  1. #1
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default 3d solution for imac , help !!

    i know there couple of thread about this already , but help me out pls..

    my friend just got his imac , so can you tell me the best 3d glass or whatever else needed for the best 3d experience. i have no idea about 3d. he also got a 3d sony bravia. if imac isn't 3d ready that will do , right. jai hok bd te paoya jay emon product hole better hoy. pls help me out.

  2. #2
    Member
    • Evil Ryu's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus X99 Deluxe
      • CPU:
      • [email protected] With TT Water 3 Ultimate
      • RAM:
      • 16 GB G.Skill Ripjaws 4 [email protected]
      • Hard Drive:
      • SSD=OCZ Vertex 4 128GB. HDD=500GB+1TB Samsung,3TB Toshiba
      • Graphics Card:
      • 2x ASUS GTX 980 STRIX SLI
      • Display:
      • Asus VX279h
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z506 5.1 Speakers / A4Tech HS 800 Headset
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Thermaltake Grand 1050
      • Optical Drive:
      • Lite On ihas 524
      • UPS:
      • Apollo 1200v
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro
      • Comment:
      • Chassis TT Core V71
      • ISP:
      • Link 3
      • Console:
      • 159
    Evil Ryu's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    137

    Default

    iMac displays don't support 3d but the gpu (depending on model) will if you use hdmi to connect to a 3d display,as for the glasses since its a bravia why not contact rangs they sell bravia's


Similar Threads

  1. Any solution for dust on cpu?
    By 61ZONE in forum Technical Support
    Replies: 37
    Last Post: March 8th, 2011, 23:43
  2. CoD 4 Need Solution
    By Abdur Rafi in forum Call of Duty
    Replies: 5
    Last Post: January 26th, 2011, 00:47
  3. My First & Last Solution For Softs.
    By Mad Monk in forum Software
    Replies: 40
    Last Post: June 18th, 2009, 10:29
  4. need solution.
    By ƒ [email protected] ƒ in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 5
    Last Post: June 14th, 2009, 17:01

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.15125 seconds with 14 queries.