User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: BTCL rj11 cable

  1. #1
    Member
    • yooo's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus maximus v extreme
      • CPU:
      • Intel core i7 3930k 3.5 GHz
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 2133
      • Hard Drive:
      • WD caviar black 2TB
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon™ HD 7970
      • Display:
      • Samsund LED 23"
      • Sound Card:
      • Creative Soundblaster X-Fi Go! Pro
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing FX5051/Razer Kraken
      • Keyboard:
      • Logitech solar K750
      • Mouse:
      • Logitech M905
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 1200W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD R/W
      • UPS:
      • luminous 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate / Linux Mint (dual boot)
    yooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    19

    Default BTCL rj11 cable

    Is rj11 cable for btcl adsl connection available in BD? i couldn't find it in BCS. any suggestion where to get it?

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Yes they are. Look for it in Electrical stores.

  3. #3
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    RJ-11 is nothing but common telephone wire. Available everywhere.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  4. #4
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default

    valo wire chaile tnt lineman ke dhoro , bolo tnt office thike wire sell korbe. ami 2k disilam amar puro wire change kore diye gese.

  5. #5
    Member
    • yooo's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus maximus v extreme
      • CPU:
      • Intel core i7 3930k 3.5 GHz
      • RAM:
      • CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 2133
      • Hard Drive:
      • WD caviar black 2TB
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon™ HD 7970
      • Display:
      • Samsund LED 23"
      • Sound Card:
      • Creative Soundblaster X-Fi Go! Pro
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing FX5051/Razer Kraken
      • Keyboard:
      • Logitech solar K750
      • Mouse:
      • Logitech M905
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 1200W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD R/W
      • UPS:
      • luminous 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 ultimate / Linux Mint (dual boot)
    yooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    19

    Default

    thanks guys

Similar Threads

  1. Need help about a cable
    By sadi_warhead in forum Help - General Shopping
    Replies: 4
    Last Post: August 30th, 2012, 14:21
  2. Cable Modem or Cable Modem+Router
    By asif105878 in forum Help - General Shopping
    Replies: 3
    Last Post: May 9th, 2012, 03:51
  3. Should i need DVI cable?
    By zaman_177 in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: October 10th, 2010, 14:47
  4. Sale (Used) DVI cable for lcd
    By fontastic v1.06 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: March 21st, 2010, 02:27
  5. Sale (New) dvi cable for dvi out lcd's
    By fontastic in forum Shop - Gadgets
    Replies: 6
    Last Post: December 17th, 2009, 16:00

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17040 seconds with 14 queries.