User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Banglalion and ztpad

  1. #1

    Default Banglalion and ztpad

    I have a ztpad (android operating system) and a banglalion wimax internet usb modem. now i need to know how to install the modem in my pad??? Thanks in advance for ur assistance.

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    You can not. Your easiest bet is connectify, or something like Qubee's rover modem if Banglalion offers one.

  3. #3

    Default

    does it have 3g option in settings??

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Shahriar1999 View Post
    does it have 3g option in settings??
    it got the following options:
    wifi
    bluetooth
    ethernet
    tethering and portable hotspot
    mobile network
    proxy settings


    in its review i have seen that it support certain 3g dongles... i think it have the 3g option enabled in it...

  5. #5

    Default

    Qubee is Foul. Connection breaks.
    Speed comes down to Bytes even ,

Similar Threads

  1. About Banglalion
    By Camouflage in forum WiMAX
    Replies: 13
    Last Post: November 14th, 2013, 03:56
  2. playng with banglalion
    By S_F.darkzone in forum DOTA 2
    Replies: 9
    Last Post: November 1st, 2012, 11:45
  3. dafuq!! can't log in with banglalion
    By cross_devil in forum World of Warcraft
    Replies: 12
    Last Post: June 7th, 2012, 22:26
  4. Banglalion Brings Wi-Max At 2.5 GHZ
    By GalibZ in forum WiMAX
    Replies: 267
    Last Post: April 30th, 2011, 23:52
  5. Banglalion Vs Q-Bee. Who will win?
    By Codename-Scorpion in forum WiMAX
    Replies: 80
    Last Post: March 21st, 2011, 20:56

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16469 seconds with 14 queries.