User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Auto STAC Voltage Stabilizer (500VA)

  1. #1
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default Auto STAC Voltage Stabilizer (500VA)

    Auto STAC Servo Motor Controlled 500VA Voltage Stabilizer - Made in Japan

    Model: ST500W4
    Condition: Item is in good condition. I bought 4 years ago but its been used for 1.5 years only.
    Price: I don't know the current market of voltage stabilizers, so if anybody can tell me the market price then i'd ask for a fair price.

    Link: Look for model ST500W4 - http://stac-japan.jp/portable/
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.
       0

  2. #2
    Member
    • NahyaN's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2V-B3/ Thermaltake Spacecraft VF-1 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 with Coolermaster Hyper 212 EVO
      • RAM:
      • TeamElite 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB (Primary)/ WD Caviar Green 2 TB (Storage)
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R9 380X Nitro
      • Display:
      • Samsung 19 Inch LED Monitor
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • AudioTechnica ATH-M40X
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • XBox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Delta 550w
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD-RW 22X
      • USB Devices:
      • Transcend 250GB Portable HDD
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • Seren1ty gets the job done. Period.
      • ISP:
      • Earth Telecommunications
      • Download Speed:
      • ~2 Mbps
      • Upload Speed:
      • ~2 Mbps
    NahyaN's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    541

    Default

    If you don't mind, can I ask where you initially bought it from?
    Thanks
       0

  3. #3
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,098

    Default

    Ups now comes with stabilizer. and you can find secondhand ups at 1000-1500 range. So i think 500/= will be a good price.
       1

  4. #4
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default

    Quote Originally Posted by NahyaN™ View Post
    If you don't mind, can I ask where you initially bought it from?
    Thanks
    I bought it from Saudi Arabia.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Ups now comes with stabilizer. and you can find secondhand ups at 1000-1500 range. So i think 500/= will be a good price.
    oh, thats so low. :-/
    how much are new stabilizers btw?
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.
       0

  5. #5
    VIP Member
    • SinEater's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P5K-VM
      • CPU:
      • Pentium E 2200
      • RAM:
      • 6 GB DDR2, 800 MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB + 500 GB
      • Graphics Card:
      • 450 GTX
      • Display:
      • Samsung 933SN LCD
      • Sound Card:
      • Realtek, integrated
      • Speakers/HPs:
      • T6200 5.1
      • Keyboard:
      • Razer Lycosa, Razer Arctosa
      • Mouse:
      • Razer Lachesis, Razer Death Adder L/H
      • Controller:
      • Microsoft SideWinder
      • Power Supply:
      • Corsair 650 W
      • Optical Drive:
      • Asus Combo Drive
      • ISP:
      • Qubee 1mbps
      • Download Speed:
      • 128
      • Upload Speed:
      • 20
      • Console:
      • 8
    SinEater's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mogbazar, Dhaka
    Posts
    3,147

    Default

    Servo Motor Stabilizers are traditionally high priced items. I am not sure about the price though.
    Click here to find out how a noob plays the Anti Mage

    Honesty and Modesty were the best policy...they still are.
    A single stupid man can ask more questions than a thousand wise men can answer
    <nfs>.......for life..
       1

  6. #6
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,098

    Default

    Quote Originally Posted by saadbillah View Post
    I bought it from Saudi Arabia.

    - - - Updated - - -



    oh, thats so low. :-/
    how much are new stabilizers btw?
    new price 1500-2500/= BDT. Samsung one with 3 years warranty.
       0

  7. #7
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by SinEater View Post
    Servo Motor Stabilizers are traditionally high priced items. I am not sure about the price though.
    Exactly, these are really high end units.
       0

  8. #8
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19&quot; LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,182

    Default

    Not worth selling, IMO keep it and use it with a TV or something.
       0

  9. #9
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&amp;D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default

    Quote Originally Posted by BFG9000 View Post
    Not worth selling, IMO keep it and use it with a TV or something.
    i watch on tv card & dont have any other use of it...
    i'll sell it at a low price [but not at 500/=, its too low.]
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.
       0

  10. #10
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    I've a question. The given link for the stabilizer says input voltage = 160-240. What will happen if the supply voltage is ~150v. Will it still work? Or will it fail to maintain stable voltage, or what?
    Mentioning, @dipanzan , @BFG9000 , @SinEater , @Vanguard bros. Hope you won't mind.
       0

  11. #11
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,098

    Default

    kaj korbe but low voltage e trouble dibe
       1

  12. #12
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Where exactly in BD do you have to deal with a constant stream of 150 volts? ;O
    Last edited by Codex; August 18th, 2012 at 20:22.
       1

  13. #13
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    @Badhon_raj , PCs are delicate stuff and likes to operate within certain thresholds. The PSU would have to cope if you are facing such troubles, if that's the case I suggest going for a UPS rather than a stabilizer. The above mentioned unit is a really high class stabilizer but I'm not sure what the particular unit will do when put under such circumstances.
       1

  14. #14
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&amp;D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default

    by ~150V, you mean 140-160V??
    naki aro low?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    @Badhon_raj , PCs are delicate stuff and likes to operate within certain thresholds. The PSU would have to cope if you are facing such troubles, if that's the case I suggest going for a UPS rather than a stabilizer. The above mentioned unit is a really high class stabilizer but I'm not sure what the particular unit will do when put under such circumstances.
    amar ekta question... 150-170V ei range er input k ki ups step up korte parbe? naki battery mode e chole jabe??
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.
       0

  15. #15
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by saadbillah View Post
    by ~150V, you mean 140-160V??
    naki aro low?

    - - - Updated - - -



    amar ekta question... 150-170V ei range er input k ki ups step up korte parbe? naki battery mode e chole jabe??
    The UPS which are sold here are cheap gimmicks and the AVR used in them are not that great. It'll switch to battery mode, hence the suggestion.
       0

  16. #16
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    Where exactly in BD do you have to deal with a constant stream of 1450 volts? ;O
    amader desher bari. Natore district.
    And it is 150v not 1450
    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    @Badhon_raj , PCs are delicate stuff and likes to operate within certain thresholds........
    ami ashole barite tv, light, fan, eshober shathe use korar kotha vabsilam.



    Quote Originally Posted by saadbillah View Post
    by ~150V, you mean 140-160V??
    naki aro low?

    - - - Updated - - -



    amar ekta question... 150-170V ei range er input k ki ups step up korte parbe? naki battery mode e chole jabe??
    amader desher barite voltage er obostha khub kharap. Sharadin 170-180 thake, shondha theke 145-155v thake.

    Thanks to all for replying.
    Last edited by Badhon_raj; August 18th, 2012 at 20:30.
       0

  17. #17
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&amp;D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default

    sharadin e obostha hole to ups e hbe na...
    r diner bela ei stabilizer kaj korbe.... but raate stable nao thakte pare...
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.
       0

  18. #18
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by saadbillah View Post
    sharadin e obostha hole to ups e hbe na...
    r diner bela ei stabilizer kaj korbe.... but raate stable nao thakte pare...
    ki r kora jabe. Amader digi-taal shorkar eibar load shedding komaise. 24 ghontay hardly ~3h load shedding thake. Kintu voltage er ei obostha.
       0

  19. #19
    Member
    • saadbillah's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel D945GCNL | Intel GL40
      • CPU:
      • Core 2 Duo E6300 1.86 GHz | Pentium Dual Core T4200 2.0 GHz
      • RAM:
      • 2 GB | 2 GB
      • Hard Drive:
      • 120 GB | 320 GB
      • Graphics Card:
      • ASUS EN8600GT 512MB Silent Edition | Intel GMA4500
      • Speakers/HPs:
      • F&amp;D F3000U 5:1
      • Power Supply:
      • Generic Crap
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows XP | Windows 7
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64
      • Upload Speed:
      • 18
    saadbillah's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    549

    Default

    2 din por por paper e dey... gotokal saradeshe kono loadshedding hoy nai... obostha tahole ei...
    Vous n'avez pas vraiment connaître quelqu'un qu'en le combattant.
       0

  20. #20
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    I have had no loadsheddings whatsoever here in Mirpur for almost 2 weeks, no clue about your area =/
       0

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Need help buying a Voltage Stabilizer
    By dipanzan in forum Help - General Shopping
    Replies: 5
    Last Post: June 18th, 2012, 20:29
  2. Replies: 9
    Last Post: June 14th, 2012, 20:18
  3. Temperature & voltage Problem in Gigabyte HD 5670
    By s.s.shuvo in forum Technical Support
    Replies: 32
    Last Post: October 15th, 2011, 20:11
  4. Sale (Used) PCN 500VA Stabilizer URGENT SELL at 900/= (FIXED)
    By VANGUARD in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: October 11th, 2010, 00:12
  5. Sale (Used) Voltage Stabilizer
    By saadbillah in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: September 23rd, 2009, 12:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29556 seconds with 14 queries.