User Tag List

Results 1 to 17 of 17

Thread: How To Voice-Chat Ingame?

  1. #1
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default How To Voice-Chat Ingame?

    Title says it all. @Flame and @kabir_sharif2000 vai.

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Set up your mumble server/ventrilio/teamspeak/skype/blergh

  3. #3
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    You can't do it in-game.
    You need Skype or TS/Vent/Mumble.



  4. #4
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    Set up your mumble server/ventrilio/teamspeak/skype/blergh
    Which one of these uses less resources and doesn't cause lag?

  5. #5
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Find your own, everyone has their choices. Mumble is probably the lightest.

  6. #6
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    Find your own, everyone has their choices. Mumble is probably the lightest.
    Is it free?

    - - - Updated - - -

    Ok, just found out it's free to a limited extent. Might suffice for me. Thanks.

  7. #7
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    I use TS and host a server on my LAN. Works for me.



  8. #8
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default

    ts is really good , reliable. onek manush thakleo arame use kora jay. jokhon wow kheltam 25 jon raid a ts a arame alap kortam. kono delay nai , sound o sharp . ts asolei joss.

  9. #9
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by Flame View Post
    I use TS and host a server on my LAN. Works for me.
    How do you host a server on your LAN? Everywhere else I looked into, it's paid!

  10. #10
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    By doing the hosting yourself, if you want it hosted - you'll have to pay someone to do it.

  11. #11
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default

    Quote Originally Posted by AAA Chosen One View Post
    How do you host a server on your LAN? Everywhere else I looked into, it's paid!
    Download TS Server Client, Run it, Give people your IP so they can connect.



  12. #12
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    Quote Originally Posted by Flame View Post
    Download TS Server Client, Run it, Give people your IP so they can connect.
    My IP is dynamic. If I join AngelDrop TS server, make a channel and get my friends to join it, will that be a problem?

  13. #13
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    you want to use the game as voice chat medium?
    counter strike source - k
    cod4 - z
    bfbc2- button bhule gesi

    i use teamspeak to chat

  14. #14
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    He wants a place just for his friends I guess.

    I don't knw about TS, but Mumble has the server version called Murmur. Last time I used it, all I had to do was run it and give the IP to others. I myself had to run the Mumble client and join in.

    But make sure you run Murmur first and then Mumble, or else there might be a conflict with ports and you'll have to redirect it manually, easy but unnecessary.

  15. #15
    Member
    • iGx : Itachi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z270 GAMING PRO CARBON ATX LGA1151
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 3.6GHz Quad-Core
      • RAM:
      • G.Skill Trident Z 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Green 2TB and Samsung 850 EVO-Series 250GB 2.5" SSD
      • Graphics Card:
      • GEFORCE GTX 1060
      • Display:
      • ViewSonic VX2270Smh-LED Black 22" 7ms (GTG) HDMI Widescreen LED Backlight LED Monitor IPS panel 250
      • Sound Card:
      • 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Steel Serise Siberia V2 & Creative Inspire
      • Keyboard:
      • CORSAIR K95
      • Mouse:
      • SteelSeries DIABLO + Fnatic Mouse Pad
      • Controller:
      • PS3 Controller
      • Power Supply:
      • CORSAIR CX 600
      • Optical Drive:
      • Asus DVD ROM RW+-
      • USB Devices:
      • TV CARD, SCANER,Pendrive, wireless Headphone
      • UPS:
      • "LIKES" Back-up to 45min
      • Operating System:
      • MICROSOFT WINDOWS 10 PRO
      • Benchmark Scores:
      • P1567 3DMarks 11
      • Comment:
      • Physics Score 3131 ||Graphics score 1430
      • ISP:
      • Local <3
      • Download Speed:
      • 8.9MB
      • Upload Speed:
      • 6MB
      • Console:
      • 128
    iGx : Itachi's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Khilgaon,Dhaka
    Posts
    603

    Default

    use ts & here is lolbd ts server id :- infernal.dyndns.info

    Come , create channel & Enjoy

  16. #16
    Member
    • LizZzaRd's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock p67 fatal1ty performance series.
      • CPU:
      • Core i5 2500k 3.30 Ghz.
      • RAM:
      • 4x2=8 gig Ripjaw [1600 Mhz]
      • Hard Drive:
      • WD Blue 2TB, Samsung 1 TB[sata],Samsung 40GB[IDE], Zotack 128gb SSD
      • Graphics Card:
      • LeadTek 650Ti Boost 2GB
      • Display:
      • LG 22" LCD
      • Sound Card:
      • On board.
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1/SteelSeries 7H fnatic edition
      • Keyboard:
      • Corsair K65 RGB
      • Mouse:
      • Logitech 402 with SS QcK , Razer goli League of legends edition surface & SS Diablo 3 edition
      • Controller:
      • PS2 Controller.
      • Power Supply:
      • XFX pro core series:450watt.
      • Optical Drive:
      • Asus DvD rom.
      • USB Devices:
      • A4 tech:Webcam,AData CH11 1TB[USB 3.0].
      • UPS:
      • DigitalX.
      • Operating System:
      • Win 10 x64
      • Benchmark Scores:
      • Processor:7.5; Ram:7.8; Gpu:7.7; Hdd:5.9
      • Comment:
      • If there's anythin exists on planet after my parents and gf,then my pc'll come first.
      • ISP:
      • Next Gen
      • Download Speed:
      • 130+
      • Upload Speed:
      • 80+
    LizZzaRd's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka.
    Posts
    442

    Default

    i use raidcall nd ts both.. but sound quality of raidcall is way better than ts.. try it...

  17. #17

    Default

    Anybody can help me getting mumble working on windows 7 using banglalion wimax 1mbps connection? i need to connect to a server with port 31214 but failing to do so.

    Sorry about bumping the thread, but i m desperate :S

    thanks in advance!

Similar Threads

  1. AI vs AI (chat bots)
    By CvP in forum Fun
    Replies: 6
    Last Post: August 30th, 2011, 21:24
  2. Replies: 4
    Last Post: January 10th, 2011, 09:52
  3. Web/IRC Chat Help
    By Codex in forum Internet
    Replies: 11
    Last Post: January 1st, 2011, 02:17
  4. Bangla Voice for CSS radio!!!
    By cRush in forum CS: Source
    Replies: 6
    Last Post: April 18th, 2010, 11:10
  5. New Web Chat System
    By CvP in forum Announcements
    Replies: 30
    Last Post: October 27th, 2009, 23:34

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.26570 seconds with 14 queries.