User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: Questions about Arkham city dx11 patch and DLC?

  1. #1
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Question Questions about Arkham city dx11 patch and DLC?

    i cant run batman arkham city in dx11, heard there is a dx11 patch so i can run it without having fps bug. Please gimme direct or torrent link.



    and how is the Harley quinns reveng DLC? i saw it in the shop yesterday... is it worth buying? any review about the missions? video? what's its size? can i download it?

  2. #2
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    BUMP
    played HQR dlc.
    but need to play nightwing and robin dlc.
    TORRENT/DIRECT LINK PLIZZZZZZZZZZ


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    BUMP
    played HQR dlc.
    but need to play nightwing and robin dlc.
    TORRENT/DIRECT LINK PLIZZZZZZZZZZ
    bump.

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    BUMP
    played HQR dlc.
    but need to play nightwing and robin dlc.
    TORRENT/DIRECT LINK PLIZZZZZZZZZZ
    bump again

  4. #4
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    BUMP
    played HQR dlc.
    but need to play nightwing and robin dlc.
    TORRENT/DIRECT LINK PLIZZZZZZZZZZ


    - - - Updated - - -



    bump.
    Hope this helps....http://thepiratebay.se/torrent/6846202


  5. #5
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    thnx a lot repu added

    - - - Updated - - -

    I now need Arkham city Directx 11 patch

  6. #6
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    thnx a lot repu added

    - - - Updated - - -

    I now need Arkham city Directx 11 patch
    well i played the game in directX 9 so haven't used it personally...but got it on google...http://www.2shared.com/file/bBkaa5Zp...Final_Pat.html
    hope it helps...

    - - - Updated - - -

    Or u can try this http://www.skidrowgames.net/batman-a...fightclub.html


  7. #7
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by maheer.dhruba View Post
    Hope this helps...
    bro i dled and installed that dlc to my arkham city directory, a bmgame folder has been created but there is no executable file on that folder. How can I run the dlc??


    (i bought harley quinns revenge week ago from a shop. i had to start storymode everytime to open dlc button on the menu. but if i do that here, no dlc button is showed on the menu )

    please help

  8. #8
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    hmmm...frankly speaking..i havent tried this DLC yet...so no idea of mine..i googled ur query and found this as the best option...:/
    Well,have u read the comments on the torrent page??
    i got this Harley quine DLC...some ppl had similar probs..u can see the comments..it may work...*fingers crossed* :S
    http://www.skidrowgames.net/batman-a...venge-dlc.html


  9. #9
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    nah comment porsi kintu labh holo na... dlc r khelbar parlam na
    srry for late reply...

  10. #10
    Member
    • maheer.dhruba's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV rev 2.0
      • CPU:
      • Core i5 4460 @3.2Ghz
      • RAM:
      • Avexir (2x4)Gb 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 290 4GB OC edition 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5 inch 1080p
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5.1 channel
      • Keyboard:
      • Thermaltake Knucker
      • Mouse:
      • A4tech bloody v3
      • Controller:
      • Logitech f310
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 Gold @Thermaltake Spacecraft
      • Optical Drive:
      • samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Corsair 32GB usb 3.0
      • Operating System:
      • Windows 8.1 pro 64bit
      • Comment:
      • I'm Loving it!!! :)
      • ISP:
      • X-link 1Mbps
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 128 KBps
    maheer.dhruba's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narayanganj, Bangladesh
    Posts
    1,306

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    nah comment porsi kintu labh holo na... dlc r khelbar parlam na
    srry for late reply...
    hmmm...then sorry man..couldnt help ya...btw did the patch work??


  11. #11
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    tagging @anik_lc bro i downloadedand installed that dlc (http://thepiratebay.se/torrent/6846202) to my arkham city directory, a bmgame folder has been created but there is no executable file on that folder. How can I run the dlc??


    (i bought harley quinns revenge week ago from a shop. i had to start storymode everytime to open dlc button on the menu. but if i do that here, no dlc button is showed on the menu )

  12. #12
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    tagging anik_lc bro i downloadedand installed that dlc (http://thepiratebay.se/torrent/6846202) to my arkham city directory, a bmgame folder has been created but there is no executable file on that folder. How can I run the dlc??


    (i bought harley quinns revenge week ago from a shop. i had to start storymode everytime to open dlc button on the menu. but if i do that here, no dlc button is showed on the menu )
    bump.

  13. #13
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    BUMP again

    played Harley Quinns dlc.

    but need to play nightwing and robin dlc.
    TORRENT/DIRECT LINK PLIZZZZZZZZZZ


  14. #14
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    i downloaded this http://thepiratebay.se/torrent/68462...y.DLC.PACK-R.G
    and installed the dlc but cant run it... How to run the dlc? pliz help :s

    - - - Updated - - -

    Revelations-The lost Archive dlc fail er por Arkham city nightwing dlc o fail.


    I finally got it- no more bullshit dlc download, main game e ja ase tai khelbo

Similar Threads

  1. Batman: Arkham City
    By pollob.codename13 in forum Action-Adventure
    Replies: 1598
    Last Post: January 4th, 2014, 14:01
  2. need batman arkham city dx11 patch dwnld link !!!
    By Bijoy Faith in forum Action-Adventure
    Replies: 3
    Last Post: April 24th, 2012, 23:32
  3. Batman: Arkham City
    By pollob.codename13 in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 1093
    Last Post: December 1st, 2011, 09:34
  4. Batman arkham city available!
    By muscle in forum XBOX
    Replies: 4
    Last Post: November 11th, 2011, 22:28
  5. Batman: Arkham City PC
    By Sunny in forum General PC Gaming
    Replies: 1
    Last Post: January 26th, 2011, 01:30

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.24928 seconds with 14 queries.