User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: XBOX 360 Controller and Sound Problems

  1. #1
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Unhappy XBOX 360 Controller and Sound Problems

    Hello Guys of BG, i have a couple of problems with my XBOX 360 Controller and an audio problem, the first problem is that my controller is Wireless and when ingame the Controller Vibrates the controller gets disconnected, now i know that's a common problem among Xbox 360 users but i REALLY Need to know where to have this problem fixed like Bashundhara City or IDB, i also have a Plug and Charge Kit, but i don't like using it since it restricts my mobility, and i REALLY Don't want to buy another Controller. Now to the 2nd Problem, you know how the sound is when you watch a Movie in VLC Player at 400% OR 200% (in the latest version) and the sound gets all fuzzy and stuff thats exactly what happens to me in some parts of a game like an exploding scene, Btw i use a Toshiba LCD TV, and i have bass boost and surround enabled and with surround off the fuzziness decreases but not completely so any help is appreciated.

  2. #2
    Member
    • ramiz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMS - E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X4
      • RAM:
      • 2 + 4GB Transcend DDR3 1333MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon 6770
      • Display:
      • Benq GL930
      • Sound Card:
      • Built In Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP HTF600
      • Keyboard:
      • Generic
      • Mouse:
      • Generic
      • Controller:
      • 2 Genuine Xbox360 wireless controllers
      • Power Supply:
      • Thermaltake lite power 430W
      • Optical Drive:
      • Sony DVD RW
      • USB Devices:
      • Xbox 360 wireless receiver for windows
      • Operating System:
      • Windows 7 64 Bit Ultimate
    ramiz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oblivion
    Posts
    487

    Default

    the controller getting disconnected when it vibrates ingame is not caused because your controller is faulty or anything, rather your batteries are running low nd all you need to do is get em changed. As for the sound issue, sorry but I can't really help you.

  3. #3
    Member mahadi360's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Shaymoli,Dhaka
    Posts
    224

    Default

    when did the sound problem first showed up?? or is it from the beginning??
    You are that,what you are in BLACK

  4. #4
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by ramiz View Post
    the controller getting disconnected when it vibrates ingame is not caused because your controller is faulty or anything, rather your batteries are running low nd all you need to do is get em changed. As for the sound issue, sorry but I can't really help you.
    Well it seems the battery finishes within like 5 hours or so, and i can't find rechargeable batteries here and EVEN WHEN I HAD full batteries this im pretty sure happened ingame.

    @mahadi360 i don't know for sure, because i've had this xbox 360 for 3 years and i went hiatus for 1 and a half years ( i know real f'ed up) and maybe it wasnt from the beginning i really wish i could record the sound but theres to much noise around me.

  5. #5
    Member mahadi360's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Shaymoli,Dhaka
    Posts
    224

    Default

    well you can look up in bd,because i think at least there will be a shop which they have it...

    And you can check the cables.if u r using HDMI,(local HDMI cable around 400-800 tk,shows this problm after 2-3 yrs),then just check another cable and,try it! i guess it will work then ..
    You are that,what you are in BLACK

  6. #6
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by mahadi360 View Post
    well you can look up in bd,because i think at least there will be a shop which they have it...

    And you can check the cables.if u r using HDMI,(local HDMI cable around 400-800 tk,shows this problm after 2-3 yrs),then just check another cable and,try it! i guess it will work then ..
    Well actually im using the component HD cable which is brought from NY and its still in good condition, so i'm guessing its not with the cable, could be with tv or xbox 360.

  7. #7
    Member mahadi360's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Shaymoli,Dhaka
    Posts
    224

    Default

    Quote Originally Posted by TheNutKicker View Post
    Well actually im using the component HD cable which is brought from NY and its still in good condition, so i'm guessing its not with the cable, could be with tv or xbox 360.
    well if any of ur friends have a HDMI cable,u can give a try,or maybe the prblem is with TV or XBOX;experiment always brings good results!!
    You are that,what you are in BLACK

  8. #8
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by mahadi360 View Post
    well if any of ur friends have a HDMI cable,u can give a try,or maybe the prblem is with TV or XBOX;experiment always brings good results!!
    I'm Guessing you wouldn't know how to connect a Phillips 5.1 Surround Speaker to my Xbox 360 would you.

  9. #9
    Member mahadi360's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Shaymoli,Dhaka
    Posts
    224

    Default

    Quote Originally Posted by TheNutKicker View Post
    I'm Guessing you wouldn't know how to connect a Phillips 5.1 Surround Speaker to my Xbox 360 would you.
    \

    Nope sorry,i'm a noob
    You are that,what you are in BLACK

  10. #10
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by mahadi360 View Post
    \

    Nope sorry,i'm a noob
    Umm, My Wireless Controller thingy is fixed but im too poor to go to the store and buy batteries every 6-10 hours, and my Play and Charge kit is causing my power brick to get Red Lights so i think i need to buy another power brick and maybe another play and charge kit (its also making noise, buts i expected that since it blew it and someone fixed it) you wouldn't know where to buy one would you.

  11. #11
    Member mahadi360's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Shaymoli,Dhaka
    Posts
    224

    Default

    well.you can contact these ads,i'm not sure,but they are in BD :

    http://www.clickbd.com/bangladesh/45...360-black.html

    http://www.clickbd.com/bangladesh/45...360-black.html

    you may try ''electronic museum in rifels square'' you will find it there!! and of course you can go to bashundhara city level 7.i don't have the idea of particuler shops,but i think you will find it there
    You are that,what you are in BLACK

  12. #12
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by mahadi360 View Post
    well.you can contact these ads,i'm not sure,but they are in BD :

    http://www.clickbd.com/bangladesh/45...360-black.html

    http://www.clickbd.com/bangladesh/45...360-black.html

    you may try ''electronic museum in rifels square'' you will find it there!! and of course you can go to bashundhara city level 7.i don't have the idea of particuler shops,but i think you will find it there
    Yeah its official my plug and charge kit is dead ok then 'SALUTE ARMS, FIRE'

Similar Threads

  1. Problems connection xbox to xbox live
    By x360gamer in forum XBOX
    Replies: 1
    Last Post: July 14th, 2012, 00:45
  2. Replies: 4
    Last Post: July 13th, 2012, 21:25
  3. Replies: 5
    Last Post: August 14th, 2011, 23:24
  4. Replies: 1
    Last Post: May 22nd, 2011, 22:36
  5. Replies: 4
    Last Post: July 8th, 2010, 17:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23609 seconds with 14 queries.