User Tag List

Results 1 to 16 of 16

Thread: BUNCH OF XBOX 360 Queries and Problems

  1. #1
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Cool BUNCH OF XBOX 360 Queries and Problems

    Before i start this thread im gonna tag @dipanzan @aayman , @faisal.amir.bd

    Now guys as you know i have modded my XBOX 360 PRO 60GB from a Store called 'Fusion' in Bashandhara City, now they modded it with LT+3 and gave me some Game patches for games like Skyrim,MW3 And Gears of War 3,

    1.I Cannot Install Mass Effect 3 (2 Discs) on my Hard Drive is that normal or is there something wrong with my Disc

    2. After i install Skyrim and try to play, it says 'Failed to Authorize Disc' , but i can play it without installing but it gets a lot of Scratches and takes alot of time to load a damn map.

    3. I've been told games like Mass Effect 3 , Max Payne 3, and even Naruto Ultimate Ninja Storm generations cannot be installed on my XBOX 360 and when i try to They stop at 48%, 76%, BUT I Can INSTALL AND PLAY Ghost Recon Future Soldier and also Assassins Creed Revelations and even HALO 3 without any problems, so i don't know whether there lying with me or not.

    4. I tried to play Gears of War 3 on my 360 after installing buy it has the same problem as Skyrim, but after i deleted it from my HDD, i could play for about a few minutes than it said Failed to Authorize Disc and i tried again it said Failed to Authorize Disc,i also tried clearing system Cache to no avail

    5.I Bought a New game called Spec Ops the Line and it looks SQUEAKY Clean but after 29 % of installing it to my HDD it said Disc could not be Read, is there any way to install them to my HDD.
    Last edited by TheNutKicker; July 24th, 2012 at 21:43.

  2. #2
    Member
    • -xeibit's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Gskill ripjaws 16GB @ 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB BLUE
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 380 Nitro 4GB
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach EarForce X-RAY
      • Keyboard:
      • CM Storm Quickfire Rapid (MX BLUE) with PBT Blank White Keycaps
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei Paired with Hyper X Fuxy (Large)
      • Controller:
      • XFX Xgear Dual Reflex Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 630w Modular
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • <3
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 96 KBps
      • Console:
      • 2
    -xeibit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    224

    Default

    I had the same prob after LT2. Ora dvd er lens e kisu ekta kore tai eita hoy. Then manush re 4k dia lens kinte force kore. Amr LT2 korar por theke silver disk gula cholto na but golden gula cholto. So check ur disks.

    Ple
    ase Quote or PM me if you want a response.

  3. #3
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by XEiBIT View Post
    I had the same prob after LT2. Ora dvd er lens e kisu ekta kore tai eita hoy. Then manush re 4k dia lens kinte force kore. Amr LT2 korar por theke silver disk gula cholto na but golden gula cholto. So check ur disks.
    A holes man A Holes, my Skyrim is a silver disc so now i have to play it with alot of loading time and scratches.

  4. #4
    Member
    • -xeibit's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Gskill ripjaws 16GB @ 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB BLUE
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 380 Nitro 4GB
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach EarForce X-RAY
      • Keyboard:
      • CM Storm Quickfire Rapid (MX BLUE) with PBT Blank White Keycaps
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei Paired with Hyper X Fuxy (Large)
      • Controller:
      • XFX Xgear Dual Reflex Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 630w Modular
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • <3
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 96 KBps
      • Console:
      • 2
    -xeibit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    224

    Default

    Amr skyrim golden disk silo baicha gesi shanti te game ta shesh korte parsi. BTW skyrim ekta awesome game i just love it also fallout

    Ple
    ase Quote or PM me if you want a response.

  5. #5
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by XEiBIT View Post
    Amr skyrim golden disk silo baicha gesi shanti te game ta shesh korte parsi. BTW skyrim ekta awesome game i just love it also fallout
    Where did you buy it, is it LT+3.0 Patched.

  6. #6
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Sorry man I don't know much about Xbox. Tag aayman/Hemlock/ELITE GUY, they can help.

  7. #7
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    thanks dipanzan tagging @Hemlock @ELITEGUY

    - - - Updated - - -

    thanks dipanzan tagging @Hemlock @ELITEGUY
    Last edited by TheNutKicker; July 25th, 2012 at 16:16.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    1 & 3) Playbox copies cannot be installed on hard drive, period.
    2 & 4) Authorization Failed= Faulty Disc
    5) Faulty Disc

  9. #9
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by xK0ZAKx View Post
    1 & 3) Playbox copies cannot be installed on hard drive, period.
    2 & 4) Authorization Failed= Faulty Disc
    5) Faulty Disc
    OK, but how come i can install games like Halo 3, AC:R, And Even Ghost Recon which are pretty new, and is there any way to have skyrim installed on my xbox 360 namely because it takes more time to load then my computer does and can the guys in game source tell me how to fix this, and for #4 i took some advice and tried downloading some title updates from xbuc and transferring them to the xbox, after i transferred them i could play for about 20 minutes and after that i had a 'Disc Not Supported' Error and this keeps happening to my on Gears of War 3, so im assuming i f'ed something up and does #5 contradict what you said about #1 and 3 that playbox games cannot be installed on my hard drive.

  10. #10
    Member
    • -xeibit's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Gskill ripjaws 16GB @ 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB BLUE
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 380 Nitro 4GB
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach EarForce X-RAY
      • Keyboard:
      • CM Storm Quickfire Rapid (MX BLUE) with PBT Blank White Keycaps
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei Paired with Hyper X Fuxy (Large)
      • Controller:
      • XFX Xgear Dual Reflex Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 630w Modular
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • <3
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 96 KBps
      • Console:
      • 2
    -xeibit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    224

    Default

    Quote Originally Posted by TheNutKicker View Post
    Where did you buy it, is it LT+3.0 Patched.
    It was LT2. Boshundhara theke koraisi and those ¤¤¤¤¤¤¤ ate my lens

    Ple
    ase Quote or PM me if you want a response.

  11. #11
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    If some XGD3 game cud be installed on the hdd cuz those were proper burns and those are hard to find and u need a properly burned disc for skyrim & gears of war 3 to work. Proper burning needs xgd3 ripped iso being burned on compatible mitsubishi or verbatim disks on a ihas burner. I did proper burns which can be installed properly on the hdd. You can check the LT+3 thread on the xbox section u wud see what and how i did the proper burns.
    Last edited by xK0ZAKx; July 25th, 2012 at 23:43.

  12. #12
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by XEiBIT View Post
    It was LT2. Boshundhara theke koraisi and those ¤¤¤¤¤¤¤ ate my lens
    Did the game itself screw your lens or did it get f'ed up when they modded it, and @xK0ZAKx i have a silver skyrim disc which makes the dvd drive spin to the fullest, do you think it will be bad for my xbox and that my lens could die and do you know where i can find Proper Burns in Stores.

  13. #13
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    You can try visiting Game Source @ Bashundhara City 6th floor. But i would recommend u to visit this facebook group, as far as i remember they used do xbox 360 custom burns (www.facebook.com/techmology), ask them to burn you a proper copy of skyrim & you dont need patches for a proper xgd3 burned game, the disc u got was probably truncated i.e LT+2 disc not LT+3 thats why there is that patching thing.
    Last edited by xK0ZAKx; July 26th, 2012 at 00:41.

  14. #14
    Member
    • -xeibit's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85-G43 Gaming
      • CPU:
      • Intel i5 4590
      • RAM:
      • Gskill ripjaws 16GB @ 1600MHz
      • Hard Drive:
      • WD 1TB BLUE
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 380 Nitro 4GB
      • Display:
      • Dell S2240L
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach EarForce X-RAY
      • Keyboard:
      • CM Storm Quickfire Rapid (MX BLUE) with PBT Blank White Keycaps
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei Paired with Hyper X Fuxy (Large)
      • Controller:
      • XFX Xgear Dual Reflex Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smartpower 630w Modular
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • <3
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 128 KBps
      • Upload Speed:
      • 96 KBps
      • Console:
      • 2
    -xeibit's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    224

    Default

    The mod ate my lens. Skyrim dvd has nothing to do with it. Sometimes scratched disks can screw ur lens. So be careful. And yah using a disk a lot can cause many scratches.

    - - - Updated - - -

    *a single disk

    - - - Updated - - -

    Yah techmology got some info alright.

    Ple
    ase Quote or PM me if you want a response.

  15. #15
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    Quote Originally Posted by xK0ZAKx View Post
    You can try visiting Game Source @ Bashundhara City 6th floor. But i would recommend u to visit this facebook group, as far as i remember they used do xbox 360 custom burns (www.facebook.com/techmology), ask them to burn you a proper copy of skyrim & you dont need patches for a proper xgd3 burned game, the disc u got was probably truncated i.e LT+2 disc not LT+3 thats why there is that patching thing.
    Well honestly i have no idea what truncated and xgd3 means I'm somewhat a novice in these types of things but I'll assume that the copy of Skyrim i got is truncated, though i tried some other copies of Skyrim in game source and none of them worked, they either had 'disc not supported or just said play game and did not have the option to 'install now' which i had with my copy of skyrim, they said that the copy of skyrim i got was already patched ( i got my copy of skyrim from a shop called 'game shop' opposite of exclusive game zones')
    Last edited by TheNutKicker; July 26th, 2012 at 01:11.

  16. #16
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default

    bumpy

    - - - Updated - - -

    - - - Updated - - -

    @xK0ZAKx Okay i bought a LT+3.0(Melody Disc) Gears of War 3 (i also deleted all the patches for the game) from a guy and i can play it fine completely on the Disc but after installing it onto the hard drive i get the same error 'Failed to Authorize Disc',i also went to Gamesource yesterday and bought NFS THE RUN and installed it but it wouldn't play from the HDD but after the Picci changed the Disc i could, i asked Hakim Guy at Game Source if they knew or sold Proper Burned LT+3.0 Disc and i think they didn't even understand what Proper Burning Meant, know i am really Confused, the person told me that the GOW3 was LT+3.0 Patched and i could install and play it but i can't, so im REALLY Desperate to understand what i should do.

Similar Threads

  1. Problems connection xbox to xbox live
    By x360gamer in forum XBOX
    Replies: 1
    Last Post: July 14th, 2012, 00:45
  2. Replies: 4
    Last Post: July 13th, 2012, 21:25
  3. queries about buying a new xbox
    By shuvin in forum XBOX
    Replies: 16
    Last Post: April 3rd, 2011, 19:47
  4. Replies: 3
    Last Post: October 14th, 2010, 23:25
  5. Replies: 4
    Last Post: July 8th, 2010, 17:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.26391 seconds with 14 queries.