User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Showing Wrong CLock SPeeD of RAM and Processor

  1. #1
    Member
    • king_showrav416's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • Intel Core i3-530 @3.3GHz
      • RAM:
      • TwinMOS Twister @1600Mhz 4GB with Heat Sink
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG HD502HJ 500GB
      • Graphics Card:
      • MSI R6850 Cyclone PE/OC
      • Display:
      • SAMSUNG 20" LED SA300
      • Sound Card:
      • Realtek HD audio Built in
      • Speakers/HPs:
      • Creative inspire 2:1|| A4tech HS-28
      • Keyboard:
      • Logitech Y-SZ49
      • Mouse:
      • A4TECH K4-28D
      • Power Supply:
      • ThermalTake Tr2 380w 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW SH-S223c
      • USB Devices:
      • Team 4GB Pen drive
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64bit
      • Comment:
      • HaPPY :)
      • ISP:
      • BTCL 512kbps
      • Download Speed:
      • ~64
      • Upload Speed:
      • 28
    king_showrav416's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    397

    Unhappy Showing Wrong CLock SPeeD of RAM and Processor

    Hi Members,
    my Clock Speed is Showing Wrong....
    I am Showing my Clock Speed Screen Shots.....
    Plz Solve it......

















    Only This BenchMark is Showing Different From Others.....


    Why They Are Showing Wrong....
    R they Running on this Wrong Clock Speed?????
    Last edited by king_showrav416; June 29th, 2012 at 23:55.

  2. #2
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Try reseting the BIOS to the defaults or manually set clocks.
    Last edited by Codex; July 2nd, 2012 at 17:29.

  3. #3
    Member
    • king_showrav416's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • Intel Core i3-530 @3.3GHz
      • RAM:
      • TwinMOS Twister @1600Mhz 4GB with Heat Sink
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG HD502HJ 500GB
      • Graphics Card:
      • MSI R6850 Cyclone PE/OC
      • Display:
      • SAMSUNG 20" LED SA300
      • Sound Card:
      • Realtek HD audio Built in
      • Speakers/HPs:
      • Creative inspire 2:1|| A4tech HS-28
      • Keyboard:
      • Logitech Y-SZ49
      • Mouse:
      • A4TECH K4-28D
      • Power Supply:
      • ThermalTake Tr2 380w 80+ Bronze
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW SH-S223c
      • USB Devices:
      • Team 4GB Pen drive
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 64bit
      • Comment:
      • HaPPY :)
      • ISP:
      • BTCL 512kbps
      • Download Speed:
      • ~64
      • Upload Speed:
      • 28
    king_showrav416's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    397

    Default

    Quote Originally Posted by eXcavator View Post
    Try reseting the BIOS to the defaults or manually set clocks.

    .
    konta Dibo Load Fail Optimize Default..............??????
    Last edited by Codex; July 2nd, 2012 at 17:29.

  4. #4
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Ignore it, that's Intel Speedstep at work for the cpu clocks. Memory clocks are irrelevant, as for the usable thing: It's probably your gpu hogging some memory to boost itself.

    Pay it no mind, everything is fine.

Similar Threads

  1. CMOS clock problem
    By showdown_king in forum Technical Support
    Replies: 3
    Last Post: September 27th, 2011, 15:03
  2. Replies: 4
    Last Post: September 25th, 2011, 20:55
  3. Over Clock it babe...(GPU)
    By Mohiuddin in forum GPU
    Replies: 86
    Last Post: December 30th, 2010, 21:09
  4. How 2 Over clock a GPU or Processor ?
    By TAHMID in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: January 17th, 2009, 23:00
  5. Replies: 53
    Last Post: September 12th, 2008, 15:08

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16943 seconds with 14 queries.