User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: WLAN help. Connect phone to pc.

  1. #1
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default WLAN help. Connect phone to pc.

    Hi, I want to connect my phone to my pc with wifi. Main purpose: data transfer. Is it possible? What do I need? USB wifi adapter?
    What will be the cheapest solution?
    Any comment will be helpful. Thanks..

  2. #2
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    for Symbian sets use the app called SymSMB 4 ....u need wlan ...which u can create using a wifi router or a wlan card(cheap solution)

  3. #3
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by optimus prime View Post
    for Symbian sets use the app called SymSMB 4 ....u need wlan ...which u can create using a wifi router or a wlan card(cheap solution)
    thanks.
    can you mention any model with price?

  4. #4
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    thanks.
    can you mention any model with price?
    http://www.ryanscomputers.com/model....&iid=4915&#Top

    http://www.ryanscomputers.com/model....&iid=5243&#Top

  5. #5
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    ok. Will search for them here in rajshahi.
    Last edited by Badhon_raj; June 21st, 2012 at 21:09.

Similar Threads

  1. i Can not connect
    By khekz in forum BTCL
    Replies: 2
    Last Post: November 17th, 2011, 22:00
  2. Mobile WLAN
    By cyanid3 in forum Internet
    Replies: 9
    Last Post: August 16th, 2011, 17:36
  3. How do I set up secure WiFi/WLAN with Qubee?
    By TehGoatLord in forum WiMAX
    Replies: 11
    Last Post: May 24th, 2011, 14:25
  4. is there anyone who uses Connect BD?
    By Speed in forum ISP
    Replies: 6
    Last Post: November 6th, 2010, 14:03
  5. Can i connect a 360 with a LCD ?
    By TAHMID in forum XBOX
    Replies: 53
    Last Post: April 17th, 2010, 16:23

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17970 seconds with 14 queries.