User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: Luminas UPS onek khujeo pelam na...Er bikolpo valo kono UPS keu suggest korben plz?

  1. #1

    Default Luminas UPS onek khujeo pelam na...Er bikolpo valo kono UPS keu suggest korben plz?

    Luminas UPS onek khujeo pelam na...Er bikolpo valo kono UPS keu suggest korben plz? Amr 1200 VA Ups dorkar, karon PSU 650 watt..Rahim Afroz 1000 VA matro 600 watt dey..Luminas er sathe Rahim Afroz er chukti ses..so eta r BD te asbe na sunlam..eta ki sotti?


    Processor intel Core i7 2600 Clock Speed (GHz) - 3.40
    MB-Gigabyte GA-Z77-D3H

    amr PSU Thermaltake SMART / Modular / 650W
    http://www.ucc-bd.com/thermaltake-sm...us-bronze.html

    AGP card: Readon HD 7870
    Last edited by Roni_yhs; June 17th, 2012 at 17:50.

  2. #2
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default

    Quote Originally Posted by Roni_yhs View Post
    Luminas UPS onek khujeo pelam na...Er bikolpo valo kono UPS keu suggest korben plz? Amr 1200 VA Ups dorkar, karon PSU 650 watt..Rahim Afroz 1000 VA matro 600 watt dey..Luminas er sathe Rahim Afroz er chukti ses..so eta r BD te asbe na sunlam..eta ki sotti?
    RahimAfrooz 1200W should be good
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  3. #3
    Member
    • Sumit Pramanik's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus V Formula With ThermalTake Armor A60 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K 3.3GHz with CoolerMaster Hyper 212X
      • RAM:
      • GSkill TridentX - F3-2400C10D-8GTX
      • Hard Drive:
      • SanDisk Extreme SSD 120GB, WD Caviar Black 2TB x 2, WD Caviar Green 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GeForce GTX 960 STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
      • Display:
      • LG 22MP68VQ-P 21.5 inch
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab B70 Speaker System; Sennheiser HD598SE
      • Keyboard:
      • Corsair K95 RGB Platinum
      • Mouse:
      • Asus ROG Gladius II
      • Controller:
      • Don't need one..........
      • Power Supply:
      • Delta EX GPS-650AB B 650W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • PowerTree S1250P 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional
      • Comment:
      • Up-gradation Completed. Online. All system stable. Now I can sleep.
      • ISP:
      • Quick Online (Earth Telecommunication Pvt. Limited)
      • Download Speed:
      • 4Mbps
      • Upload Speed:
      • 4Mbps
    Sumit Pramanik's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    226

    Cool NOO RA 1200W bro

    Quote Originally Posted by avas911 View Post
    RahimAfrooz 1200W should be good
    As far as I know there is no 1200VA (Not 1200W I think) of RahimAfrooz...... Their highest UPS is 1000VA. And @Roni_yhs I'm also using RA1000VA with 650W Delta PSU. I cant see your gadget, but if it actually consume less than 600W then I hope it will be okay to have a 1000VA with that rig................
    Danger is REAL, Fear is a Choice

  4. #4
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by avas911 View Post
    RahimAfrooz 1200W should be good
    RA'r kono 1.2kVA nai Salman bhai, oita maybe Luminous.

    Btw @Roni_yhs , even though you have a 650 PSU chances are that you are not using 50% of its capacity. A good brand 800VA will do fine if you only need to shutdown the PC saving your work.

    We can help more if you can list your components here.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post

    We can help more if you can list your components here.
    Bro 100% Load Supprted UPS dorkar. 50% na..I dont want to take any risk...
    niche dilam...config..aro kisu jante chaile bolen...

    Processor intel Core i7 2600 Clock Speed (GHz) - 3.40
    MB-Gigabyte GA-Z77-D3H


    amr PSU Thermaltake SMART / Modular / 650W
    http://www.ucc-bd.com/thermaltake-sm...us-bronze.html

    AGP card: Readon HD 7870

    650 watter PSU jodi 600 watt maximum supported rahim afroz er UPS diye chalai tahole PSU er khoti hobe na?karon PSU te lekha continious 650 watt power dey...
    Last edited by Roni_yhs; June 17th, 2012 at 17:50.

  6. #6
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    The 1000VA RA should be good enough for that system.

  7. #7
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Roni_yhs View Post
    Bro 100% Load Supprted UPS dorkar. 50% na..I dont want to take any risk...
    niche dilam...config..aro kisu jante chaile bolen...

    Processor intel Core i7 2600 Clock Speed (GHz) - 3.40
    MB-Gigabyte GA-Z77-D3H


    amr PSU Thermaltake SMART / Modular / 650W
    http://www.ucc-bd.com/thermaltake-sm...us-bronze.html

    AGP card: Readon HD 7870

    650 watter PSU jodi 600 watt maximum supported rahim afroz er UPS diye chalai tahole PSU er khoti hobe na?karon PSU te lekha continious 650 watt power dey...
    Your system at 100% load is pulling what, maybe a mere 250w or even less. The RA 1kVA is a good unit, I own one but the alarm is kinda annoying or you can look into Micro, I heard they're good.

  8. #8

    Default

    thanks bro..

    Sumit, I am asking same question to you..As u are using that Rahim Afroz UPS...


    1) 650 watter PSU jodi 600 watt maximum supported rahim afroz er UPS diye chalai tahole PSU er khoti hobe na?karon PSU te lekha continious 650 watt power dey

    2) Game khela obosthay Curent chole gele pc restart hoy ki?

    3) Curent chole gele kotokkon backup dey game khela obosthay?
    Last edited by Roni_yhs; June 17th, 2012 at 18:14.

  9. #9
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Roni_yhs View Post
    1) 650 watter PSU jodi 600 watt maximum supported rahim afroz er UPS diye chalai tahole PSU er khoti hobe na?karon PSU te lekha continious 650 watt power dey
    Your PC will only use the power it needs, even if your PSU capable of providing more. It's a common misconception and that label "continuous 650w" is just marketing, it shows the strength of the PSU at certain working temperatures and the amount of watts it can deliver when stressed.

    My previous AMD system would score ~30mins idle, and that too after 6-7months with the RA 1kVA. It's a good unit but it has it's perks like the annoying alarm, response time. If you can find the Luminous 1kVA, go for it!

  10. #10
    Member
    • optimus prime's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI K9A2C-ff v1
      • CPU:
      • AMD 64X2 5200+
      • RAM:
      • Transend 4GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • 1T Hitachi+750GB Samsung+500GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI 4850 512MB DDR3 & 4830 512MB DDR3 in Xfire
      • Display:
      • ASUS MS228
      • Sound Card:
      • Built-in Realtek
      • Speakers/HPs:
      • F&D F6000(5:1)
      • Keyboard:
      • A4TECH
      • Mouse:
      • A4TECH 747H
      • Controller:
      • Chinese
      • Power Supply:
      • Valuetop 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS
      • UPS:
      • MICRO 1000VA(Customized)
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 1024
      • Upload Speed:
      • 256

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    350

    Default

    Micro is pretty nice .....been using it for a long time with modding .....go for micro/sendon/RA ....1 kVA unit of any of these brands should meet ur demands but none of which will give u any real backup other than the time to save ur work and shut down the pc

  11. #11
    Member
    • radeef's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-USB3-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1GHz 6MB Cache, cooled by Thermeltake Frio Advanced
      • RAM:
      • Transcend 16GB DDR3 1333 MHz; 4 X 4 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend 720SSD 128GB SATA III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 670 2GB Power Edition OC
      • Display:
      • ASUS ML229H 22 inch LED 1920 X 1080 P
      • Sound Card:
      • Built in Audio Chipset - Realtek ALC889 codec, Audio Channel - 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2721E 2.1 system, Steelseries Siberia V2 Full-size
      • Keyboard:
      • Logitech G19 Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013 edition+Ttesports Black Element+Ttesports Pyrhuss Speed mouse pad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD-RW
      • USB Devices:
      • WD My Passport 2TB+Transcend J25M2 500GB External HDD's
      • UPS:
      • Luminous 1200VA Solo
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultra 64-bit
      • Benchmark Scores:
      • PC Mark 7 - 4558
      • Comment:
      • Packed in Thermaltake Commander mid tower casing with medium quality cable management system
      • ISP:
      • Qubee 1Mbps
      • Download Speed:
      • 100 - 125 Kbps
      • Upload Speed:
      • Depends :|
    radeef's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    715

    Default

    Sobai RA bad diye Lumi kinche bolei ki Rahim Afrooz lumi er sathe deal off kore dise?

  12. #12
    Member
    • Sybaris Caesar's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DH61WW B3 Rev.
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.10 Ghz
      • RAM:
      • Kingston KVR1333D3N9/4G 4GB DDR3 1333 Mhz
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 7200.12 1TB 7200 RPM
      • Graphics Card:
      • Leadtek Winfast GTX 560 ti 1GB GDDR5 822/1644/4008
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • Thermaltake Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • Original Xbox 360 Wireless
      • Power Supply:
      • Cooler Master G550M
      • Optical Drive:
      • Samsung SH222 22x DVD Writer
      • UPS:
      • Orlando 800va(packet e lekha apollo)
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • Upload Speed:
      • ∞
    Sybaris Caesar's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Nowy Warsaw
    Posts
    3,934

    Default

    Asa vaira amr ta "apollo er orlando 800va".amr ta 1st di-k backup dileu 1hon load consump e shut down kore.amar ta Tt smart 550w.amar ki aro valo jmn RA ba preferrable anyo kno brnd er UPS lagbe?

Similar Threads

  1. Replies: 66
    Last Post: July 27th, 2012, 02:07
  2. Luminas UPS er dhaka office er phone number dorkar....
    By Roni_yhs in forum Help - PC Buying
    Replies: 36
    Last Post: June 21st, 2012, 22:53
  3. Link3 er kono movie server achhe?
    By arnob216 in forum ISP
    Replies: 6
    Last Post: January 9th, 2012, 12:55
  4. Closed Dvd writter.Valo condition of course
    By Banglavai in forum Shop - Gadgets
    Replies: 8
    Last Post: May 31st, 2010, 18:35
  5. Fifa 08 a kono challenger ase?
    By ToXiC in forum Top FIFA Players
    Replies: 190
    Last Post: July 6th, 2008, 13:27

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23820 seconds with 14 queries.