User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: modular cable

  1. #1
    Member
    • Md. Asif's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z68 extreme3 Gen3
      • CPU:
      • Core i5 2500k(4.4 GHz) with coolermaster hyper 412 slim
      • RAM:
      • 8 GB Transcend 4*2(1600 MHz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 670 oc Windforce 3x
      • Display:
      • Samsung syncmaster 943 19"
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Creative inspires 2.1
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4 tech office
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart modular 550 W
      • Optical Drive:
      • DVD ROM
      • UPS:
      • Luminous solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8 pro X64
      • ISP:
      • Banglalion wimax
      • Download Speed:
      • 64
    Md. Asif's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    mirpur-13,dhaka
    Posts
    298

    Arrow modular cable

    i have tt smart 550w modular psu. it has 6+2 and a 8 pin connector.so if i need two 6 pin connector where can i buy modular cable and the price?i dont want to use the molex converter.can i get original good cable or all non brand is available here.and my psu has a modular port for pci.can i connect cable for graphics card in the other port.though i think its not recommended.but need the expert advice.

    or is there any 8 pin to 6 pin converter for gpu?we can find with graphics card also but not in every brand.
    Last edited by Md. Asif; May 28th, 2012 at 13:14.

  2. #2
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,027

    Default

    http://banglagamer.com/showthread.ph...can-I-get-this

    Go figure lol, I still couldn't find an appropriate cable. Izazul bhai offered me a cable which didn't work, as my one is a non modular PSU, but I still have the cable. Is your 8pin hard wired?

  3. #3
    Member
    • Rorschach's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B85 GAming
      • CPU:
      • Core i3 4130 3.2Ghz
      • RAM:
      • Corsair vengeance 2*4gb = 8gb Ddr3 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • 128Gb Crucial M4 SSD + 2TB Hitachi HDD + 2* 2TB Seagate HDD+2TB Seagate HDD+(4TB+3TB) Seagate HDD
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 980 SC ACX cooler
      • Display:
      • Sony Bravia W670A 32inch
      • Sound Card:
      • Sound Blaster X fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600 + Creative 4:1 Speaker
      • Keyboard:
      • Ducky
      • Mouse:
      • V3
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller In PC via Receiver
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 675W 80+Bronze
      • Optical Drive:
      • Asus Dvd-RW ; NZXT Sentry 2
      • USB Devices:
      • Thermaltek Armor
      • UPS:
      • Luminious 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64Bit
      • ISP:
      • BUCT 2Mbps real ip
      • Download Speed:
      • 12.5MBPS
      • Upload Speed:
      • 12.5MBPS
      • Console:
      • 2
    Rorschach's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,444

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    http://banglagamer.com/showthread.ph...can-I-get-this

    Go figure lol, I still couldn't find an appropriate cable. Izazul bhai offered me a cable which didn't work, as my one is a non modular PSU, but I still have the cable. Is your 8pin hard wired?

    Click image for larger version. 

Name:	IMAG0344.jpg 
Views:	12 
Size:	916.9 KB 
ID:	22966Click image for larger version. 

Name:	IMAG0345.jpg 
Views:	11 
Size:	798.1 KB 
ID:	22967Click image for larger version. 

Name:	IMAG0346.jpg 
Views:	11 
Size:	858.1 KB 
ID:	22968

    Not for sale .. Pics are Uploaded For dipanzan
    Last edited by Rorschach; May 28th, 2012 at 18:55.
    বাট রিমেমবার, জলিল নেভার ডাই, আর মরলেও ডাই এনাদার ডে।

  4. #4
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    box er songe daoar kotha toh...

  5. #5
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,027

    Default

    Quote Originally Posted by izazul.haque View Post
    Click image for larger version. 

Name:	IMAG0344.jpg 
Views:	12 
Size:	916.9 KB 
ID:	22966Click image for larger version. 

Name:	IMAG0345.jpg 
Views:	11 
Size:	798.1 KB 
ID:	22967Click image for larger version. 

Name:	IMAG0346.jpg 
Views:	11 
Size:	858.1 KB 
ID:	22968

    Not for sale .. Pics are Uploaded For dipanzan
    Thanks for the picture bhaiya, I need a female to male 8pin converter. Won't work with the one in the picture.

    Thanks for sharing though.

  6. #6
    Member
    • Md. Asif's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock Z68 extreme3 Gen3
      • CPU:
      • Core i5 2500k(4.4 GHz) with coolermaster hyper 412 slim
      • RAM:
      • 8 GB Transcend 4*2(1600 MHz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte gtx 670 oc Windforce 3x
      • Display:
      • Samsung syncmaster 943 19"
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Creative inspires 2.1
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • A4 tech office
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart modular 550 W
      • Optical Drive:
      • DVD ROM
      • UPS:
      • Luminous solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8 pro X64
      • ISP:
      • Banglalion wimax
      • Download Speed:
      • 64
    Md. Asif's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    mirpur-13,dhaka
    Posts
    298

    Default

    i am planning to buy a gtx 680.but the ref design has two 6 pin.but my psu has 6+2 and 8 pin.so what to do?

Similar Threads

  1. Cable Modem or Cable Modem+Router
    By asif105878 in forum Help - General Shopping
    Replies: 3
    Last Post: May 9th, 2012, 03:51
  2. Where to buy modular cables for TT 850W
    By Fox Mulder in forum Help - PC Buying
    Replies: 18
    Last Post: February 25th, 2012, 13:53
  3. Cable Management
    By musvi in forum Others PC Hardware
    Replies: 26
    Last Post: January 10th, 2012, 14:35
  4. Should i need DVI cable?
    By zaman_177 in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: October 10th, 2010, 14:47
  5. HDMI Cable
    By @bhi in forum Others PC Hardware
    Replies: 7
    Last Post: February 25th, 2010, 13:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18568 seconds with 15 queries.