User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: 6850 fps problem with MW3

  1. #1
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default 6850 fps problem with MW3

    i get abt 50-60 fps in battlefield bad company 2 using 1920X1080,ultra,4x aa

    in mw3 im getting 37-45 fps when using 1920x1080 or 1600x900.seems laggy

    i have tried changing the texture settings from high to extra nothing seems to work.

    i ws expecting a fps higher than 60 as i have seen in the reviews of youtube.

    updated catalyst software to 12.4,installed windows 64-bit(to use 6gb ram) nothing is improving the fps

    another problem is that my dekstop resolution is 1600x900 and when i play games at 1920x1080 its no more at fullscreen.help me out ppl

  2. #2
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,099

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    i get abt 50-60 fps in battlefield bad company 2 using 1920X1080,ultra,4x aa

    in mw3 im getting 37-45 fps when using 1920x1080 or 1600x900.seems laggy

    i have tried changing the texture settings from high to extra nothing seems to work.

    i ws expecting a fps higher than 60 as i have seen in the reviews of youtube.

    updated catalyst software to 12.4,installed windows 64-bit(to use 6gb ram) nothing is improving the fps

    another problem is that my dekstop resolution is 1600x900 and when i play games at 1920x1080 its no more at fullscreen.help me out ppl
    what is ur 6850!!!!???? :O I get about 50-55FPS in BF3 all ULtra, Full 4xAA, Full motion blur, Full View distance in 1600x900! if u dont believe ask @Zimmer @MaDDy

  3. #3
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    what is ur 6850!!!!???? :O I get about 50-55FPS in BF3 all ULtra, Full 4xAA, Full motion blur, Full View distance in 1600x900! if u dont believe ask @Zimmer @MaDDy
    :'( bujtasi nah.help me out man.i do believe u ami benchmark dekhsi gpu kenar age

    gigabyte 6850 OC

  4. #4
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,099

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    :'( bujtasi nah.help me out man.i do believe u ami benchmark dekhsi gpu kenar age

    gigabyte 6850 OC
    tomar detailed full spec ta amake ektu boloto.

  5. #5
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    tomar detailed full spec ta amake ektu boloto.
    intel core i3 2100 3.1ghz
    4gb ddr3 corsair vengeance(i also switched between apacer 2gb 1333mhz still same problem)
    msi h61
    thermaltake smart 550w
    gigabyte 6850 OC
    500gb WD cavier green

  6. #6
    Member
    • wolf's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p5g41c-m lx
      • CPU:
      • Core 2 Duo E7500 2.93GHz
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 Twinmos
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 2033sw
      • Power Supply:
      • Delta 500w
      • USB Devices:
      • Transcend 500GB StoreJet 25M
      • Operating System:
      • Windows 7
    wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    720

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    i get abt 50-60 fps in battlefield bad company 2 using 1920X1080,ultra,4x aa

    in mw3 im getting 37-45 fps when using 1920x1080 or 1600x900.seems laggy

    i have tried changing the texture settings from high to extra nothing seems to work.

    i ws expecting a fps higher than 60 as i have seen in the reviews of youtube.

    updated catalyst software to 12.4,installed windows 64-bit(to use 6gb ram) nothing is improving the fps

    another problem is that my dekstop resolution is 1600x900 and when i play games at 1920x1080 its no more at fullscreen.help me out ppl
    Originally a crack was released that missed a few steam checks, resulting in lower FPS (45 and below). You are possibly using that crack.

    Try this crack first and tell me if it works - http://thepiratebay.se/torrent/6815401

  7. #7
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,099

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    intel core i3 2100 3.1ghz
    4gb ddr3 corsair vengeance(i also switched between apacer 2gb 1333mhz still same problem)
    msi h61
    thermaltake smart 550w
    gigabyte 6850 OC
    500gb WD cavier green
    I really dont like ur RAM settings, nor the motherboard.

  8. #8
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    I really dont like ur RAM settings, nor the motherboard.
    i really didnt have an option for the mobo(i knw gigabyte h61 is better) nd whats wrong with it?

    suggest me what i should do with the ram setting

  9. #9
    Member
    • wolf's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p5g41c-m lx
      • CPU:
      • Core 2 Duo E7500 2.93GHz
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 Twinmos
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 2033sw
      • Power Supply:
      • Delta 500w
      • USB Devices:
      • Transcend 500GB StoreJet 25M
      • Operating System:
      • Windows 7
    wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    720

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    i really didnt have an option for the mobo(i knw gigabyte h61 is better) nd whats wrong with it?

    suggest me what i should do with the ram setting
    Did you try the crack yet?

  10. #10
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by wolf View Post
    Did you try the crack yet?
    bhaiya 3bar try korlam but kono seed nai

  11. #11
    Member
    • wolf's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p5g41c-m lx
      • CPU:
      • Core 2 Duo E7500 2.93GHz
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 Twinmos
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 2033sw
      • Power Supply:
      • Delta 500w
      • USB Devices:
      • Transcend 500GB StoreJet 25M
      • Operating System:
      • Windows 7
    wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    720

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    bhaiya 3bar try korlam but kono seed nai
    Sorry for the lousy torrent bro, didn't notice the seed. Try this - http://www.demonoid.ph/files/details.../005033090118/

    If that doesn't work, try this next - http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm

  12. #12
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by wolf View Post
    Sorry for the lousy torrent bro, didn't notice the seed. Try this - http://www.demonoid.ph/files/details.../005033090118/

    If that doesn't work, try this next - http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm
    there is an error "steam must be running to play the game"

  13. #13
    Member
    • wolf's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p5g41c-m lx
      • CPU:
      • Core 2 Duo E7500 2.93GHz
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 Twinmos
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 2033sw
      • Power Supply:
      • Delta 500w
      • USB Devices:
      • Transcend 500GB StoreJet 25M
      • Operating System:
      • Windows 7
    wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    720

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    there is an error "steam must be running to play the game"

    Try the ones here - http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm

    try the one done by reloaded first, and if it doesn't work then use the one done by 3DM

  14. #14
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by wolf View Post
    Try the ones here - http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm

    try the one done by reloaded first, and if it doesn't work then use the one done by 3DM
    thanks ill do it as soon as current comes(already 6 hrs of load shedding)

    ---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

    Quote Originally Posted by wolf View Post
    Try the ones here - http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm

    try the one done by reloaded first, and if it doesn't work then use the one done by 3DM
    bro loading times are wayy faster but the fps is still 45 even with everything at low and with worst resolution.anything more i should try?

  15. #15
    Member
    • wolf's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus p5g41c-m lx
      • CPU:
      • Core 2 Duo E7500 2.93GHz
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 Twinmos
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 2033sw
      • Power Supply:
      • Delta 500w
      • USB Devices:
      • Transcend 500GB StoreJet 25M
      • Operating System:
      • Windows 7
    wolf's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    720

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    bro loading times are wayy faster but the fps is still 45 even with everything at low and with worst resolution.anything more i should try?

    Its time for guessing and problem solving step by step. Try this one at a time.

    1. Make sure 'sync every frame' is turned off on settings
    2. set all settings to high, if its still 45 and not lower, then clearly fps is being throttled
    3. I am assuming you installed the RELOADED crack from http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm but you still get 45, though loading time is faster. Now copy the 'iw5sp.exe' file you downloaded from http://www.demonoid.ph/files/details.../005033090118/ before and replace the current 'iw5sp.exe'. Now check again

    I am just guessing at this point, just try them one at a time.

  16. #16
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default

    well thats natural, i used to have 104 fps avg on battlefield 3(benched with fraps on several missions) on my 46inch tv, all set on ultra (1080p). But while playing codmw3 on my old monitor which max resolution is 1440x900. i got the same fps u have mentioned, then i googled around the net and found a lot of these complains, the game is capped at 90/2 which results in 45 fps, and there is no distinct way to thwart it, so don't be panicked, and 45 fps is not that bad, i actually didn't feel any kind of lag playing it,

  17. #17
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by wolf View Post
    Its time for guessing and problem solving step by step. Try this one at a time.

    1. Make sure 'sync every frame' is turned off on settings
    2. set all settings to high, if its still 45 and not lower, then clearly fps is being throttled
    3. I am assuming you installed the RELOADED crack from http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm but you still get 45, though loading time is faster. Now copy the 'iw5sp.exe' file you downloaded from http://www.demonoid.ph/files/details.../005033090118/ before and replace the current 'iw5sp.exe'. Now check again

    I am just guessing at this point, just try them one at a time.
    thanks a looot man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i have been trying to solve this problem since sunday.it was not described anywhere in any website the way u have told me to do all these, doing step 2 then 3 did the job now im getting fps of 98-115.

    i really appreciate what u have done.once again thank you.

    ---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

    Quote Originally Posted by shafi View Post
    well thats natural, i used to have 104 fps avg on battlefield 3(benched with fraps on several missions) on my 46inch tv, all set on ultra (1080p). But while playing codmw3 on my old monitor which max resolution is 1440x900. i got the same fps u have mentioned, then i googled around the net and found a lot of these complains, the game is capped at 90/2 which results in 45 fps, and there is no distinct way to thwart it, so don't be panicked, and 45 fps is not that bad, i actually didn't feel any kind of lag playing it,
    the main problem is i will play online therefore higher fps is preffered.

  18. #18
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by shafi View Post
    well thats natural, i used to have 104 fps avg on battlefield 3(benched with fraps on several missions) on my 46inch tv, all set on ultra (1080p). But while playing codmw3 on my old monitor which max resolution is 1440x900. i got the same fps u have mentioned, then i googled around the net and found a lot of these complains, the game is capped at 90/2 which results in 45 fps, and there is no distinct way to thwart it, so don't be panicked, and 45 fps is not that bad, i actually didn't feel any kind of lag playing it,
    i can play with over 110fps at 1600x900 all maxed but as usual my vsync is on
    Last edited by @bhi; May 24th, 2012 at 01:41.

  19. #19
    Member
    • Rajmi's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61M-E33 [B3]
      • CPU:
      • Corei5 2500k
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws 2x2 => 4gb
      • Hard Drive:
      • 1TB samsung F3 + 320GB WD + 160GB Hitachi
      • Graphics Card:
      • intel 3000
      • Display:
      • 19" LCD LG Flatron
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • A4tech slim
      • Mouse:
      • Delux T6 :: Dragon
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Operating System:
      • Windows 7 [Ultimate :: 64bit]
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 (because of my HDD) / 7.5 without HDD :P
      • Comment:
      • almost done with all the upgrades! ^_^
      • ISP:
      • BTCL - ADSL
      • Download Speed:
      • 64KBps
      • Upload Speed:
      • 15KBps
    Rajmi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    dhaka
    Posts
    1,328

    Default

    good to see ur problem's solved!!!
    when god created me, he was just showing off..!!!

  20. #20
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by wolf View Post
    Its time for guessing and problem solving step by step. Try this one at a time.

    1. Make sure 'sync every frame' is turned off on settings
    2. set all settings to high, if its still 45 and not lower, then clearly fps is being throttled
    3. I am assuming you installed the RELOADED crack from http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_mw3.htm but you still get 45, though loading time is faster. Now copy the 'iw5sp.exe' file you downloaded from http://www.demonoid.ph/files/details.../005033090118/ before and replace the current 'iw5sp.exe'. Now check again

    I am just guessing at this point, just try them one at a time.
    bro there is another problem

    1)game resolution bodlaile game screen fit kore nah(choto hoye jae nd there are black borders)
    Last edited by ochin; May 24th, 2012 at 13:52.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. CoD 8 MW3 startup problem
    By ochin in forum Call of Duty
    Replies: 1
    Last Post: May 19th, 2012, 23:03
  2. Cod MW3 class problem
    By Zimmer™ in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 3
    Last Post: April 21st, 2012, 17:41
  3. Poor FPS Problem nd How to resolve
    By pirate_bd in forum CS: Source
    Replies: 11
    Last Post: July 6th, 2011, 00:59
  4. Need help in choosing between Sapphire 6850 or Aus 6850 Direct Cu.
    By Mighty Gamer in forum Help - PC Buying
    Replies: 33
    Last Post: March 6th, 2011, 23:45
  5. Problem with 6850
    By Mohiuddin in forum Technical Support
    Replies: 42
    Last Post: February 20th, 2011, 01:09

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30019 seconds with 14 queries.