User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: Game khelte parchi na.help !!

  1. #1
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default Game khelte parchi na.help !!

    Facing a weird problem.after installing portal 2 and acr,when i click the icon to play,a message comes which says"the application could not start properly (0*0.c00000).in case of portal 2,after first time installation,when i clicked the icon,nothing happened.i started getting the msg when i reinstalled it.and in case of acr,from the very beggining

    ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 11:56 ----------

    Bump ! No one to help !!
    Last edited by abruzzi; May 21st, 2012 at 17:03.

  2. #2

    Default

    It seems error from "Graphics Card"

    You can try something more if you are running win7, try to ran it as the administrator hope it will help you.
    (i.e try completable mood also)

  3. #3
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by seaksezar View Post
    It seems error from "Graphics Card"You can try something more if you are running win7, try to ran it as the administrator hope it will help you.(i.e try completable mood also)
    tried to run as administrator.didnt work

  4. #4

    Default

    whats ur graphic card name and model ?

  5. #5
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by seaksezar View Post
    whats ur graphic card name and model ?
    sapphire 5770

  6. #6
    Member
    • Asimz's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte-G41MT
      • CPU:
      • Intel Dual Core 3.00G
      • RAM:
      • 2GB
      • Hard Drive:
      • 500GB
      • Graphics Card:
      • 8500GT (Baked to life!)
      • Display:
      • Meh!
      • Operating System:
      • WIN7!!!
      • Comment:
      • Yep! my rig alright!
    Asimz's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    35

    Default

    It cud be the game disc(corrupt files)...happened 2 me a few times.

  7. #7
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by Asimz View Post
    It cud be the game disc(corrupt files)...happened 2 me a few times.
    um not so sure abt corrupt files.last 3 games i bought had problems.ac revelations and portal 2 had "0*0.c00000" msg and formula 1 had dxlive problem.someone told the problem was with windows and advised me to reinstall the windows.and um using win7 32 bit x86

  8. #8
    Member
    • Ork7O's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte b75-D3H, rev-1.0
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @3.20GHz, LGA 1155 paired with DeepCool GAMMA ARCHER
      • RAM:
      • Twinmoss mainstream series 2x4gb [email protected], CL9
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Blue 1TB 7200rpm, 64MB Cache
      • Graphics Card:
      • Sapphire 7950 Dual-X 384bit 3GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 227E3LH 21.5'' FULL HD widescreen LED Display
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO-7C, Audio Technica ATH-AD700
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate 2013,Logitech K120
      • Mouse:
      • SS Rival on QcK+ Navi, Newmen m560
      • Controller:
      • Xbox 360 (wired) controller for windows
      • Power Supply:
      • Coolermaster gx-550w 80+ bronze
      • Optical Drive:
      • HP dvd1270 24x DVD Writer
      • USB Devices:
      • A lot, don't wanna bother mentioning !
      • UPS:
      • Luminous 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Enterprise, x64
      • Comment:
      • My baby!
      • ISP:
      • DotinternetBD
      • Download Speed:
      • 60-80 kbps
      • Upload Speed:
      • 70-80 kbps
    Ork7O's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,187

    Default

    Quote Originally Posted by monkey tail View Post
    um not so sure abt corrupt files.last 3 games i bought had problems.ac revelations and portal 2 had "0*0.c00000" msg and formula 1 had dxlive problem.someone told the problem was with windows and advised me to reinstall the windows.and um using win7 32 bit x86
    dxlive got nothing to do with reinstalling windows. Installing the latest GFLW would have done the trick.

  9. #9
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    Quote Originally Posted by rk7 View Post
    dxlive got nothing to do with reinstalling windows. Installing the latest GFLW would have done the trick.
    no.he told me to reinstall regarding the error msg.not dxlive.btw,what could be the solution for the error msg?

  10. #10

    Default

    try to "Accelerate Graphic" using some software. try if your files are healthy.



Similar Threads

  1. Facebook Game Crime City [Online Game Review]
    By seaksezar in forum Internet
    Replies: 3
    Last Post: May 21st, 2012, 10:10
  2. Replies: 6
    Last Post: January 4th, 2012, 13:09
  3. Game Programming OR Game designing Degree HELP!
    By XxARESxX in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 5
    Last Post: November 1st, 2011, 21:16
  4. Game Dev Story [ Android Game ]
    By emailload in forum Mobile Gaming
    Replies: 1
    Last Post: October 3rd, 2011, 23:03
  5. bdgaming server e khelte pari na !!
    By cybervirus007 in forum CS: Source
    Replies: 32
    Last Post: August 17th, 2010, 15:55

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21284 seconds with 18 queries.