User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: Max payne 3 update issue

  1. #1

    Exclamation Max payne 3 update issue

    Who have Slim Console and wants to Play max payne 3, very careful. Do not try without LT3 firmware
    Phat Consoles are safe to update and play. I am playing

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by devilmaycry View Post
    Who have Slim Console and wants to Play max payne 3, very careful. Do not try without LT3 firmwarePhat Consoles are safe to update and play. I am playing
    it isn't even released Yet.how you playing it?

  3. #3
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    ^xbox 360 dude

  4. #4

    Default

    ami shudhu eka na aro onekei kheltese.. Check Dragon, Banani

  5. #5
    Member MW3's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    74

    Default

    As long as theres Techmology and Ehsan vai in BD 360 users shouldnt face any problem Just started Max Payne 3

  6. #6
    Member mahadi360's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Shaymoli,Dhaka
    Posts
    224

    Default

    Bhaiara ekta kotha jiggesh kori!
    Slim A lt3 fw a game chalate hole ki oguloke abar reburn kora lage????
    You are that,what you are in BLACK

  7. #7

    Default

    Amio agree kori MW3 vhaiyer sathe ... goto kalke onara aro tinta game leak kore dise..
    Batman Arkaham City Game of the Year ar HARLEY QUINN'S REVENGE release dibe khub tara tari
    taka zomaitesi ... jTAG korbo

  8. #8
    Member
    • TAHMID's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte 946
      • CPU:
      • Intel Pentium D @ 3.2 GHz
      • RAM:
      • 4 GB [2GB+2GB] 800MHz
      • Hard Drive:
      • 240 GB [80 GB+140 GB]
      • Graphics Card:
      • *busted
      • Display:
      • 40" SAMSUNG LED
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • 5.1 surround sound
      • Keyboard:
      • Chicony
      • Mouse:
      • MSD cosy multimedia mouse
      • Controller:
      • XBOX 360 CNTRLR \m/
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2-500W
      • Optical Drive:
      • Asus Quietrack 22x
      • USB Devices:
      • SanDisk CRUZER micro 4GB
      • UPS:
      • Power surge.
      • Operating System:
      • Win 7 RTM 64 BIT
      • Benchmark Scores:
      • Dont Know
      • Comment:
      • X360+ 40" LED, wh8 more do u need ?
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • dunno
      • Console:
      • 130
    TAHMID's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    ダッカ, Bangladesh
    Posts
    1,547

    Default

    Phat consoles ftw !!!!!!

  9. #9
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default

    Max Payne 3 ki shops gulate ashche...?

  10. #10
    Member MW3's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by SinisterFahim View Post
    Max Payne 3 ki shops gulate ashche...?
    Dragon banani te duita copy silo .. Contact dragon bro ! Shunlam shob BD store e sunday te ashbe but sure na ..

  11. #11
    Member
    • samgamer's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSi 8800gms-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X4 955 3.2GHz BE
      • RAM:
      • Silicon Power 4GB DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • Hitachi 250 GB
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon Sapphire HD 6950 1GB GDDR5
      • Display:
      • Ben Q 17 inch
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2:1
      • Keyboard:
      • Usual QWERTY keyboard
      • Mouse:
      • Microsoft Optical Mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • ThermalTake 500w TR2
      • Operating System:
      • Win 7 64bit
      • Comment:
      • It gets the job done, fast and easy!
    samgamer's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    70

    Default

    I went to Dragon today, went along with my xbox... They said they had the last copy of max payne 3!!! Went to the shop, booted my disc and it prompted an update!!!( My 360 is PHAT and already updated to LT+3) The shopkeeper, who apparently also flashes the console... anyways, the guy told me not to update, and that a newer batch of discs will be heading next week!!! And scared shitless as I was, I didnt get it!!!

    Was it okay if I updated it? I am not sure? Do I need to flash all over again?!!

  12. #12

    Default

    are dragon ehsan bhayar kach theke dvd niye besi dame beche. ehsan vaiya ke direct contact korlei hoy www.facebook.com/techmology

  13. #13
    Member MW3's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by devilmaycry View Post
    are dragon ehsan bhayar kach theke dvd niye besi dame beche. ehsan vaiya ke direct contact korlei hoy www.facebook.com/techmology
    True .. Dragon 300tk rakhe after taking from Ehsan vai ! Amar ta Lt 3 but dash onek purano silo .. Ehsan vai amake latest dash 14719 usb te dise tarpor every game works fine Just finished Max Payne 3 on Hard with free aim Ghost Recon FS already available on Techmology .. Will be picking it up today

Similar Threads

  1. Max Payne 3
    By aayman in forum Action-Adventure
    Replies: 1207
    Last Post: January 6th, 2014, 13:23
  2. Max Payne 3
    By game_o_holic in forum Action-Adventure
    Replies: 2
    Last Post: May 30th, 2011, 21:30
  3. Max Payne 3 details from Game Informer July'09 Issue
    By Asif in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 52
    Last Post: December 4th, 2009, 18:18
  4. Max Payne: the movie
    By s.a_rocky in forum Movies & TV
    Replies: 3
    Last Post: September 22nd, 2008, 16:21
  5. Max Payne, the Movie
    By cRush in forum Trash
    Replies: 2
    Last Post: July 13th, 2008, 00:17

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22892 seconds with 14 queries.