User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Citycell Zoom Ultra

  1. #1
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default Citycell Zoom Ultra

    Anyone using Citycell Zoom Ultra?
    I have been given a ZTE modem.
    I am trying to connect EVDO. But it says authenticating ...
    But nothing happens and no internet

    ---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

    Anyone can enlighten me about zoom?

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  2. #2
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Default

    Zoom ultra is good for browsing.very bad for dl and up.curently i am using it.try to conect cdma 1st.which os u r useing and model number of ur modem,what are they?

  3. #3
    Moderator
    • abir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41M-ES2L | Intel 965 HP
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E5400 2.7GHz 800MSB| Intel T5670 Core 2 Duo 1.8GHz 800MHz FSB
      • RAM:
      • (2+2) 4GB DDR II (800MHz) | 1GB RAM
      • Hard Drive:
      • 320 GB SATA Samsung | 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4770 512MB | Intel GMA X3100
      • Display:
      • DELL Inspiron 18.5" LCD |14.1" TFT LCD
      • Sound Card:
      • Realtek Builtin Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2.1
      • Keyboard:
      • Genius Slimstar 355 Gaming Keyboard | A4Tech Anti RSI (USB PS2)
      • Mouse:
      • A4tech 7K Office (USB)| HP
      • Power Supply:
      • Deluxe DLP 388A 450W
      • Optical Drive:
      • ASUS 16X DVD Drive & Liteon DVDW| Asus DVD RAMRW LightScribe
      • USB Devices:
      • 4GB Apacer Pendrive
      • UPS:
      • OVO 650VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 | Windows XP SP2 & Ubuntu 9.04
      • ISP:
      • Smile Internet (Bronze)
    abir's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Azimpur
    Posts
    7,913

    Default

    Quote Originally Posted by Nahid neywaz View Post
    Zoom ultra is good for browsing.very bad for dl and up.curently i am using it.try to conect cdma 1st.which os u r useing and model number of ur modem,what are they?
    They changed the modem.
    Citycell zoom ultra is crap

    How to check signal strength of the modem?

    "Game after game after game, I realized what is most important of my life - FOOTBALL.."
    I bleed red, Man Utd 4ever..
    ---------------------
    অনেক দূরের একলা পথে, ক্লান্ত আমি ফিরি তোমার কাছে, মুখোশ খুলে বসে রই জানলার ধারে..

  4. #4
    Member
    • babu.'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H81 S2PV/ Gigabyte B75 D3V
      • CPU:
      • Core i5 4590/ i5 3470
      • RAM:
      • 8 GB Adata XPG 1600 @ CL9/ 8 GB Team
      • Hard Drive:
      • 3 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • Shaphire R9 270X VaporX
      • Display:
      • LG 22'' mp65HQ/ Dell 17''
      • Speakers/HPs:
      • Altec VS4621, Skullcandy INK,D airphone
      • Power Supply:
      • Tharmaltake TR2 600w/ TT LP 430w
      • USB Devices:
      • Transcend 2TB Portable HDD
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10, 7(64 bit)
      • Benchmark Scores:
      • CPU - 7.6, Ram - 7.7, GPU 7.9, HDD - 5.9
      • ISP:
      • Banglalion
    babu.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Khulna
    Posts
    1,076

    Default

    If coverage is no issue then avoid Citycell . It is costly than any other ips and slower . quebee, b lion, btcl all are batter than ctcell. citycell is really crap.

  5. #5
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    Yes! Zoom is the real piece of ***t. I throwed away my zoom modem last month and currently using my nokia 3310c as internet modem. The current one is thousand times better than the previous crap. The only thing zoom modem is good at, is eating your data traffick. It couldn't load the pages with rich contents and I think its not supposed to be.

Similar Threads

  1. Need some feedback about Zoom Ultra
    By Camouflage in forum ISP
    Replies: 6
    Last Post: May 26th, 2012, 17:38
  2. Help about Zoom ultra
    By d3adus3r in forum Internet
    Replies: 19
    Last Post: November 11th, 2011, 00:11
  3. Need info about Zoom Ultra
    By Rumen in forum Internet
    Replies: 4
    Last Post: September 19th, 2010, 21:26
  4. Sale (Used) Zoom Ultra Modem
    By Arif69 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: August 1st, 2010, 00:55
  5. Sale (Used) CityCell Zoom Modem CDMA
    By dipanzan in forum Shop - Gadgets
    Replies: 13
    Last Post: May 15th, 2009, 00:17

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17461 seconds with 14 queries.