User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Banglalion and Dota 2

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    chitagong
    Posts
    1

    Default Banglalion and Dota 2

    Hello all

    I am foreign students ( from Maldives ) who is just here for one year in chittagong, well i have Banglalion 1mbps (king voyager), i have dota 2 installed in my steam..i tried to play a practice game hosting my own game but i get the error where connection retries exceeds and this issue has been discussed, i asked one of my friends in malaysia and ukraine to host games same goes

    some of the comments i cannot understand, so i would really appreciate that some one can explain better,

    1. Is there any way i can play Dota 2 on steam without changing my connection?
    2. Maybe i can call the provider and ask them to change some settings?

    PS i play an MMORPG which is BOI without any problems but sometimes i get a lag which is completely okay, and i use Bootcamp on a Macbook pro to play games...from one of the other post i read something about BTCL, well how can i check wether my is BTCL...on a note..i purchased my modem from dhaka and using it in chittagong

    will appreciate any info or help
    thank you in advance
    ibrahim

  2. #2
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    1. Keep restarting modem until it works or buy vpn.
    2. They wont do anything no matter what you say.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  3. #3
    Member
    • CmE|Psycho!!!'s Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE HA65M-UD3H-B3
      • CPU:
      • intel core i3-2100 3.10GHz
      • RAM:
      • 2gb+4gb
      • Hard Drive:
      • 500gb samsung 7200rpm+1TB Hitachi 7200rpm
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7770 GHz Edition 1gb DDR5
      • Display:
      • 19inch wide LCD monitor
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-280
      • Keyboard:
      • A4tech smart keyboard
      • Mouse:
      • Mouse: Logitech|G9x...Mouse Pad : Razer|Goliathus
      • Power Supply:
      • GIGABYTE-Superb E570
      • Operating System:
      • Windows 7-64bit
      • Comment:
      • New GPU n PSU ^_^
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 498.8 kBps normal, 9318.6 kBps local
      • Upload Speed:
      • 1473.8 kBps normal, 9887.4 kBps local
    CmE|Psycho!!!'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    21

    Default

    trace ur routing... i played dota 2 fine with my banglalion modem before. mayb ur on btcl routing thats y u cant play... my b.lion was on MANGO ROUTING, the thing u need

  4. #4

    Default

    When will this BTCL routing problem be solved..I cant play it with my ispros(DHAKA) though I installed the game about 3/4 months before

  5. #5
    Member
    • jummon.kosai's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gygabyte Z97x
      • CPU:
      • i5 4590
      • RAM:
      • Team 16 GB(8x2) vulcan
      • Hard Drive:
      • 2 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • MSI gtx980 4g
      • Display:
      • asus vx229h 21.5
      • Sound Card:
      • stock lol
      • Speakers/HPs:
      • 500takar china :P
      • Keyboard:
      • a4tec 500 takar basic
      • Mouse:
      • a4tec er 2ta akta 500taka rekta 900 taka
      • Power Supply:
      • Thermaltake 630W Smart
      • UPS:
      • apollo 800v
      • Operating System:
      • win 8.1
      • Benchmark Scores:
      • 2858
      • Comment:
      • i m happy
      • ISP:
      • link3
      • Download Speed:
      • 2.5mbps
      • Upload Speed:
      • 2.5mbps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    chittagong
    Posts
    85

    Default

    ami baddo hoisi qubee kinte

  6. #6
    Moderator
    • Raihan081's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VI Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 4x4GB DDR3-1866
      • Hard Drive:
      • WD 3TB Red, 256GB Samsung 840 Pro Series
      • Graphics Card:
      • EVGA GTX 780 Ti SC Dual Classified ACX in SLI
      • Display:
      • Samsung UD590 UHD
      • Speakers/HPs:
      • Turtle Beach - Call of Duty Spectre
      • Keyboard:
      • Razer Deathstalker Ultimate
      • Mouse:
      • SS Kana Ltd Ed. Dota 2
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200i
      • Operating System:
      • Windows 8 64 bit
      • ISP:
      • Tellus
      • Download Speed:
      • 6656
      • Upload Speed:
      • 1536
      • Console:
      • 128
    Raihan081's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,099

    Default

    qubee diye chole?

  7. #7
    Member
    • jummon.kosai's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gygabyte Z97x
      • CPU:
      • i5 4590
      • RAM:
      • Team 16 GB(8x2) vulcan
      • Hard Drive:
      • 2 TB WD Blue
      • Graphics Card:
      • MSI gtx980 4g
      • Display:
      • asus vx229h 21.5
      • Sound Card:
      • stock lol
      • Speakers/HPs:
      • 500takar china :P
      • Keyboard:
      • a4tec 500 takar basic
      • Mouse:
      • a4tec er 2ta akta 500taka rekta 900 taka
      • Power Supply:
      • Thermaltake 630W Smart
      • UPS:
      • apollo 800v
      • Operating System:
      • win 8.1
      • Benchmark Scores:
      • 2858
      • Comment:
      • i m happy
      • ISP:
      • link3
      • Download Speed:
      • 2.5mbps
      • Upload Speed:
      • 2.5mbps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    chittagong
    Posts
    85

    Default

    yes,matro akta match ses korsi.ctgte 1mbpser line

  8. #8

    Default

    amar friender blion connect hoi, but after choosing the hero gamer 1min a dc khai and reconnect hoina :/ any solutions? thankyou

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cleveland, Ohio.
    Posts
    722

    Default

    Contact banglalion support and share your problem with them. Ask them to change your connection routing to i) mango routing or ii) [email protected]/Pico routing. After routing is changed have fun in DOTA 2

Similar Threads

  1. About Banglalion
    By Camouflage in forum WiMAX
    Replies: 13
    Last Post: November 14th, 2013, 03:56
  2. Replies: 6
    Last Post: November 1st, 2011, 03:08
  3. DotA 2. yeah u read it right, DotA 2!!!! wth?? Epic! <3
    By kabir_sharif2000 in forum DotA Talk
    Replies: 5
    Last Post: October 14th, 2010, 23:04
  4. Amateur DotA Tournament- Road to Competitive Dota.
    By SP.Sn4k3y- in forum Replay Central
    Replies: 18
    Last Post: January 26th, 2009, 04:29

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19565 seconds with 14 queries.