User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: Any1 using iPad 2 3G in Bangladesh?

  1. #1
    Member tanim's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    fukui,japan
    Posts
    1,322

    Default Any1 using iPad 2 3G in Bangladesh?

    Hi everyone,
    I have a question here!Have anyone used iPad 2 3G in bd? though our country does not support 3G, am i be able to use the gp edge network in ipad 2 3G just like iphone? please lemme know asap.

    thnx in advance
    watashi da kara dekiru

  2. #2
    Member
    • abruzzi's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61 s2p b3
      • CPU:
      • intel i5 2300
      • RAM:
      • 4gb apacer
      • Hard Drive:
      • wd blue 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte 6850 windforce
      • Display:
      • viewsonic vx2253
      • Speakers/HPs:
      • ultrasone 580
      • Power Supply:
      • tt 430w
      • Operating System:
      • win 8
      • Comment:
      • kharap na
      • ISP:
      • gp :D
      • Download Speed:
      • Masha Allah

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    393

    Default

    You can

  3. #3
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    EGDE should work fine, yeah. Do check out the gsmarena pages to see if it really does have support though.

    Time for some OT:

    Finally coming back to BD for a visit? How's fukui this time of the year?

    まあ、福井のことは知らないけど。。。この季節に日本はちょっと寒くない?日本語でおk( ´∀`)

  4. #4
    Member tanim's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    fukui,japan
    Posts
    1,322

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    EGDE should work fine, yeah. Do check out the gsmarena pages to see if it really does have support though.Time for some OT:Finally coming back to BD for a visit? How's fukui this time of the year?まあ、福井のことは知らないけど。。。この季節に日本はちょっと寒くない?日本語でおk( ´∀`)
    おっけです。もう慣れて来たので,この寒さは気にしない。btw visited bd 3 times already in last 1.5 year
    watashi da kara dekiru

  5. #5
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Quote Originally Posted by tanim View Post
    おっけです。もう慣れて来たので,この寒さは気にしない。btw visited bd 3 times already in last 1.5 year
    ああ、そうか。それで良いw
    日本で大学生活はいかがですか?
    「日本で勉強したい」の大き夢がありますのでw

    N.B: Sorry for the Japanese everyone, but bear with us

  6. #6
    Member tanim's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    fukui,japan
    Posts
    1,322

    Default

    there is a new program for foreign students in Japan with an exclusive amount of scholarship and a great chance to study in top universities. Generally i dont like to recommend any1 to come to jp for higher study.But if u want to get full of money and a culture which is very much challenging, jp will welcome u
    watashi da kara dekiru

  7. #7
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default

    Quote Originally Posted by tanim View Post
    Hi everyone,
    I have a question here!Have anyone used iPad 2 3G in bd? though our country does not support 3G, am i be able to use the gp edge network in ipad 2 3G just like iphone? please lemme know asap.

    thnx in advance
    yeah you can. All ipads are factory unlocked also.

  8. #8
    Member tanim's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    fukui,japan
    Posts
    1,322

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    yeah you can. All ipads are factory unlocked also.
    I dont think so. as I am using ipad 2 here and it needs to be jail-broken to use the ipad regardless the provider.Besides I saw some sim-free ipad in amazon which are high priced as well.
    watashi da kara dekiru

  9. #9
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default

    Quote Originally Posted by tanim View Post
    I dont think so. as I am using ipad 2 here and it needs to be jail-broken to use the ipad regardless the provider.Besides I saw some sim-free ipad in amazon which are high priced as well.
    I thought all ipads are factory unlocked, starting from ipad 1.

    http://blog.gsmarena.com/apples-ipad...text-messages/

Similar Threads

  1. WIMAX in iPad 3 (The new iPad)
    By northernpanther in forum WiMAX
    Replies: 6
    Last Post: June 4th, 2012, 19:29
  2. Optimax any1?
    By Xanadu in forum Internet
    Replies: 4
    Last Post: May 16th, 2010, 17:56
  3. Can Any1 connect to Hoonkar?
    By Hamilton in forum Internet
    Replies: 3
    Last Post: September 16th, 2009, 01:10
  4. Can Any1 Help Me
    By Speed in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 16
    Last Post: September 13th, 2009, 20:55
  5. Did any1 try Windows 7 Beta??
    By CHR.Satiator in forum Software
    Replies: 71
    Last Post: March 21st, 2009, 14:47

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21679 seconds with 14 queries.