User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Prob With Mafia II

  1. #1
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmer™'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default Prob With Mafia II

    Hello Gamers!!

    When i Pay Bruno (the lone shark) $55,000... After the cutscene the game keeps on loading....
    Game screen is no were to b seen... is there a patch for this problem??

  2. #2
    Member
    • Reznov's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G31M-ES2C
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • 3GB DDR2 800mhz (2GB+1GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG SP2004C | HITACHI Deskstar 160GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3
      • Display:
      • Samsung S19C300
      • Keyboard:
      • A4TECH KM-720
      • Mouse:
      • A4TECH OP-620D
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500w LP-500NL1NH
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD R/W
      • USB Devices:
      • Adata UV150 (16 GB USB3)
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • windows 7 Ultimate 64bit
      • ISP:
      • Mobile ISP
      • Download Speed:
      • Vashae Prokasher Ojoggo
    Reznov's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dinajpur
    Posts
    702

    Default

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    Hello Gamers!! When i Pay Bruno (the lone shark) $55,000... After the cutscene the game keeps on loading....Game screen is no were to b seen... is there a patch for this problem??
    I didn't face such problem. You can try with defragmenting or reinstalling attempts.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Z!mM3r View Post
    Hello Gamers!! When i Pay Bruno (the lone shark) $55,000... After the cutscene the game keeps on loading....Game screen is no were to b seen... is there a patch for this problem??
    i Played the game 2 times but Never faced the Problem.Try Starting The Chapter again.

  4. #4
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASROCK h81-GL
      • CPU:
      • Core i3 4130 @3.40ghz
      • RAM:
      • TWINMOS 2gb(x2) 1333mhz ddr3
      • Hard Drive:
      • WD 1tb BLUE
      • Graphics Card:
      • Radeon r7 260x (2gb) GDDR5
      • Display:
      • Hp 18.5"
      • Sound Card:
      • basic
      • Speakers/HPs:
      • basic
      • Keyboard:
      • TT Amaru
      • Mouse:
      • Newman Gaming
      • Power Supply:
      • Corsair CX430w
      • Optical Drive:
      • General
      • Comment:
      • Alhamdulillah :)
      • Console:
      • 6
    Zimmer™'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    A place Where U Belong >:/
    Posts
    2,464

    Default

    okay... thnx guys

  5. #5
    Member
    • Nahid neywaz's Gadgets
      • Motherboard:
      • DH55PJ
      • CPU:
      • Core i 3 540 3.06ghz
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ATI 5670
      • Display:
      • Crt 18 inch
      • Sound Card:
      • on boaed
      • Speakers/HPs:
      • MICROLAB TMN3
      • Keyboard:
      • A 4 tech usb
      • Mouse:
      • ps2 port dell mouse
      • Controller:
      • USB DUAL SHOCK
      • Power Supply:
      • generic psu 450 watt
      • USB Devices:
      • BLUTOOTH
      • Operating System:
      • Windwos 7 64 bit
      • Comment:
      • Kono-moto cole.
      • ISP:
      • GP /QUBEE/ZOOM ULTRA
      • Download Speed:
      • GP-20,QUBEE-64 KBPS
    Nahid neywaz's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PABNA
    Posts
    392

    Default

    i have finished the game 2 time but didnt face that problem.try chapter reapet.u can also reinstall the game.dont forget to buckup save game if u reinstall the game
    I WILL SEND ALL OF YOU BACK TO THE HELL...FROM GOD OF WAR.

  6. #6
    Publisher
    • anik_lc's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B250M Bazooka
      • CPU:
      • Intel Core i7-7700 Kaby Lake 3.6-4.20GHz 8MG Cache 7th Gen
      • RAM:
      • 2x Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400 BUS
      • Hard Drive:
      • Toshiba DT01ACA200 2TB SATA + 1TB Western Digital Blue
      • Graphics Card:
      • Sapphire Nitro + AMD RX 480 8GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Samsung 21.5 inch Curved LED
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Logitech H110 Headphone
      • Keyboard:
      • Perfect CS-556 USB Keyboard
      • Mouse:
      • Delux DLM-137BU Optical USB Mouse
      • Controller:
      • N/A
      • Power Supply:
      • Thermaltake PS-TR2 600W 80Plus Bronze Power Supply
      • UPS:
      • Power Guard 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Very Satisfied
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 300kbps
      • Upload Speed:
      • 400kbps
    anik_lc's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    18,440

    Default

    I had similar problem with another mission. After re-started the chapter it got solved.

    BTW, you posted this in wrong location. Gaming Topics is the perfect section for this thread.

    Like my Facebook page Gaming Newz for new gaming news updates.

    My Facebook Twitter YouTube Steam

Similar Threads

  1. Need help about gg prob
    By 3lves_Legend in forum DotA Talk
    Replies: 3
    Last Post: May 9th, 2012, 13:01
  2. Mafia II
    By Asif in forum Action-Adventure
    Replies: 1100
    Last Post: October 10th, 2011, 01:06
  3. Mafia II pc screenshots!!!
    By sadi_warhead in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 1
    Last Post: June 17th, 2009, 18:07
  4. prob playing CS 1.6
    By saadbillah in forum Counter Strike
    Replies: 15
    Last Post: November 7th, 2008, 21:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18154 seconds with 14 queries.