User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: Questions.

  1. #1

    Default Questions.

    What is motherboard cmpatibillity??6k aar moddhe amon kon mobo paoa jabe jeta 8gb ram aar hd 6850 both handle korte pare???How's GTX560 for gaming and koto pwa aar psu lage???



    ​SAHEEL PRANTO!!

  2. #2
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    6k er mdhde Giga H61 is the best choice..it supports upto 16gb ram..and gtx 560 ofcourse good for gaming..n i would recommend atleast a delta 550w psu for it..

    ---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

    0h yeah and the mobo can even handle a gtx 680 , as it is pcie 3.0 ready..so u can go for it..

  3. #3

    Default

    How cna i know that pci express 3.0 is ready??Aar idb aar kon dokan bhalo??



    ​SAHEEL PRANTO!!

  4. #4
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by Saheel pranto View Post
    What is motherboard cmpatibillity??6k aar moddhe amon kon mobo paoa jabe jeta 8gb ram aar hd 6850 both handle korte pare???How's GTX560 for gaming and koto pwa aar psu lage???
    lol bhaiya 6850 r asha chere den kothao nai.560 ase

  5. #5
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    Quote Originally Posted by Saheel pranto View Post
    How cna i know that pci express 3.0 is ready??Aar idb aar kon dokan bhalo??
    Mobor paket ey likha thakbe oita..r dokan valo to onek e ase..akhn kotha hcce st0ck thaka lagbe..gpu ta k0i paba janina..bt m0b0 sob dokane available..

    ---------- Post added March 30th, 2012 at 00:02 ---------- Previous post was March 29th, 2012 at 23:59 ----------

    Ryans theke m0bo ta nite paro..r gpu ta koi paba xactly blte partesina..n look for the psu at binary logic,akhane m0bo pele duitae akhanei ni0

  6. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Saheel pranto View Post
    How cna i know that pci express 3.0 is ready??Aar idb aar kon dokan bhalo??
    No,u will not get a pci3 in h61 mobo.U need at least a z68 mobo for that.Ex, asrock z68 ex3 gen3.Even with a z68 mobo u will have to take a ivy bridge to activate pci3.AFAIK a z68 with sandy bridge will not activate pci3.
    Last edited by Platinum; March 30th, 2012 at 02:03.

  7. #7
    Member Riese's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Bogra, Bangladesh
    Posts
    653

    Default

    Quote Originally Posted by Platinum View Post
    No,u will not get a pci3 in h61 mobo.U need at least a z68 mobo for that.Ex, asrock z68 ex3 gen3.Even with a z68 mobo u will have to take a ivy bridge to activate pci3.AFAIK a z68 with sandy bridge will not activate pci3.
    H61 mobos also support pci 22nm cpus and 3.0. Have a look at this press realese by Gigabyte : http://www.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=1048
    Last edited by Riese; March 30th, 2012 at 05:09.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    dhaka
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Riese View Post
    H61 mobos also support pci 22nm cpus and 3.0. Have a look at this press realese by Gigabyte : http://; http://www.gigabyte.com/pre....aspx?nid=1048
    Yep.And to support ivy pro they will need some bios update.We have to wait and see whether that bios update is working or not.But at present only z68 board without any update.And to run pci3 ivy is must if a board contains pcie3 slot.
    Last edited by Platinum; March 30th, 2012 at 14:16.

  9. #9

    Default

    ok main kotha hocche je h61 ki gtx560 support and 6850 support kore naki??aar delta 550 koto???gpu aar sathe warranty ase ti naki???sob ak dokan theke kena bhalo naki???

  10. #10
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    Quote Originally Posted by Saheel pranto View Post
    ok main kotha hocche je h61 ki gtx560 support and 6850 support kore naki??aar delta 550 koto???gpu aar sathe warranty ase ti naki???sob ak dokan theke kena bhalo naki???
    ha h61 will support..n gpu has waranty..delta is around 6k..and jekhane dam koom pabe sekhan theke kinba..ak dokan thekei kinte hbe amon kono katha nai

  11. #11

    Default

    ok apnara ki jannen 6770,6850,gtx560ki max payne3,hitman5,gta5,assasins creed 3 asob game chalate parbe 22 inc aa without any lag .mone koren sothik psu ase.

  12. #12
    Member
    • pre's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61-DS2
      • CPU:
      • Intel Corei5 2320 3.0Ghz
      • RAM:
      • Twinmos DDR3 4gb 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • Dell s1909w 18.5inch LCD
      • Sound Card:
      • Realtek HD
      • Speakers/HPs:
      • Delux 2:1
      • Keyboard:
      • A4TECH . 2.4G wireless keyboard (GR-152)
      • Mouse:
      • A4TECH 2.4G wireless PADLESS MOUSE (G9-730FX )
      • Controller:
      • Logic
      • Power Supply:
      • ValueTop [Blue] 400w
      • Optical Drive:
      • ASUS 24x Sata DVD Writter
      • USB Devices:
      • Ipod Classic 2GB,4gb Siliconpwer Pendrive
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Benchmark Scores:
      • CPU : 7.4 RAM : 7.4 GAMING GRAPHICS : 7.1 GRAPHICS 7.1 HDD : 5.9
      • Comment:
      • I LoVe My RiG nd It Will Be More Updated Soon ;)
      • ISP:
      • Banglalion Wimax 1mbps Pre-paid
      • Download Speed:
      • 120 kbps
      • Upload Speed:
      • 20 kbps
    pre's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    427

    Default

    chalate parbe kintu highest settings a nao parte pare..bt ya high medium with aa off u can get a very very decent fps for the games u mentioned above..

Similar Threads

  1. Questions about RAM...
    By Robin Rayhan in forum Others PC Hardware
    Replies: 29
    Last Post: April 22nd, 2012, 16:35
  2. FIFA 09 Media Tricks and other questions
    By Coming back to life in forum Older FIFA Games
    Replies: 36
    Last Post: May 2nd, 2009, 17:08
  3. FIFA 08 Questions About Corner
    By ToXiC in forum Older FIFA Games
    Replies: 9
    Last Post: October 1st, 2008, 11:07
  4. So many questions :( !
    By darkcrunk in forum Technical Support
    Replies: 54
    Last Post: September 15th, 2008, 02:47
  5. CNC3 Questions regarding CHR
    By Z in forum Command & Conquer
    Replies: 14
    Last Post: March 4th, 2008, 21:58

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23654 seconds with 14 queries.