User Tag List

Page 1 of 11 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 1 to 20 of 213

Thread: UPS suggestion for my phenom ii x6

  1. #1
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 & ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default UPS suggestion for my phenom ii x6

    Hi guys,
    I need a UPS for my current rig. I will be playing BF3 and 3 browsers open avg of 15 tabs, so need the UPS to take that load during load shedding.. I need min of 15 min back up.
    Please suggest a good UPS, price and location if possible.

    My rig:
    AMD Phenom II X6 1090T OCed @ 3.8GHz
    MSI 890GXM-G65
    G.skill Sniper 8GB 1866 @ 1872 MHz
    Corsair Force 3 60GB SSD
    Hitachi 5K3000 2TB
    Samsung Spinpoint 1TB
    WD Caviar Blue 320GB
    Radeon HD 6850 or 7850 (will be upgraded to this GPU and is the main reason for buying a UPS)
    ASUS MS228H

    Pls now suggest me how much VA do I need for this rig. I was planning to buying a 1000va, or do I need 1200va?

  2. #2
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by salmanshah View Post
    Hi guys,
    I need a UPS for my current rig. I will be playing BF3 and 3 browsers open avg of 15 tabs, so need the UPS to take that load during load shedding.. I need min of 15 min back up.
    Please suggest a good UPS, price and location if possible.

    My rig:
    AMD Phenom II X6 1090T OCed @ 3.8GHz
    MSI 890GXM-G65
    G.skill Sniper 8GB 1866 @ 1872 MHz
    Corsair Force 3 60GB SSD
    Hitachi 5K3000 2TB
    Samsung Spinpoint 1TB
    WD Caviar Blue 320GB
    Radeon HD 6850 or 7850 (will be upgraded to this GPU and is the main reason for buying a UPS)
    ASUS MS228H

    Pls now suggest me how much VA do I need for this rig. I was planning to buying a 1000va, or do I need 1200va?
    Luminous 1000va for 5.1K
    Luminous 1200va for 6.5K(currently using while browsing net i get 1hour with my rig)

  3. #3
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    Luminous 1000va for 5.1K
    Luminous 1200va for 6.5K(currently using while browsing net i get 1hour with my rig)
    Any specific shop where it's available?

    And how are Rangs UPS's? @Dee claims the 1000VA one just costs 4.5k, which is supposed to be very good.

  4. #4
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by error View Post
    Any specific shop where it's available?

    And how are Rangs UPS's? @Dee claims the 1000VA one just costs 4.5k, which is supposed to be very good.

    luminous 1000/1200va available only at rahimafroz sales outlet but 800va readily available in idb. @SadmanBD uses luminous 1000va.

    I also thought Rangs was good since many people in bg including hemlock is using, but about 15days ago i bought one 1200va for 4.6k, brought it home charged for 15hours and got a backup of only 5min in idle condition, so i thought that it may require several charge/discharge to gain its full capacity but no i was wrong after 3/4 cycle same thing, so I changed it total 3 times through my vendor but still same, max i got was 8min, then my vendor was good enough to return my money and i got home with luminous from rahimafrooz outlet.

    So i guess either its my bad luck or rangs became worse over time like apollo.
    Last edited by @bhi; March 27th, 2012 at 20:59.

  5. #5
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by salmanshah View Post
    Hi guys,
    I need a UPS for my current rig. I will be playing BF3 and 3 browsers open avg of 15 tabs, so need the UPS to take that load during load shedding.. I need min of 15 min back up.
    Please suggest a good UPS, price and location if possible.

    My rig:
    AMD Phenom II X6 1090T OCed @ 3.8GHz
    MSI 890GXM-G65
    G.skill Sniper 8GB 1866 @ 1872 MHz
    Corsair Force 3 60GB SSD
    Hitachi 5K3000 2TB
    Samsung Spinpoint 1TB
    WD Caviar Blue 320GB
    Radeon HD 6850 or 7850 (will be upgraded to this GPU and is the main reason for buying a UPS)
    ASUS MS228H

    Pls now suggest me how much VA do I need for this rig. I was planning to buying a 1000va, or do I need 1200va?

    Bro from where will you get a 6850 they are not available in market?

  6. #6
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    @@bhi full load e koto backup dey ?

  7. #7
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    @@bhi full load e koto backup dey ?
    full load backup time check kora hoy nai akhono but it didn't restart when i was playing battlefield3, i also checked for the restart thing by running 3dmark vantage but it didn't.

  8. #8
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    Luminous 1000va for 5.1K
    Luminous 1200va for 6.5K(currently using while browsing net i get 1hour with my rig)
    Luminous 1200VA better hobe naki Rahimafrooz 1000VA for getting 1 hour backup like you?

  9. #9
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    You won't get anywhere near 15mins if that X6 is clocked to 3.8GHz and esp playing BF3 and this is without the GPU. Invest in a 1200VA at the least.

  10. #10
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    You won't get anywhere near 15mins if that X6 is clocked to 3.8GHz and esp playing BF3 and this is without the GPU. Invest in a 1200VA at the least.
    Bhaiya amar koto va lagbe ?

  11. #11
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Luminous 1200VA better hobe naki Rahimafrooz 1000VA for getting 1 hour backup like you?

    I asked them the same thing, they said backup will be more or less the same may be slightly better in 1200va , the main difference between them is that the rahimafrooz unit has surge protectors for lan/phone/fax and that it also has pc connectivity.

  12. #12
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    I asked them the same thing, they said backup will be more or less the same may be slightly better in 1200va , the main difference between them is that the rahimafrooz unit has surge protectors for lan/phone/fax and that it also has pc connectivity.
    Bujhlam na. Surge protector or Pc connectivity ki Luminous er nai???

  13. #13
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Bujhlam na. Surge protector or Pc connectivity ki Luminous er nai???
    surge protecter for lan/phone cable er jonno nai and pc connectivity<<<as in oi data cable die ups ke pc theke software control kora jay oita nai luminous e.

  14. #14
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 &amp; ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default

    @@bhi , PC tay ki auto set korar kono option asay, like auto shutdown the pc when power is gone?

  15. #15
    Member
    • VANGUARD's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS ROG Maximus X Hero
      • CPU:
      • Intel Core i7 8700K 5.2Ghz @Corsair H115i
      • RAM:
      • Gskill Ripjaws V 3466MHz 2x8GB
      • Hard Drive:
      • Zotac SSD 480GB Premium + Seagate Barracuda 2TB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX 1080Ti Amp! Extreme
      • Display:
      • ASUS VX24AH, 1440p
      • Sound Card:
      • ROG SupremeFX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M-910/Logitech UE 200vm
      • Keyboard:
      • Corsair STRAFE-CherryRED
      • Mouse:
      • Logitech G602 @Tt Pyrrhus
      • Controller:
      • Xbox One Wireless
      • Power Supply:
      • Antec EDGE 650w
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224FB
      • USB Devices:
      • Everything
      • UPS:
      • Micro UVL-1500 Long Backup
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • The workhorse
      • ISP:
      • The Net Heads
    VANGUARD's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    10,096

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    surge protecter for lan/phone cable er jonno nai and pc connectivity<<<as in oi data cable die ups ke pc theke software control kora jay oita nai luminous e.
    Aibar aro bujhlam na!!!! Man,

    1.Luminous e ki PC er jonno surge protector ase?
    2. Data cable diye software ki control korbe???

  16. #16
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 &amp; ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    Bro from where will you get a 6850 they are not available in market?
    I wrote 6850 or 7850 which one is available, but I prefer 6850 as I don't get time to play games much.

  17. #17
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by EviL AnGeL View Post
    Bhaiya amar koto va lagbe ?
    Same as the above, get a 1200VA preferably a good quality one with good response time.

  18. #18
    Member
    • salmanshah's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI Z97 Gaming 5
      • CPU:
      • i7-4790K - Cooled by Corsair V8 GTS
      • RAM:
      • G.SKILL Trident X Series 2400MHz 16GB (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 EVO 250GB SSD (2TB + 3TB HDD)
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 GAMING 4G
      • Display:
      • Sony KDL-32W654 &amp; ASUS MS228H 22
      • Sound Card:
      • Realtek ALC1150
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD555
      • Keyboard:
      • Thermaltake MEKA G-Unit
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 Wired Controller
      • Power Supply:
      • Corsair TX650w V2
      • Optical Drive:
      • LITEON DVDRW
      • UPS:
      • Power Saver 1200va
      • Operating System:
      • Windows 8.1 PRO Genuine
      • Benchmark Scores:
      • Winrar bench - 11085 KB/s @ OC CPU
      • Comment:
      • Casing: NZXT Phantom 001W
      • ISP:
      • Radiant
      • Download Speed:
      • 10-20 Mbps
      • Upload Speed:
      • 10-20 Mbps
    salmanshah's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lalbagh
    Posts
    2,363

    Default

    konta valo etai to bujhtesi na. Luminous naki Rahimafroz?

  19. #19
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20&quot; LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by salmanshah View Post
    @
    @bhi , PC tay ki auto set korar kono option asay, like auto shutdown the pc when power is gone?
    yes rahimafroz er sathe ekta software dey jeita diye pc auto shutdown kora jay but u need db9 port for that.

    mentioning @minitt

    he uses the software features of rahimafrooz.

    Quote Originally Posted by Vanguard View Post
    Aibar aro bujhlam na!!!! Man,

    1.Luminous e ki PC er jonno surge protector ase?
    2. Data cable diye software ki control korbe???
    1. yes every ups has surge protector for pc but lan/phone e r jonno thake na shob ups e thake na.
    2. minitt bro can explain more.



    Click image for larger version. 

Name:	P1000272.JPG 
Views:	12 
Size:	425.0 KB 
ID:	21115
    backside of rahimafrooz 1000va.

    u see the phone cable jacks that the surge protector for the telephone which luminous dont have.
    Last edited by @bhi; March 28th, 2012 at 00:18.

  20. #20
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5&quot;
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by salmanshah View Post
    I wrote 6850 or 7850 which one is available, but I prefer 6850 as I don't get time to play games much.
    6850 is not available anywhere in bd.7850 ashbe 1st week e ucc te but its quite expensive

Page 1 of 11 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. Suggestion for UPS
    By Dissent in forum Technical Support
    Replies: 58
    Last Post: October 2nd, 2014, 05:54
  2. Suggestion for UPS.
    By acE.Shanny in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: September 11th, 2010, 13:30
  3. UPS Suggestion
    By Flame in forum Technical Support
    Replies: 6
    Last Post: September 5th, 2010, 22:52
  4. Want suggestion about UPS
    By Finix in forum Technical Support
    Replies: 14
    Last Post: August 10th, 2010, 02:53
  5. [Suggestion] UPS!
    By SHTN in forum Technical Support
    Replies: 7
    Last Post: June 25th, 2010, 15:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31110 seconds with 15 queries.