User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Seems like link3 now has a steam cache server

  1. #1
    Member
    • Arz's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    Arz's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    250

    Default Seems like link3 now has a steam cache server

    Click image for larger version. 

Name:	is link3 providing steam cache - Copy.JPG 
Views:	161 
Size:	56.4 KB 
ID:	39843

    Name:  is link3 providing steam cache - Copy (2).JPG
Views: 1721
Size:  40.9 KB

    Click image for larger version. 

Name:	cybergate (link3) providing steam cache.JPG 
Views:	264 
Size:	379.4 KB 
ID:	39841

    Click image for larger version. 

Name:	cybergate (link3) providing steam cache 2.JPG 
Views:	233 
Size:	102.9 KB 
ID:	39840

    First time I'm seeing this, even yesterday steam was downloading at my package speed. Does anyone know since when they had it?

  2. #2

    Default

    I'm pretty sure it's just their Akamai server. Steam spreads the downloads via Akamai

  3. #3
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,215

    Default

    off topic are u the only one gamer who still uses l3 ?

  4. #4
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,791

    Default

    2MB/s limit just like Amber IT, still don't see a good incentive to take their ISP after all said and done even with their current pricing.

  5. #5
    Member
    • Arz's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    Arz's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by PSGameDude33 View Post
    I'm pretty sure it's just their Akamai server. Steam spreads the downloads via Akamai
    Oh I see, Steam cache server is an entirely different thing. I meant the akamai server when I said steam cache server. Still, this is the first time I've seen my downloads sped up.

    Quote Originally Posted by furiousTaher View Post
    off topic are u the only one gamer who still uses l3 ?
    Seems like that's the case, at least for now
    I've had some good experiences with link3, also it behaves most of the time (saying it has good uptime seems to jinx it)

    That aside, I've been thinking of getting a secondary connection just for gaming. I've heard of dot, but some facebook posts seem to suggest that their service isn't very good in uttora.


    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    2MB/s limit just like Amber IT, still don't see a good incentive to take their ISP after all said and done even with their current pricing.
    Yeah, I hate how they route everything and anything they can through shitty tata communications routing, except valve sgp1 and spg2.

  6. #6
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,791

    Default

    Quote Originally Posted by _batman View Post

    Seems like that's the case, at least for now
    I've had some good experiences with link3, also it behaves most of the time (saying it has good uptime seems to jinx it)

    That aside, I've been thinking of getting a secondary connection just for gaming. I've heard of dot, but some facebook posts seem to suggest that their service isn't very good in uttara.
    You live in Uttara?

  7. #7
    Member
    • Arz's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    Arz's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    You live in Uttara?
    Yeah. You too?

  8. #8
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,791

    Default

    Quote Originally Posted by _batman View Post
    Yeah. You too?
    Yes I do, Sector 3.

  9. #9
    Member
    • Arz's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi Z87-GD65 inside Corsair Carbide 300R Windowed Edition
      • CPU:
      • Intel Core i5 Devil's Canyon with CM Hyper 212X
      • RAM:
      • G.Skill TridentX 8GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Transcend SSD720, WDC20EZRX, WDC 10EZEX, WDC 5000AAKX
      • Graphics Card:
      • msi gaming x rx480
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5'' IPS LED + Philips
      • Sound Card:
      • Realtek ALC 1150 with Creative SBC
      • Speakers/HPs:
      • Piston 3 (Dead), Iron Ring Pro, Iron Ring HD
      • Keyboard:
      • Logitech K120, Blackwidow X Chroma
      • Mouse:
      • Bloody A6, Logitech M557
      • Controller:
      • Xbox 360 (Dead)
      • Power Supply:
      • CM V650 Semi-Modular (80+ gold, active PFC)
      • Optical Drive:
      • Asus
      • USB Devices:
      • WD My Passport, My Passport Ultra
      • UPS:
      • Powerguard 1200 volt-ampere simulated sinewave
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64-bit / Windows 10
      • Benchmark Scores:
      • - ? -
      • Comment:
      • So... many... X
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • ~500KBps
      • Upload Speed:
      • 1/2 of download
    Arz's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    Yes I do, Sector 3.
    I'm in Sector 5.

  10. #10
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://www.speedtest.net/result/7506335550.png)
      • Download Speed:
      • 25m+100m
      • Upload Speed:
      • 25m+100m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,889

    Default

    Quote Originally Posted by _batman View Post
    First time I'm seeing this, even yesterday steam was downloading at my package speed. Does anyone know since when they had it?
    It's their Akamai cache server. It's been there for almost 2 years.

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    2MB/s limit just like Amber IT, still don't see a good incentive to take their ISP after all said and done even with their current pricing.
    I get full 100mbits from BSCCL Akamai cache via AmberIT. I think Uttora and Niketon is capped due to NTTN cable cost.
    Last edited by coldfire7; May 22nd, 2017 at 18:55.

  11. #11
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 3600
      • RAM:
      • Gloway Type B 8gb x2 3200MHz RGB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || Asgard PCIe NVME 512GB ||WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • XFX RX 570 RS 4GB DDR5 || (DEAD)Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || Sapphire R7 240 2GB DDR3
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || KZ ZSN Pro
      • Keyboard:
      • Motospeed CK95 OUTEMU Red Switch
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SMART PRO 650W
      • UPS:
      • Power Guard 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • OrbitBD
      • Download Speed:
      • ~20mbps
      • Upload Speed:
      • ~20mbps
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,964

    Angry

    Link3 in KHULNA

    ​shitty


    while downloading BDIX torrents, package+BDIX= only 500KB/s !!!!!
    BDIX FTP= 900~1MB/s with package speed, while bdix FTP/Torrent download, general bandwidth is GG!!

    Youtube/Akamai =
    5mbps ~ 630KB/s





  12. #12
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z390 Aorus Pro wifi
      • CPU:
      • CORE i9 9900k on Noctua NH D15
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4
      • Hard Drive:
      • Samsung 970 pro 512gb, 850 evo 250gb+1tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Aorus RTX 2080 TI
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zxR
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, Ubuntu 18.04 LTS
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Shaw 600 mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 75MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,721

    Default

    Really the internet in bd is shitty, Here in my home i am getting 60 mbps package (unlimited data) for around only 4800 taka or around 78 canadian dollar. I could easily get an 120 mbps or hell even an 150 mbps package for less than what i am paying right now, but since my isp has excellent customer service compared to those two isps, i just don't plan to switch.

    - - - Updated - - -

    Also if you live in newer buildings built in the late 1990s, you could get 1 gbps connection for only 70 canadian dollars. Its crazy how fast internet connection and price here in north america. And we still hope to become digital bangladesh where our internet costs are enormous, yet the government thinks its good idea to sell extra bandwidth.

  13. #13
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,282

    Default

    I get normal speeds when I download from Steam.

  14. #14
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,791

    Default

    Just like car taxes to capitalize on cheaper Toyota cars, BD has decided to capitalize only on less internet speed. It's borderline ridiculous

  15. #15
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://www.speedtest.net/result/7506335550.png)
      • Download Speed:
      • 25m+100m
      • Upload Speed:
      • 25m+100m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,889

    Default



    *Internet BW
    Last edited by coldfire7; May 24th, 2017 at 12:18.

  16. #16
    Member
    • Trave160's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B350M Mortar AM4
      • CPU:
      • AMD Ryzen 5 1600
      • RAM:
      • 16GB DDR4 3000Mhz
      • Hard Drive:
      • 3TB Western Digital red
      • Graphics Card:
      • ASUS Strix GTX 960 4G
      • Display:
      • Dell S2216H 22 Inch monitor
      • Sound Card:
      • None
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Speaker
      • Keyboard:
      • TtEsports Knucker
      • Controller:
      • PS4 Dualshock 4 controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung 24X DVD-RW Drive(Defunct)
      • USB Devices:
      • Pendrive 4GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Toaster rig arisen to Ultra toaster with chisel abs.
      • ISP:
      • NunuCom Ltd, Penus group
      • Download Speed:
      • Super San 200kbps
      • Upload Speed:
      • 105*2
      • Console:
      • 130
    Trave160's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Secure Area
    Posts
    7,791

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    How did you change the font in steam? I mean am kind of liking this whole thing.

  17. #17
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://www.speedtest.net/result/7506335550.png)
      • Download Speed:
      • 25m+100m
      • Upload Speed:
      • 25m+100m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,889

    Default

    Quote Originally Posted by Trave160 View Post
    How did you change the font in steam? I mean am kind of liking this whole thing.
    pixelvision2
    airforsteam

  18. #18
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z370 Extreme4
      • CPU:
      • Intel 8700K @5.0ghz w/ Cryorig R1
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz @3200CL14
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Phillips x2 HR
      • Keyboard:
      • Zowie Celeritas II
      • Mouse:
      • Razer Viper Ultimate
      • Controller:
      • Xbox One
      • Power Supply:
      • Corsair AX860
      • Operating System:
      • Windows 10 1909
      • ISP:
      • AalokIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    14,025

    Default

    I don't get CDN speeds using AmberIT all the time. It seems to be inconsistent. About two months ago it worked properly.

  19. #19
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://www.speedtest.net/result/7506335550.png)
      • Download Speed:
      • 25m+100m
      • Upload Speed:
      • 25m+100m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,889

    Default

    Quote Originally Posted by aayman View Post
    I don't get CDN speeds using AmberIT all the time. It seems to be inconsistent. About two months ago it worked properly.
    Steam only provides big updates (1g+) via Akamai nowadays. But I do get full 100m for EA & Blizzard games/updates.

  20. #20
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z370 Extreme4
      • CPU:
      • Intel 8700K @5.0ghz w/ Cryorig R1
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz @3200CL14
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Phillips x2 HR
      • Keyboard:
      • Zowie Celeritas II
      • Mouse:
      • Razer Viper Ultimate
      • Controller:
      • Xbox One
      • Power Supply:
      • Corsair AX860
      • Operating System:
      • Windows 10 1909
      • ISP:
      • AalokIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    14,025

    Default

    Quote Originally Posted by coldfire7 View Post
    Steam only provides big updates (1g+) via Akamai nowadays. But I do get full 100m for EA & Blizzard games/updates.
    Game downloads don't seem to be hitting cache speeds at all. Took me several days to download GTAV. It does work for Origin.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29540 seconds with 14 queries.