User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Bangladesh Room on RGC

  1. #1
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GeForce GTX 580 384bit 1536MB GDDR5
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Razer Mamba 4G 2012 Edition; Razer Naga Hex
      • Controller:
      • Razer Onza Tournament Edition
      • Power Supply:
      • Cougar CMX 700W
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • 16GB Flash Drive; Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA Quad Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 8 Pro
      • Comment:
      • <3 ThermalTake Armor Jr. casing :)
      • ISP:
      • Link3/Qubee
      • Download Speed:
      • 7000
      • Upload Speed:
      • 7000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    8,646

    Arrow Bangladesh Room on RGC

    Bangladesh room on RGC is up and running with hostbot. People who want to play on hostbots, can use it instead of garena.

    Download RGC: http://www.rankedgaming.com/

    Make account, login.
    Type /j Bangladesh to join Bangladesh room.

    For now, -TX-LegoLas will be the room manager.
    For any questions/support issues, ask -TX-LegoLas or post here.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  2. #2
    Member
    • BrknSword's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41MT-ES2L
      • CPU:
      • Core 2 duo
      • RAM:
      • 2 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 250 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4350 hd
      • Speakers/HPs:
      • Microlab
      • Keyboard:
      • Delux multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech X-7 oscar edition
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Benchmark Scores:
      • .0000
      • Comment:
      • Average
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60 kbps
      • Console:
      • 128
    BrknSword's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Gazipur,Bangladesh.
    Posts
    231

    Default

    Thanks for that.

    But Is it running with SG hostbot??

  3. #3

    Default

    Will this RGC prevent MH or improve lag issue?

  4. #4

    Default

    No, it is not running with SG hostbot. They have bots from India. Also, check out the latest news at www.rgc-asia.com

  5. #5
    Member
    • BrknSword's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G41MT-ES2L
      • CPU:
      • Core 2 duo
      • RAM:
      • 2 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • 250 GB
      • Graphics Card:
      • ATI Radeon 4350 hd
      • Speakers/HPs:
      • Microlab
      • Keyboard:
      • Delux multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech X-7 oscar edition
      • UPS:
      • Power tree
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Benchmark Scores:
      • .0000
      • Comment:
      • Average
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60 kbps
      • Console:
      • 128
    BrknSword's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Gazipur,Bangladesh.
    Posts
    231

    Default

    Quote Originally Posted by dotatalk View Post
    No, it is not running with SG hostbot. They have bots from India. Also, check out the latest news at www.rgc-asia.com
    Thanks.

  6. #6

    Default

    ok the room is there. bots also there. but no members/mods -_-

    /w Over_Power-_^ Hi.

Similar Threads

  1. Join BD room in RGC
    By acE.Shanny in forum DotA Talk
    Replies: 14
    Last Post: October 14th, 2011, 22:53
  2. [RULES] Garena Bangladesh DotA Room
    By CvP in forum Garena Central
    Replies: 38
    Last Post: May 12th, 2011, 21:19
  3. Replies: 18
    Last Post: May 1st, 2011, 06:15
  4. CoD 4 Need Bangladesh room in Garena!
    By $hr in forum Call of Duty
    Replies: 4
    Last Post: November 6th, 2010, 17:38
  5. Red Alert 3 Room for Bangladesh on Garena
    By CvP in forum Garena Central
    Replies: 84
    Last Post: May 22nd, 2009, 08:37

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.13542 seconds with 16 queries.