User Tag List

Results 1 to 12 of 12

Thread: How to get PSN in Bagladesh

  1. #1

    Default How to get PSN in Bagladesh

    I want to buy a playstation 3 slim original. anyway, bangladesh is not listed in ps sign up field. so how can i join the network legally ?

  2. #2
    Member
    • Franklin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z97P D3
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 4590 processor
      • RAM:
      • GSkill Ripjaws-X 2x8GB 1600mhz
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB 5400 rpm And Transcend 370 128GB
      • Graphics Card:
      • MSI TF V GTX 960 Gaming 2 GB
      • Display:
      • LG Flatron M227WA LCD TV Monitor
      • Sound Card:
      • Integrated
      • Speakers/HPs:
      • NIA Wireless Headset
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4Tech Bloody V3M
      • Controller:
      • PS3 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master v750W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD RW 24x
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash v70 8 GB
      • UPS:
      • Apollo 800VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro 64 bit (Ingeniune)
      • Comment:
      • Finally A Rig Off Of My Own Money. :)
      • ISP:
      • DOT
      • Download Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Upload Speed:
      • 512 kBps with a B
      • Console:
      • 16
    Franklin's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Universe
    Posts
    1,958

    Default

    It doesn't matter which region you choose. Choose "India" as the region.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Somewhere over the rainbow
    Posts
    35

    Default

    Yeah it really doesn't matter. choose Australia from the box

  4. #4

    Default

    yeah i would love to . but it's also asking address billing information ( credit card no) .

    ---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

    man ! i'm so noob. plz don't be angry. i just wanna know and be sure about everything what i am going to buy

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Somewhere over the rainbow
    Posts
    35

    Default

    leave it blank

  6. #6
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    It matters if you want to play online. Choose India if you want to get the best MP experience.

  7. #7

    Default

    i dunno abt u guys but my ps3 is from europe,my games r from europe so i hve to use the playstation stuff from europe.... but i dunno wht region selection does? its all the same isnt it?

    ---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

    whts MP?

  8. #8
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by graodon View Post
    i dunno abt u guys but my ps3 is from europe,my games r from europe so i hve to use the playstation stuff from europe.... but i dunno wht region selection does? its all the same isnt it?

    ---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

    whts MP?
    If you play your PS3 games using an HDMI cable then you don't need to worry about region issues, all games will work. HDMI only, keep that in mind.

    MP = Multiplayer.

  9. #9

    Default

    cool.... but with my limited game options right now,the games i play have low europian population,they hve huge us population but the fact is that i can't connect to us with uk ps3 or rather dunno how to

  10. #10
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by graodon View Post
    cool.... but with my limited game options right now,the games i play have low europian population,they hve huge us population but the fact is that i can't connect to us with uk ps3 or rather dunno how to
    Try making a US PSN account.

  11. #11

    Default

    country/region select kroar upor ki multiplayer playing experice / lag depend kore ? i mean , ami jodi us dye acc khuli / india dye account khuli multiplayer gameplay te ki kno provab porbe ? naki same ?

  12. #12
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by Cyanide.Assault View Post
    country/region select kroar upor ki multiplayer playing experice / lag depend kore ? i mean , ami jodi us dye acc khuli / india dye account khuli multiplayer gameplay te ki kno provab porbe ? naki same ?
    Yes it does, Indian account = indian/closer servers, US account = US servers.

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: May 15th, 2011, 14:12
  2. Sony: PSN Information Compromised
    By W1C|<3D in forum News
    Replies: 24
    Last Post: May 3rd, 2011, 11:04
  3. Psn
    By Md.Rezwanul Haque in forum PlayStation
    Replies: 20
    Last Post: May 2nd, 2011, 12:11
  4. I need PSN friends from BG
    By ThatGuyNamedSam in forum PlayStation
    Replies: 6
    Last Post: March 27th, 2011, 23:09
  5. PSN on hacked ps3!!! with tutorial
    By shuvin in forum PlayStation
    Replies: 14
    Last Post: March 19th, 2011, 02:17

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.22019 seconds with 14 queries.